The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. szeptember 20. 21:14
imáádom főleg a 2. évadot nina különösen jól alakít az új évadban
2010. szeptember 21. 01:17
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Újabb szavazás!
Melyik csók forróbb? Én már kétszer is letettem a voksom Ian és Nina jelenete mellett.
http://www.hollywoodlife.com/2010/09/10/twilight-vampire-diaries-robert-pattinson-kristen-stewart-ian-...makeout-hookup/
Melyik csók forróbb? Én már kétszer is letettem a voksom Ian és Nina jelenete mellett.
http://www.hollywoodlife.com/2010/09/10/twilight-vampire-diaries-robert-pattinson-kristen-stewart-ian-...makeout-hookup/
2010. szeptember 21. 13:42
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Na végre!
Komolyan már úgy hiányzott nekem Alaric, mint egy falat kenyér!
Komolyan már úgy hiányzott nekem Alaric, mint egy falat kenyér!
2010. szeptember 21. 14:05
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Én hétvégén lefordítottam a 2. rész feliratát.
http://rapidshare.com/files/420338794/the.vampire.diaries.s02e02.hdtv.xvid-fqm.srt
Egy pár embernek már odaadtam, nekik tetszett. Kis- és nagy betűk meg vannak különböztetve, a helyesírásra figyeltem!
http://rapidshare.com/files/420338794/the.vampire.diaries.s02e02.hdtv.xvid-fqm.srt
Egy pár embernek már odaadtam, nekik tetszett. Kis- és nagy betűk meg vannak különböztetve, a helyesírásra figyeltem!
2010. szeptember 21. 18:03
Egy, szerintem nagyon jó felirat a 2x02 részhez
2x02 Brave New World
2x02 Brave New World
2010. szeptember 21. 19:46
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
Na én is megnéztem a 2.02-t igaz nem husszúpuskás felirat, de megbízható forrásomban bízva egy másik felirattal néztem
2.02
Ami a részből hiányzott nekem az Katherine :(talán ezzel nem vagyok egyedül.Viszont ami tetszett az Caroline "fejlődése".Sokkal jobban tetszik vámpírként, mint emberként, valamit Stefan karakterfejlődése is tetszik Damon olyan aranyos volt, a végén Jeremy-vel, meg amikor Elena a testével védte Caloline-t és Damon emiatt hátrált meg
Meg még Stefan és Damon beszélgetésén röhögtem amikor találgatták, hogy mik lehetnek Lockwood-ék.Stafan: "vérfarkasok biztos nem"
összességében, megint várom a következő részt
2.02
Ami a részből hiányzott nekem az Katherine :(talán ezzel nem vagyok egyedül.Viszont ami tetszett az Caroline "fejlődése".Sokkal jobban tetszik vámpírként, mint emberként, valamit Stefan karakterfejlődése is tetszik Damon olyan aranyos volt, a végén Jeremy-vel, meg amikor Elena a testével védte Caloline-t és Damon emiatt hátrált meg
Meg még Stefan és Damon beszélgetésén röhögtem amikor találgatták, hogy mik lehetnek Lockwood-ék.Stafan: "vérfarkasok biztos nem"
2010. szeptember 21. 19:48
Idézet (Sixy @ 2010.09.21. 19:46)
Na én is megnéztem a 2.02-t igaz nem husszúpuskás felirat, de megbízható forrásomban bízva egy másik felirattal néztem
2.02
2.02
Fura, de Caroline tényleg sokkal jobb most, hogy vámpír lett. Nem unalmas!
2010. szeptember 22. 13:37
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline |
ja és amit még elfelejtettem, hogy Bonnie egyre idegesítőbb ezzel a boszis vagánykodással, meg ahogyan az erejét fitogtatja, főleg, hogy az eddigi mind a két részben Damonon használta az erejét, egyszer majdnem meg is ölte Szóval vele valamit csinálni kéne, mert, ha így folytatja...
2010. szeptember 22. 17:27
Idézet (Sixy @ 2010.09.22. 13:37)
ja és amit még elfelejtettem, hogy Bonnie egyre idegesítőbb ezzel a boszis vagánykodással, meg ahogyan az erejét fitogtatja, főleg, hogy az eddigi mind a két részben Damonon használta az erejét, egyszer majdnem meg is ölte Szóval vele valamit csinálni kéne, mert, ha így folytatja...
