S4 Promoshoot UHQ
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2013. december 09. 16:49
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
16 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Nina 10,
Toxic,
SmileyZ,
marti27,
Vampire Lady,
mikieger,
Daxy,
alexahemingway,
Galexa93,
Seherezade1050,
Mirjána,
TheDanush,
Alison Lerman,
lalalalisa,
standoffan
2013. december 11. 17:44
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Idézet (Daxy @ 2013.12.09. 23:52)
5x10 webclip #2
én => <= dr wes
én => <= dr wes
Csak nekem tűnik érdekesnek, hogy a hol vagyok kérdésére Elenának azt válaszolja Dr.Wes, hogy "miért? Ismerős?"
2013. december 19. 13:09
Új promo képek
2014. január 05. 23:41
xbloodyvampireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 88 Csatolások: 324 Azonosító: 186032 offline |
The Vampire Diaries - Season 5 - 5x11 500 Years Of Solitude - Episode Stills - HQ
2014. január 11. 11:42
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
5x11: 500 Years of Solitude (500 év magány)
Miközben Katherine krízishelyzetbe kerül, eszébe jut az a szörnyû 1490-es éjszaka, amikor a lánya született, akit azonnal elszakítottak tõle. Stefan tájékoztatja Elenát, Caroline-t és Bonnie-t, hogy Katherine állapota súlyosbodott, míg Damon, Matt és Jeremy Ketherine leghírhedtebbé vált pillanatairól beszélnek. Nadia egy ilyesztõ tervvel áll elõ, hogy megvédje anyját, ezért Elena és Stefan kénytelenek segíteni neki. Eközben Caroline szörnyen érzi magát, amikor rájön, hogy elfelejtette beavatni Elenát a legújabb sokkoló pletykába, majd botrányos viselkedést tanúsít. Végül Elenának és Katherine-nek lesz egy váratlen közös pillanata.
5x12: The Devil Inside (Az ördög benned lakozik)
Amikor Enzo egy borzasztó ajándékkal lep meg Damont, és ragaszkodik ahhoz, hogy közösen bosszút álljanak, Damon megpróbál helyesen cselekedni. Miután kínos és zavaros beszélgetésekbe bonyolódik Nadiával, Matt hirtelen ötlettõl vezérelve bulit szervez. Caroline meglepõ vallomást tesz Elenának, majd szembe kell néznie a tettei következményeivel, valamint Stefan-nel és Tyler-rel. Aaron mindent megtesz annak érdekében, hogy jóvá tegye a családja gaztetteit, és új életet kezdjen. Elena életveszélyes helyzetbe kerül, és csak nagyon rövid ideje lesz rájönni, hogy menekülhetne meg.
Miközben Katherine krízishelyzetbe kerül, eszébe jut az a szörnyû 1490-es éjszaka, amikor a lánya született, akit azonnal elszakítottak tõle. Stefan tájékoztatja Elenát, Caroline-t és Bonnie-t, hogy Katherine állapota súlyosbodott, míg Damon, Matt és Jeremy Ketherine leghírhedtebbé vált pillanatairól beszélnek. Nadia egy ilyesztõ tervvel áll elõ, hogy megvédje anyját, ezért Elena és Stefan kénytelenek segíteni neki. Eközben Caroline szörnyen érzi magát, amikor rájön, hogy elfelejtette beavatni Elenát a legújabb sokkoló pletykába, majd botrányos viselkedést tanúsít. Végül Elenának és Katherine-nek lesz egy váratlen közös pillanata.
5x12: The Devil Inside (Az ördög benned lakozik)
Amikor Enzo egy borzasztó ajándékkal lep meg Damont, és ragaszkodik ahhoz, hogy közösen bosszút álljanak, Damon megpróbál helyesen cselekedni. Miután kínos és zavaros beszélgetésekbe bonyolódik Nadiával, Matt hirtelen ötlettõl vezérelve bulit szervez. Caroline meglepõ vallomást tesz Elenának, majd szembe kell néznie a tettei következményeivel, valamint Stefan-nel és Tyler-rel. Aaron mindent megtesz annak érdekében, hogy jóvá tegye a családja gaztetteit, és új életet kezdjen. Elena életveszélyes helyzetbe kerül, és csak nagyon rövid ideje lesz rájönni, hogy menekülhetne meg.
