Sandra Bullock, aki 2005-ben ment férjhez a mûsorvezetõ Jesse Jameshez, jelenleg a férfi elõzõ kapcsolatából származó három gyermekét, a 15 éves Chandlert, a 12 éves Jesse Jr-t és az 5 esztendõs Sunny-t neveli. Ennek ellenére mindenki azt kérdezgeti tõle, hogy mikor vállal már saját gyermeket.
-Úgy tûnik, az emberek kizárólag a magánügyemrõl akarnak velem beszélgetni, amit én mérhetetlenül unok! - fakadt ki a 45 éves sztár, aki korábban azért nem szült, mert nem akarta gyermekét apa nélkül felnevelni. Amikor azonban egymásba szerettek Jesse Jamesszel, állítása szerint minden megváltozott:
- Úgy érzem, készen állok a gyermekvállalásra, mert szeretek valakit, akirõl tudom, hogy jó apa lenne - nyilatkozta megismerkedésük után. Azóta azonban még mindig nincs közös utódjuk, bár Jesse három gyermekének nevelése így is épp elég kihívást jelent a színésznõ számára.
-Ha holnap teherbe esnék, hálát adnék az univerzumnak, de idõközben megtanultam azt is, hogy bizonyos szempontból többet jelent, ha az ember nem a saját gyerekeit neveli fel. Néha sokkal nehezebb, pedig úgy szeretem õket, mintha a sajátjaim volnának!

forrás: hbosztar.hu