Bár még egészen bizonyosan az sem dõlt el, hogy mikortól forgatják a Men in Black széria harmadik filmjét, máris világsztárok neve kering a produkció kapcsán.


A Men in Black – Sötét zsaruk sikertörténete 12 évvel ezelõtt kezdõdött, majd az 1997-es elsõ filmet 2002-ben egy újabb követte. A sztori szerint egy különleges „titkosszolgálati” egység felülegyeli a Földön élõ idegen lényeket, akik a legváltozatosabb formában álcázzák magukat, hogy földi halandónak tûnjenek. A két fõszereplõ ügynököt alakító Will Smith és Tommy Lee Jones mellett F-ügynök az egyik legnagyobb sztár, akit egy mopsz kutya alakít.

Ha hinni lehet a november elején elterjedt pletykáknak, akkor a Men In Black alkotói megbíztak egy forgatókönyvírót, hogy készítsen történetet a film harmadik részéhez.
A Sötét Zsaruk, azaz a Men In Black címû filmek készítõi megbízták a Trópusi Vihar forgatókönyvíróját, hogy fabrikáljon történetet a harmadik részhez. Etan Cohen a hírek szerint vállalta, hogy elkészíti a történetet, ami a várakozások szerint talán ismét egy vászonra csábítja a két fõszereplõt, Will Smith-t és Tommy Lee Jones-t.

Mellettük a Nem vénnek való vidék sztárját, Josh Brolint is csábítják a készítõk. Brolin valószínû, hogy egy másik ügynököt alakítana, bár Lee Jones még nem fogadta el az újabb felkérést, Smith viszont már igent bólintott. Így még az is elképzelhetõ, hogy Brolin Jones helyére ugrik be…