Ki a példaképed és miért?
2011. február 12. 12:55
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
az én példaképem Ashley Tisdale, és azért, mert szép, és jó hangja van és igazából botrányai sincsenek
2011. február 12. 12:56
Az én példaképem nem sztár de én imádom és felnézek rá! Az anyukám
2011. február 12. 13:15
Az én példaképem Maite Perroni, mert nagyszerű színésznő, nincsenek botrányai és gyönyörű.
2011. február 13. 08:06
Lánynak szerintem lány példaképének kell lenni de én nagyon is kivétel leszek
ZAC EFRON ÖRÖKRE (legalábbis mig tini leszek)
() () Annyira de annyira tehetséges a zene és a film világában hogy minden sztár megirigyelhetné
És amellett hogy jól szinész és énekes meg szörfös még embertelenül szexis is
()
2011. február 13. 10:54
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Hát nem mondanám, hogy van példaképem mert leginkább saját magam szeretnék lenni... De akire a legjobban felnézek és tisztelem az Adam Lambert. Becsülöm mert saját erejéből indult el az úton amin jár, az American Idol csak arra volt jó, hogy a média igazán befogadja. Hihetetlenül tehetséges. Színészileg is, hiszen akit kétszer is felvettek a Wickedbe (Amerikában a legmenőbb musical) az nem lehet semmi, és láttam is és tényleg nem az! A hangi adottságait (remélem) mindenki elismeri, nem tudom tud e valaki egy olyan énekest mondani aki majdnem 6 (!!!) oktávot tud kiénekelni. Tisztelem, hogy az aki, hogy őszinte (már amennyire lehet őszinte egy sztár a mai világban), hogy mindig megmondja a véleményét, egyenes és nem kétszinű. Valamint, hogy nincs elszállva magától és nem hangoztatja, hogy két kézzel szórja a pénzt. Tisztelem a rajongókhoz való hozzá állását, mindig kedves, mosolyog és látszik, hogy ő maga becsüli a rajongókat hiszen nélkülük nem lenne annyira felkapott. Ami még szimpatikussá teszi az az, ahogy a munkáját végzi. Meg van benne a megfelelő alázat a munkája iránt, ami a legtöbb mostani felkapott előadóból hiányzik. Az meg mellékes, hogy (szerintem) jól néz ki és, hogy tetszenek a számai.
2011. február 13. 19:25
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
A mamám. (: De ha sztárt kell választani, akkor Gaga. Nem a botrányai miatt, hanem azért, mert nagyon sokat harcolt az álmaiért, és végül megkapta. Szeretnék én is ilyen kitartó lenni, hogy elérhessem az álmaimat.
1 felhasználónak tetszik:
Ronnie95
2011. április 18. 19:49
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Blake Lively, Avril Lavigne
ha fiú lennék akkor Eminem és David Villa
ha fiú lennék akkor Eminem és David Villa
Xelly
2011. április 18. 21:07
|
|
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline
|
Ariana Grande
Logan Henderson
Logan Henderson
Selena Gomez 199
2011. április 18. 21:15
Ariana Grande, Hayley Williams, Kormos Anett
Selena Gomez 199
2011. április 19. 16:02
Nekem a legidősebb nővérem a példaképem
Ronetta001
2011. április 20. 21:47
Debby Ryan,mert nagyon tetszenek a szerepei,nem botrányos,nincs elszállva magától...
2011. április 20. 22:06
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Beyoncé azért mert nem a botrányiról híres. Gyönyörű, csinos, és csodálatos hangja van. Nincs elszállva magától, de nem is olyan kis álszent... van önbizalma! vicces, jó fej, aranyos nő. Egyszerűen imádom.
2011. április 22. 11:44
|
|
ZitaaTrioo. <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 261 Azonosító: 138464 offline
|
nincs példaképem. vagy csak doha nem gondolkoztam ilyenen. akit mostanában nagyon imádok, mert nagyon tehetséges az Christina Grimmie.
szóval ha mondani kell akkor ő és még Selena Gomez.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.