Starity

Miley nem pénzért, erkölcsi okokból gürcöl

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. június 16. 13:10 #1
Viktoriiaa
Viktoriiaa
obsessed with FOB and P!ATD ♥
 
StátuszWhen you say you love me, know I love you more... ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.02.22.
Hozzászólás: 1122
Csatolások: 1946
Azonosító: 88094
Offline offline
Miley Cyrus rajongói fellélegezhetnek, még egy év szõke-mosolykirálynõ-mindenki-barátja-szépség-és-hawaii vár rájuk: a Hannah Montana csak 2010-ben ér véget!



A sorozat szereplõje, Miley apja, Billy Ray Cyrus igen fellengzõsen nyilatkozta le a témát:

„Õszintén mondom, a végtelenségig tisztelem a lányomat, amiért úgy döntött, még egy évig felvállalja a filmsorozattal járó nehéz terheket és kötelezettségeket. Az az igazság, hogy Miley nem akarta, hogy a Hannah Montanának csak úgy vége legyen, egyik napról a másikra. Az õ dramaturgiai érzékenységével arra vágyott, hogy a történet egyfajta erkölcsi tanítással záruljon, s ezáltal értéket közvetítsen a fiatalok felé. „

Õszintén-mondjuk-az-az-igazság-valójában, mi is úgy érezzük, ugyanezek az indokok lapulnak a történet folytatása mögött, és egyáltalán nem játszik szerepet a Cyrus-család döntésében a tény, hogy Miley egy vödör lóvét kap a Disney-tõl a folytatásért, jóval többet, mint amennyi az elsõ három évadért járt. A negyedik évad 11 epizódból áll, és 2010-ben sugározzák majd.

„Valójában Hollywoodban persze sosem lehet tudni, még az is elképzelhetõ, hogy a végén mégis csak lesz ötödik évad, ki tudja!” - tette hozzá Mr. Cyrus.

Hát igen, elképzelhetõ ugyanis, hogy a Disney a végén még jobban a zsebébe nyúl, és Miley erkölcsi érzéke még kifinomultabbá válik a lóvé hatására!

forrás: neon.hu
2009. június 25. 19:41 #2
larus
larus
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.04.09.
Hozzászólás: 561
Csatolások: 57
Azonosító: 92636
Offline offline
Én úgy olvastam, hogy a 11 epizód mellett lesz egy egyórás finálé is. unsure.gif smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!