2014. január 18. 12:41
Pusszedlii01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 159 Csatolások: 104 Azonosító: 215061 offline |
Legyen Már Pééntek!!!
2014. január 22. 19:51
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
JA JA JA
2014. január 24. 18:15
HÁt basszus...mondanám h örülök ( mert Kath él... ) de úgy is kiúzik Elenából és végleg megfog hallni előbb utóbb végleg...
2014. január 25. 22:28
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
SPOILER veszély!
Jajj, Istenem ez a rész.. visszatérésnek, azért jobbra számítottam, de mondjuk úgy, hogy elment. Soha nem gondoltam volna, hogy Katherine ilyen hamar elkezd öregedni, nem mondanám, hogy annyira szerettem, de mindig is jobban csíptem, mint Elenácskát. Ahogy egyre gyengült Kath és ugye visszaemlékezett, na ott pár jelenetnél könnyek gyűltek a szemeimbe, és mikor Bonnie meglátta, ja és még akkor is bőgtem, amikor "visszautasította" a lánya alkuját, és Damon arcát nézve meg is értettem, hogy miért itattam az egereket. Aztán jött a nagy csavar, és belebújt Elena testébe, de kérlek miért? Miért? Miért, kell így elcseszni az egészet? Teljesen ki fogok készülni. Nagyon meglepő, de a Delena jelenetek nem hiányoztak, viszont annak még inkább örültem, hogy Stefan lemondott Elenáról, na bum, az a leányzó is megkapta. Caroline és a Klaus szexnek nagyon örültem, de a boldogságom nem tartott sokáig, mert Tyler visszatért.. ez a pasi mindig a legrosszabbkor bukkan fel? Lehetséges, hogy így örökre elfelejthetjük a Caroline-Klaus jeleneteket, köszi farkas.
Várom a következő részt, remélem nem fog megfájdulni a sok ökörségtől a fejem!
Jajj, Istenem ez a rész.. visszatérésnek, azért jobbra számítottam, de mondjuk úgy, hogy elment. Soha nem gondoltam volna, hogy Katherine ilyen hamar elkezd öregedni, nem mondanám, hogy annyira szerettem, de mindig is jobban csíptem, mint Elenácskát. Ahogy egyre gyengült Kath és ugye visszaemlékezett, na ott pár jelenetnél könnyek gyűltek a szemeimbe, és mikor Bonnie meglátta, ja és még akkor is bőgtem, amikor "visszautasította" a lánya alkuját, és Damon arcát nézve meg is értettem, hogy miért itattam az egereket. Aztán jött a nagy csavar, és belebújt Elena testébe, de kérlek miért? Miért? Miért, kell így elcseszni az egészet? Teljesen ki fogok készülni. Nagyon meglepő, de a Delena jelenetek nem hiányoztak, viszont annak még inkább örültem, hogy Stefan lemondott Elenáról, na bum, az a leányzó is megkapta. Caroline és a Klaus szexnek nagyon örültem, de a boldogságom nem tartott sokáig, mert Tyler visszatért.. ez a pasi mindig a legrosszabbkor bukkan fel? Lehetséges, hogy így örökre elfelejthetjük a Caroline-Klaus jeleneteket, köszi farkas.
Várom a következő részt, remélem nem fog megfájdulni a sok ökörségtől a fejem!
2014. január 29. 12:20
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Idézet (Daxy @ 2014.01.29. 00:12)
5x12 webclip #1 és #2
(szegény tyler ha megtudja caroline kivel hancurozott elözö részben )
(szegény tyler ha megtudja caroline kivel hancurozott elözö részben )
Bizony...kiváncsi leszek milyen fejet vág rá
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.