Starity

Szexinek szánták, hiperciki lett a sztárszínésznõ szerelése!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 16. 12:17 #1
Trinny
Trinny
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.28.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Offline offline
A világsztár legújabb fotóit látva nehéz eldönteni, hogy frizurája, vagy öltözéke megdöbbentõbb-e...

Drew Barrymore rettentõen melléfogott! Az ismert színésznõ elképesztõ szerelésben, és talán még annál is elképesztõbb frizurával jelent meg kedden Torontóban új filmje, a Whip It sajtótájékoztatóján.

Drew összeállításával talán az volt a legnagyobb baj, hogy haja, kiegészítõi és ruhája kicsit sem harmonizáltak egymással, a sztár ugyanis a visszafogott szürke öltözékhez rikító világoskék harisnyát viselt, és körmeit is ugyanilyen színûre lakkozták. A frizurája pedig úgy nézett ki, mintha alul egy öt centiméteres sávban már nem jutott volna rá festék.

A Cosmo.hu csapata azonban úgy gondolja, hogy egy egyszerû fekete ruhával ez a frizura nagyon jól állhatna a színésznõnek, lévén hogy bohém, vicces lány. Azonban ezzel az ódivatúnak ható szürke szereléssel és a harsány kiegészítõkkel egyszerûen túl kontrasztos és túl sok.
2009. szeptember 16. 22:27 #2
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Egyet értek az utolsó két mondattal! Rég láttam ettõl pocsékabb ruha összeállítást! Minden esetre volt mersze felvenni. Én fel nem vettem volna. biggrin.gif És a haja? dry.gif Hagyjuk rohog.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!