Szegény Bonnie, de legalább le tudja majd vezetni a feszültséget a boszorkánykodással. Köszi az interjút
Jaj úgy várom mááááár, ugrojunk időt.
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. július 09. 17:04
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Ma este érkezik a következő rész!
1x03 Péntek esti frász ( )
Ismertető:
CW: Elena próbálja figyelmen kívül hagyni Bonnie figyelmeztetéseit Stefannal kapcsolatban. Tyler megpróbálja zavarba hozni Stefant azzal, hogy nekidobja a labdát, de Stefan könnyedén elkapja és visszadobja neki, bebizonyítva így jó focis képességét. Ezért engedi meg Mr. Tanner, hogy Stefan is játsszon a csapatban. Elena meghívja Stefant és Bonniet vacsorára, remélve, hogy így talán jobban ki fognak jönni egymással, de az estét megzavarja Damon és Caroline hívatlan és váratlan feltűnése. És végül a várost egy szörnyűség rázza meg.
Port.hu: Damon egyre erőszakosabban próbál Elena közelébe férkőzni, de Stefan egy nyaklánc segítségével misztikus védelmet nyújt neki. Bonnie-nak folyamatos látomásai vannak és lassan ő maga is elhiszi, hogy őseihez hasonlóan maga is boszorkány. Stefan bejátssza magát a futball csapatba, ám a mérkőzés előtt Damon újra lecsap és megtámadja Tannert, a történelem tanárt, a csapat edzőjét.
ÉÉÉÉS MÉG VALAMI:
mentsük meg annát!
1x03 Péntek esti frász ( )
Ismertető:
CW: Elena próbálja figyelmen kívül hagyni Bonnie figyelmeztetéseit Stefannal kapcsolatban. Tyler megpróbálja zavarba hozni Stefant azzal, hogy nekidobja a labdát, de Stefan könnyedén elkapja és visszadobja neki, bebizonyítva így jó focis képességét. Ezért engedi meg Mr. Tanner, hogy Stefan is játsszon a csapatban. Elena meghívja Stefant és Bonniet vacsorára, remélve, hogy így talán jobban ki fognak jönni egymással, de az estét megzavarja Damon és Caroline hívatlan és váratlan feltűnése. És végül a várost egy szörnyűség rázza meg.
Port.hu: Damon egyre erőszakosabban próbál Elena közelébe férkőzni, de Stefan egy nyaklánc segítségével misztikus védelmet nyújt neki. Bonnie-nak folyamatos látomásai vannak és lassan ő maga is elhiszi, hogy őseihez hasonlóan maga is boszorkány. Stefan bejátssza magát a futball csapatba, ám a mérkőzés előtt Damon újra lecsap és megtámadja Tannert, a történelem tanárt, a csapat edzőjét.
ÉÉÉÉS MÉG VALAMI:
mentsük meg annát!
2010. július 09. 23:31
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
A második részt nem láttam az rtl-en,de a mait megint megnéztem és most már egész jó volt a fordítás,legalábbis sokkal jobb,mint az első.2 dolog idegesített benne,hogy Elenának saját bevallása szerint rohadt éve volt...meg,hogy képesek voltak a verbénát átfordítani vmi fűre
2010. július 09. 23:34
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.07.09. 17:04)
Én is szavaztam,de ettől függetlenül nem hiszem,hogy vissza fogják hozni Anna-t,akkor sem ha ő nyeri.Max. látják,hogy őt hiányolják a legjobban,de az írok eléggé konkrétan kijelentették többször is,hogy nem jön vissza.Na majd meglátjuk
2010. július 10. 00:18
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Jessy @ 2010.07.09. 23:31)
A második részt nem láttam az rtl-en,de a mait megint megnéztem és most már egész jó volt a fordítás,legalábbis sokkal jobb,mint az első.2 dolog idegesített benne,hogy Elenának saját bevallása szerint rohadt éve volt...meg,hogy képesek voltak a verbénát átfordítani vmi fűre
Ha jól emlékszem vasfűnek nevezték. Amúgy már kezdem megszokni a szinkronhangokat, és a fordítást is.
