Terhesen is sportol Béres Alexandra

Az egyiptomi Hurghadában töltött néhány napot Béres Alexandra és férje, Krisztián. A párnak jutott ideje pihenésre, búvárkodott és szörfözött. Szandra soha nem volt ilyen jó formában, mint most, terhessége alatt, elhatározta, hogy továbbra sem kell felhagynia az edzésekkel, sõt majdnem ugyanúgy dolgozhat még, mint korábban.
– Ez az út nyaralás, és munka is volt egyben, hiszen Horváth Gábor olimpikon is elkísért minket, a tengerparton pedig folyamatosan tartottam reggeli tornát. Hálát adok a sorsnak, hogy ennyire jól viselem a terhességemet, és ennyire jó erõnlétben vagyok. Szerencsére egy napig sem voltam rosszul, a szervezetem teljes egyensúlyban van. Szörföztem és pipával búvárkodtam, mindennap csodálatosan telt – mondta Béres Alexandra.
– A baba érkezése elõtt még kétszer elutazunk a párommal, Angliába és Skóciába megyünk egy-egy hosszabb hétvégére. Alexandra és férje már nagyon várják novemberben érkezõ kisbabájukat, ám a csemetéjük nevét egyelõre nem döntötték el. A kismama az RTL Klub Reggeli címû mûsorában beszélt dilemmájukról.

– Három kutyánk van, náluk azonnal közös nevezõre jutottunk, de a kislányunknál egyszerûen nem tudunk dönteni – kezdte Alexandra.

– Persze ez más, ezért is nehéz. A barátnõm azt tanácsolta, hogy a névválasztásnál gondoljak arra, hogy ha a játszótéren hívogatom a gyermeket, akkor is elégedett legyek. Valószínûleg a szülõszobán dõl majd el a dolog, ha meglátjuk õt, biztosan tudni fogjuk, hogyan hívjuk. Krisztiánnal most egyelõre albérlõnek becézzük

---

Kívánom, hogy viselje végig ilyen jól a terhességét, sok egészséget a babának és a mamának. smileeee.gif