Elvileg ezek a bizonyos elveszett képek... :/ Úgy tudom, h újra lesznek töltve
Nekem az a kérdésem, h miért van az, h rámegyek egy képre, és nem jön be? Ez a probléma nem csak nálam fordult elő, már más is jelezte!
Ezt írja ki, ha rákattintok egy képre: 504 Gateway Time-out
Köszönöm a segítséget!
Idézet (AmyVie @ 2011.12.18. 18:31)
Nem tudom, hogy ez csak nálam történik-e, vagy másnál is, de szerintem ez egy lehetséges hiba: Az utóbbi időben sokszor történt meg, hogy ahogyan feltöltök egy képet, nem mindegyiknél, de a legtöbbnél visszadobja, hogy ezt a képet már korábban feltöltötték, kattints ide címszóval. Követve a 'parancsot', rákattintok, és azt írja ki, hogy a keresett oldal nem található, majd sorolja az eshetőségeket, hogy pontosan miért is nem tudja megnyitni az adott oldalt. Annak idején, ezt csak az elveszett képeknél csinálta (akkor sem túl gyakran, mert nagyrészt azért ott is megnyitogatta a témákat), de most olyan képeknél is előjön ez a lehetséges hiba, ami él és nem veszett el. Próbálkoztam olyan képpel is (amelyet én magam töltöttem fel régebben: és ott sem nyitja meg a keresett oldalt, pedig meg is jelennek a képek) de ott sem kaptam jobb visszajelzést rá.
Van valami ötlet rá, hogy tulajdonképpen mi is történik? Hogy ez csak nálam történik meg, vagy már más is találkozott ezzel a dologgal?