2010. július 10. 01:04
Jessy♥F1♥ addict |
Idézet (Bessie @ 2010.07.10. 00:18)
Ha jól emlékszem vasfűnek nevezték. Amúgy már kezdem megszokni a szinkronhangokat, és a fordítást is.
Akkor jól hallottam,de nem voltam benne biztos,hogy tényleg vasfüvet mondott Gyorsan meggugliztam és a verbéna másik neve,hogy vasfű,de akkor mégis mi a fészkes fenének fordították erre? Lehet,hogy én vagyok sötét a növényekhez,de ez a Magyarországon jobban elterjedt neve?Csak mert a verbéna nekem is ismerős volt mikor a sorozatban mondták,de ezt,hogy vasfű,sosem hallottam még.
2010. július 10. 02:50
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Jessy @ 2010.07.10. 01:04)
Akkor jól hallottam,de nem voltam benne biztos,hogy tényleg vasfüvet mondott Gyorsan meggugliztam és a verbéna másik neve,hogy vasfű,de akkor mégis mi a fészkes fenének fordították erre? Lehet,hogy én vagyok sötét a növényekhez,de ez a Magyarországon jobban elterjedt neve?Csak mert a verbéna nekem is ismerős volt mikor a sorozatban mondták,de ezt,hogy vasfű,sosem hallottam még.
Nekem is ismerős volt a verbéna, de a vasfűről még én sem hallottam.
Mai részről lemaradtam, mert egy másik csatorna átcsábított
Most is voltak benne hülye tini szövegek?
2010. július 10. 09:20
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Vasfű
Gyerekek ezen behaltam , de most nem volt vészes a szinkron , ettől eltekintve
Gyerekek ezen behaltam , de most nem volt vészes a szinkron , ettől eltekintve
1 felhasználónak tetszik:
Jessy
2010. július 10. 10:33
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.07.10. 10:31)
Én a "Szalvatóre" néven vagyok még mindig kiakadva.
Egyébként szerintem is maradhatott volna a verbéna, na de mindegy. Lájkoljuk Damont
Egyébként szerintem is maradhatott volna a verbéna, na de mindegy. Lájkoljuk Damont
a "Szalvatóre" tényleg nagy , nem tudják hogy angolban a szó végén lévő e betűt nem mondjuk
Még szép hogy lájkoljuk Damon-t , még akkor is ha vasfűvet mond verbéna helyett
2010. július 10. 16:36
Jessy♥F1♥ addict |
Idézet (Fuller @ 2010.07.10. 02:50)
Nekem is ismerős volt a verbéna, de a vasfűről még én sem hallottam.
Akkor megnyugodtam Most annyira nem voltak benne gáz fordítások,legalábbis olyan feltűnőek,mint mondjuk az elsőben. Nagyon tini szövegeket se nyomtak,egyedül az nem tetszett mikor Elena ezt mondta: Tavaly nagyon rohadt évem volt. De asszem ezen kívül sikerült mellőzni a gagyi beszólásokat
2010. július 10. 16:37
Jessy♥F1♥ addict |
Idézet (nicus @ 2010.07.10. 10:45)
komolyan vasfüvet mondanak verbéna helyett? OMG.
elkezdtem nézni tnap.. de a reklám után nem vitt rá a lélek h ezt a szinkront hallgassam... XD
elkezdtem nézni tnap.. de a reklám után nem vitt rá a lélek h ezt a szinkront hallgassam... XD
Aha,de hátha rátérnek a verbénára,végül is talán a fordítás is fejlődik,bár nem akarom elkiabálni
2010. július 10. 20:55
szaanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 3 Azonosító: 130474 offline |
én nemtudom rávenni magam, h magyarul nézzem sokkal élvezetesebb angolul, magyar felirattal. A színészek saját hangjai megnyerőbbek És ott legalább verbénáról van szó, nem vasfűről ez lol
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.