The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. június 05. 22:13
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Hát gyerekek, engem is megvettek a 2. évadra... még van azért az 1. évadból, de tényleg jó a sztori...a kosztümös részek nagyon tetszenek, azok a ruhák... Mióta kiderült, hogy Katherine nincs a sírban, szinte biztos vagyok benne, hogy a fináléban visszatér Mystic Fallsba..., ha beletrafáltam, röhögni fogok
2010. június 06. 10:10
A szinkron elég érdekes lesz, nagyon utálni fogom, de erőt veszek magamom és megnézem, végülis a sztori nem változik, csak az a hang........ Egyébként most olvastam, hogy elvileg John bácsi (David Anders) állandó szereplő lesz 2.évadban. A sorozatjunkie hírvasárnapban írták. Nem tudom mennyire megbizható ez a hír, de anno david azt nyilatkozta, hogy még visszatér a 2.évadban. Tuom sokan utáljátok, de én örülnék neki
2010. június 06. 16:03
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (digirl @ 2010.06.06. 10:10)
A szinkron elég érdekes lesz, nagyon utálni fogom, de erőt veszek magamom és megnézem, végülis a sztori nem változik, csak az a hang........ Egyébként most olvastam, hogy elvileg John bácsi (David Anders) állandó szereplő lesz 2.évadban. A sorozatjunkie hírvasárnapban írták. Nem tudom mennyire megbizható ez a hír, de anno david azt nyilatkozta, hogy még visszatér a 2.évadban. Tuom sokan utáljátok, de én örülnék neki
Én imádom David Anderst, úgyhogy nagyon remélem, hogy ha nem is állandóként, de visszatér.
2010. június 06. 18:28
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (digirl @ 2010.06.06. 10:10)
Hát én is örülnék neki, nagyon szeretem a színészi játékát.
2010. június 06. 20:11
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Qiny @ 2010.06.06. 19:15)
Most kezdődik egy film a FILM+-on. Aki szereti Ian Somerhaldert nézze. Az elsüllyedt város kincse.
Átkapcsoltam, köszi, hogy szóltál.
Kis csírának néz ki itt még, nem tudom mikori film lehet.
2010. június 06. 21:14
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Nah, mivel nem volt jobb dolgom, ledaráltam a maradék részeket is és hát mit mondhatnék: igazad volt Bessie, a sorozat rajongótábora bővült a személyemmel. A sztorit jól csűrik-csavarják, halnak itt meg rendesen. Innentől inkább fehérezek, mert lehet spoiler.
Akkor a karakterekről:
Elenát elég jól hozza Nina, egészen megkedveltem a csajt (nem gondoltam volna). Persze vannak idegesítő megmozdulásai, de azok csak olyanok, ami már a Twilightban is idegesített Bellánál, tehát nem olyan eget rengetőek. Stefan és Damon karaktere egyszerűen csillagos ötös, olyan jók együtt, mint a Salvatore testvérek, hogy néha kifeküdtem a párbeszédektől, és persze Damon alázásaitól. Basszus, Iannek kajak zsigerből jön a szemétség, de nagyon jó áll neki
Stefan persze a hősszerelmes meg minden, bírom őt is. Igazából én nem vagyok egyik teamben sem . Én azt mondom, azért mégis csak Elena és Stefan egy pár, de nem bánnám, ha lenne valami majd a 2. évadban Elena és Damon között. Bírom azokat a párbeszédeket is, mikor a kis szemét bepróbálkozik a csajszinál.
Bonnie eléggé változott, de még mindig az egyik legjobb szereplő és a boszis vonallal megvettek, tehát én nem haragszom rá, hogy kicsit arcoskodik.
A többi karaktert most nem nagyon részletezném, Jeremy már kikészít, remélem vámpír lesz, azt nem fog hisztizni; Annát sajnáltam, de hát ez van...
És persze Katherine... igen, mindenképp számítottam rá a fináléban, de azért még így is ütött. Még úgy is, hogy már a csóknál gyanakodtam, hogy na ez nem lehet Elena, akármilyen jófiú volt Damon... (megjegyzem az a csók elég nem semmi volt...)
Hirtelen ennyi lenne az észrevétel
Hoztam néhány képet (úgy láttam, még csak taggal vannak fent).