Jól van reméltem, hogy nem csak engem idegsít, hogy Bonnie így viselkedik. Az meg abszurd, hogy szerinte minden Damon hibája!!
2010. szeptember 23. 09:35
Caroline nagyon durva!
2010. szeptember 23. 09:40
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.09.23. 09:27)
2x05 Kill or Be Killed HQ Promos - TAG FREE
Ezek alapján a képek alapján kezdem félteni Caroline karakterét... remélem nem történik vele semmi. Mármint, hogy nem írják ki a sorozatból...
2010. szeptember 23. 09:42
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
+ a mai epizódból még egy webclip Delena
+ spoiler
A második évada Katherine éve még csak most kezdődött el, aki Stefan miatt tért vissza Mystic Fallsba, de visszatérésének valódi okai még eléggé homályosak. Az ekluzív interjú, hogy a második évad 7-8 része körül a játék megfog változni. A forrásunk elmondta, hogy néhány új vámpír látogatja meg majd Mystic Fallst.
Rose, a szexi, kemény vámpírcsaj, aki elrabolja Elenát, de csak, hogy elcsábítson egy másik “übererős” vámpírt, Phillipet. Elena pontosan az, akit Phillipe várt és Rose nem vesztegeti az idejét és tudatja a fiúval, hogy nála van Elena. Elena raboskodásaközben több nyugtalanító igazságot tud meg.
Rose nem fogja megölni Elenát. De valaki más tervezgeti.
Stefan, Rosenak lekitársa, régebben “ripper volt”.
A “ripper” az egy olyan vámpír, akinek nincsen önkontrolja, ami azt jelentí, hogy darabokra szed szét és csak iszik a véredből.
Ezt felvet néhány kérdést, ami megnyitja előttünk azt a lehetőséget, hogy vadulj elkezdjünk spekulálni a második évad további részében, mármint ha szükségünk lett volna segítsére ehhez.
Elena most célpont, csali vagy mindkettő?
Ki az új vámpírfiú Phillipe és mik a tervei Elenával?
Elena miként fogja elfogadni Stefannak sötét múltját? De talán a legfontosabb, hogy Katherine miként illik bele ebbe a halálos egyenletbe?
+ spoiler
A második évada Katherine éve még csak most kezdődött el, aki Stefan miatt tért vissza Mystic Fallsba, de visszatérésének valódi okai még eléggé homályosak. Az ekluzív interjú, hogy a második évad 7-8 része körül a játék megfog változni. A forrásunk elmondta, hogy néhány új vámpír látogatja meg majd Mystic Fallst.
Rose, a szexi, kemény vámpírcsaj, aki elrabolja Elenát, de csak, hogy elcsábítson egy másik “übererős” vámpírt, Phillipet. Elena pontosan az, akit Phillipe várt és Rose nem vesztegeti az idejét és tudatja a fiúval, hogy nála van Elena. Elena raboskodásaközben több nyugtalanító igazságot tud meg.
Rose nem fogja megölni Elenát. De valaki más tervezgeti.
Stefan, Rosenak lekitársa, régebben “ripper volt”.
A “ripper” az egy olyan vámpír, akinek nincsen önkontrolja, ami azt jelentí, hogy darabokra szed szét és csak iszik a véredből.
Ezt felvet néhány kérdést, ami megnyitja előttünk azt a lehetőséget, hogy vadulj elkezdjünk spekulálni a második évad további részében, mármint ha szükségünk lett volna segítsére ehhez.
Elena most célpont, csali vagy mindkettő?
Ki az új vámpírfiú Phillipe és mik a tervei Elenával?
Elena miként fogja elfogadni Stefannak sötét múltját? De talán a legfontosabb, hogy Katherine miként illik bele ebbe a halálos egyenletbe?
2010. szeptember 23. 20:17
Csucsy1991új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 135086 offline |
Vámprinaplóóók! Vámpirokkal van, kell még nekem egyéb?? Miután olvastam és láttam az Alkonyat könyveket, filmeket, természetesnek vélem, hogy ez a sorozat is sorra került. Az első évadot kb. 3 nap alatt néztem meg, aztán alig birtam kivárni a 2. évadot.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.