Kisebb botrányt okozott Freire Szilvi a most zajló póker-világbajnokságon! A rendezõknek az nem tetszett, ahogy a magyar szépséget a verseny közben fotózták.

Freire Szilvia is részt vett a World Series of Poker (WSOP) egyik idei versenyén, ebbõl az alkalomból tervezett vele fotózást az egyik férfimagazin. A tavalyi szépségkirálynõ a fotós kérésének megfelelõen egy üres pókerasztalon pózolt a teremben, mögötte a még versenyben lévõ játékosokkal, amikor megjelent az egyik szervezõ, és kitessékelte a magyarok a versenyterembõl.

Bill Bruce szerint Szilvi és a magazin munkatársai viselkedésükkel zavarták a játékosokat, akik viszont hangos nem tetszésüknek adtak hangot a menedzser döntését követõen. A felvételek valóban megmaradtak a jó ízlés határán belül – szerencsére kettõ közülük még a szigorú versenyigazgató fellépése elõtt elkészült.

A 2008-as Miss World Hungary kedvesétõl merítette a motivációt, hogy komolyabban elkezdjen pókerezni. A Las Vegas-i versenyen „tisztességes helytállás után, számos férfi ellenfél koncentrációját rendesen megzavarva a középmezõnyben végzett” – írta róla az õt indító Everest Poker. Szilvi régebb óta indul magyar élõ versenyeken is, de elmondása szerint még van mit tanulnia.

forrás: blikk.hu