Utolértem magam és megnéztem az eddigi kijött részeket , vagyis 6 részt
BELESZERETTEM EBBE A SOROZATBA
imádom , pedig nem vagyok az a nagy sorozatnézõ fajta , de az a sorozat
Ez lett a második kedvencem ( elsõ az odaát )
Kár , hogy jövõhéten nem lesz , de nagyon várom a 7. részt
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2009. október 17. 18:38
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
2009. október 24. 17:57
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Hát ha vámpírra gondolok akkor nem hinném, hogy rögtön az alvás jutna az eszembe, illetve hogy a bõrük ragyog. Az tetszett a Twilight sztoriban, hogy a vírust a vámpírok a vérükben hordják, és nem azután lesz vámpír az emberbõl miután kiszívták a vérüket
A csillogó bõr kicsit fantáziadús, de ezt megköveteli a történet. A nappali fényre menés és elégéstõl pedig rám tör a nevetés. Micsoda gonosz nap égeti el a vámpírokat? És miért? Valahogy nem áll össze.
De mivel a vámpírok kitalált lények bármi megtörténhet
A True Blood-ot még nem láttam, de megnézem. Imádom a vámpíros filmeket
A Twilight és a Vampier diaries nagyon jó
A csillogó bõr kicsit fantáziadús, de ezt megköveteli a történet. A nappali fényre menés és elégéstõl pedig rám tör a nevetés. Micsoda gonosz nap égeti el a vámpírokat? És miért? Valahogy nem áll össze.
De mivel a vámpírok kitalált lények bármi megtörténhet
A True Blood-ot még nem láttam, de megnézem. Imádom a vámpíros filmeket
A Twilight és a Vampier diaries nagyon jó
2009. október 24. 22:45
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Ma délután végigdaráltam az eddigi 6 részt. Õszintén? Még ugyanennyit minimum meg tudnék még most nézni belõle. Elena, Stephen és Damon (DAMON ) karaktere nagyon jó, az alapsztori egyszerûen szuper. Tetszik, ahogy vegyítve vannak a vámpíros dolgok a sorozatban.
Bonnie karatkere eltalálva, Caroline kissé idegesítõ, Vicki nekem nagy kedvenc eddig, ki tudja, SPOILER ---> milyen lesz vámpírként ...
Le a kalappal, nagy favorit, és biztos, hogy nézni fogom. Remélem hamarosan magyar adó is vetíti, bár kifejezetten tetszik az eredeti szinkron.
Bonnie karatkere eltalálva, Caroline kissé idegesítõ, Vicki nekem nagy kedvenc eddig, ki tudja, SPOILER ---> milyen lesz vámpírként ...
Le a kalappal, nagy favorit, és biztos, hogy nézni fogom. Remélem hamarosan magyar adó is vetíti, bár kifejezetten tetszik az eredeti szinkron.
2009. október 30. 13:59
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2009. October 30. - 12:48)
1x07 Haunted
Sírni fogok... aki látta szerintem tudja miért. Miért kellett pont õt
Sírni fogok... aki látta szerintem tudja miért. Miért kellett pont õt
Hát ezt én sem értem
De szerintem nem végleges ... bár nem tudom , reméljük hogy nem
2009. október 30. 14:10
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(House Of Wax @ 2009. October 30. - 13:59)
Hát ezt én sem értem
Olvastam egy interjút, amiben az volt, hogy "egy vámpíros sorozatban ki tudja, hogy visszatérhet - e valaki vagy sem. Ezért akarjuk nyitottnak hagyni a dolgot"
Remélem nem végleges. Én nagyon örültem, mikor Vicki vámpírrá változott, végre valami érdekes, valami új, valami eszelõs jóóóóó. Nekem tetszett. És õ volt a kedvenc szereplõm. VISSZA VICKIT!
2009. október 30. 14:13
House Of Wax |
Idézet(Brittany20 @ 2009. October 30. - 14:10)
Olvastam egy interjút, amiben az volt, hogy "egy vámpíros sorozatban ki tudja, hogy visszatérhet - e valaki vagy sem. Ezért akarjuk nyitottnak hagyni a dolgot"
Remélem nem végleges. Én nagyon örültem, mikor Vicki vámpírrá változott, végre valami érdekes, valami új, valami eszelõs jóóóóó. Nekem tetszett. És õ volt a kedvenc szereplõm. VISSZA VICKIT!
Én is örültem mikor , átváltozott ''
De hogy ez történt , hát kivagyok , remélem visszajön
2009. október 30. 14:28
Mind e mellett szerintem az idény legjobb sorozata. Szerelem, sötétség, gonosz vámpír (DAMON )
Tökéletesen eltalálták. Nagyon ott van, úgy ahogy van. Elena karaktere is tetszik, és Bonnie meg mint boszi... hajaj. Kedvenc sorozataim közé lépett. Egyébként meg én mindig így járok... a kedvenc karaktereim valamilyen formában mindig eltávoznak
Tökéletesen eltalálták. Nagyon ott van, úgy ahogy van. Elena karaktere is tetszik, és Bonnie meg mint boszi... hajaj. Kedvenc sorozataim közé lépett. Egyébként meg én mindig így járok... a kedvenc karaktereim valamilyen formában mindig eltávoznak
2009. október 30. 14:32
House Of Wax |
Idézet(Brittany20 @ 2009. October 30. - 14:28)
Mind e mellett szerintem az idény legjobb sorozata. Szerelem, sötétség, gonosz vámpír (DAMON )
Hát sajnálom hogy mindig olyat találsz aki eltávozik
Viszont igazad van , tényleg nagyon jó sorozat és az a gonosz vámpír
Hát az kikészít teljesen
2009. október 30. 14:39
Találtam tök sok HQ képet... kár hogy nem lehet feltölteni... na majd ha eljön az ideje
Ellenben a jó fió Stephan engem kicsit idegesít. Túl komor, túl erõltetett... mondjuk lehet azért mert õ nem Damon. Azok a szemek
Carolinet ki lehetett volna hagyni. Bonnie karakterére leszek kíváncsi igazából, hogy mit hoznak még ki belõle. A boszi téma nagyon vonz...
Ellenben a jó fió Stephan engem kicsit idegesít. Túl komor, túl erõltetett... mondjuk lehet azért mert õ nem Damon. Azok a szemek
Carolinet ki lehetett volna hagyni. Bonnie karakterére leszek kíváncsi igazából, hogy mit hoznak még ki belõle. A boszi téma nagyon vonz...
2009. október 30. 14:50
House Of Wax |
Idézet(Brittany20 @ 2009. October 30. - 14:39)
Találtam tök sok HQ képet... kár hogy nem lehet feltölteni... na majd ha eljön az ideje
Én is találtam egy csomót szóval majd én is hozok
Bonnie-ra én is kíváncsi leszek
2009. október 30. 17:09
House Of Wax |
Köszi a képet
Az elsõ még nem volt meg nagyban
Még mindig nem megy a feltöltés , olyan szomorú vagyok
Az elsõ még nem volt meg nagyban
Még mindig nem megy a feltöltés , olyan szomorú vagyok
2009. október 31. 19:49
House Of Wax |
Nagyon köszönöm Brittany ezt a sok képet
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.