Akkor a karakterekről:
Elenát elég jól hozza Nina, egészen megkedveltem a csajt (nem gondoltam volna). Persze vannak idegesítő megmozdulásai, de azok csak olyanok, ami már a Twilightban is idegesített Bellánál, tehát nem olyan eget rengetőek. Stefan és Damon karaktere egyszerűen csillagos ötös, olyan jók együtt, mint a Salvatore testvérek, hogy néha kifeküdtem a párbeszédektől, és persze Damon alázásaitól. Basszus, Iannek kajak zsigerből jön a szemétség, de nagyon jó áll neki
Stefan persze a hősszerelmes meg minden, bírom őt is. Igazából én nem vagyok egyik teamben sem . Én azt mondom, azért mégis csak Elena és Stefan egy pár, de nem bánnám, ha lenne valami majd a 2. évadban Elena és Damon között. Bírom azokat a párbeszédeket is, mikor a kis szemét bepróbálkozik a csajszinál.
Bonnie eléggé változott, de még mindig az egyik legjobb szereplő és a boszis vonallal megvettek, tehát én nem haragszom rá, hogy kicsit arcoskodik.
A többi karaktert most nem nagyon részletezném, Jeremy már kikészít, remélem vámpír lesz, azt nem fog hisztizni; Annát sajnáltam, de hát ez van...
És persze Katherine... igen, mindenképp számítottam rá a fináléban, de azért még így is ütött. Még úgy is, hogy már a csóknál gyanakodtam, hogy na ez nem lehet Elena, akármilyen jófiú volt Damon... (megjegyzem az a csók elég nem semmi volt...)
Hirtelen ennyi lenne az észrevétel
Hoztam néhány képet (úgy láttam, még csak taggal vannak fent).
2010. június 06. 21:53
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Tudtam. A srácoknak senki sem tud ellenállni, pedig meg sem igéztek minket. A boszis vonalat én is szeretem. A vérfarkasos vonalra is kíváncsi vagyok. Meg Katherine-re is. Biztos okoz egy-két kényelmetlen percet a következő évadban.
Köszi a képeket.
Köszi a képeket.
2010. június 06. 21:59
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.06.06. 21:53)
Tudtam. A srácoknak senki sem tud ellenállni, pedig meg sem igéztek minket. A boszis vonalat én is szeretem. A vérfarkasos vonalra is kíváncsi vagyok. Meg Katherine-re is. Biztos okoz egy-két kényelmetlen percet a következő évadban.
Köszi a képeket.
Köszi a képeket.
Lehet, hogy használnak valami bűbájt, amivel megfognak minket lányokat De én nem bánom
2010. június 07. 22:24
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Idézet (Christo @ 2010.06.07. 20:25)
Nem tudom, hogy be lett-e már rakva ez a videó... szerintem jó kis opening lett volna...
Nagyon profi videó , köszi hogy beraktad.
2010. június 07. 23:14
FullerGyllenhaalic |
Idézet (Christo @ 2010.06.07. 20:25)
Nem tudom, hogy be lett-e már rakva ez a videó... szerintem jó kis opening lett volna...
Ez marha jó lett. Teljesen passzol a sorozathoz, fiatalos meg minden. Miért is nincs főcíme...?
2010. június 07. 23:23
Christo |
Idézet (Fuller @ 2010.06.07. 23:14)
Ez marha jó lett. Teljesen passzol a sorozathoz, fiatalos meg minden. Miért is nincs főcíme...?
Hát, a mai sorozatoknál már lespórolják sajnos... mondjuk a Supnatnál nekem nem hiányzik, de egy ilyen sokszereplős sorozathoz azért elkéne...
2010. június 07. 23:53
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Fú, tényleg jól megcsinálták. És most, hogy ezt leírtam beugrott, honnan volt ismerős a karakterkészlet. A Charmed-ban ezt használták a főcímben.
Jó lenne, ha lenne, de én már úgy hozzászoktam, hogy nincs.
2010. június 07. 23:55
FullerGyllenhaalic |
Idézet (Domcicc @ 2010.06.07. 23:53)
Fú, tényleg jól megcsinálták. És most, hogy ezt leírtam beugrott, honnan volt ismerős a karakterkészlet. A Charmed-ban ezt használták a főcímben.
Mondjuk az egész olyan Charmedes.
2010. június 08. 00:28
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline |
Engem is a Charmed opening-jére emlékeztet, de nagyon jó videó lett az tény
2010. június 08. 01:10
Christo |
Nekem egyáltalán nem ugrott be a Charmed, szerintem az azért tök más... akkor már inkább a Smallville, de ahhoz is csak azt hasonlítanám, hogy minden szereplőnél ott van a rózsa, Smallville introban is volt valami ilyesmi... a betűk sem olyanok, mint a Charmedosban, meg ott van az a vérszerű cucc is, nah szóval szerintem tök más...
De ez tényleg, olyan profi, hogy simán lehetett volna, illik is a sorozathoz.
De ez tényleg, olyan profi, hogy simán lehetett volna, illik is a sorozathoz.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.