Starity

Az Avatar csókja

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 12. 19:17 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
James Cameron, a Titanic és a Terminátor rendezõjének új filmje, az Avatar (Avatar, hazai bemutató: december 17.) minden szempontból hatalmas film, amely valószínûleg újraírja majd a filmkészítés és a mozizás szabályait.


Az óriási költségvetéssel készült, elképesztõ látványvilágú sci-fi/kalandfilm fõszereplõi alaposan megszenvedték a forgatást, a sok hónapig tartó kemény munkát. Zoë Saldana, a film egyik fõszereplõje, aki négyméteres kék bennszülöttet, a Pandora nevû hold õslakóját alakítja, harcmûvészeti kiképzésen vett részt, új nyelvet kellett tanulnia, verekedett (véletlenül be is törte Sam Worthingon orrát), ló alá szorult, és a lábára is lépett egy ló. De úgy emlékszik, hogy a forgatás során nem az akciójelenetek felvétele volt a legnehezebb: hanem a csókolózás.

– Általában szeretem a csókolózós jeleneteket – nyilatkozta a harminc körüli színésznõ, aki nemrég a Star Trek-ben bizonyította a látványos és fantasztikus mûfajok iránti elkötelezettségét –, igazából ingyen is vállalnám õket.

De most, hogy a 3D felvételek kedvéért az arcunk is tele volt ragasztgatva érzékelõkkel, a fejünkön volt egy fémszerkezet, és a két szemünk elõtt egy-egy kis kamera lógott, elég nehéz volt intimitást játszani. Míg Sam Worthington-nal csókolóztam, folyton összeakadtak a kameráink, összegubancolódtak a kábeleink, vagy Sam szájába lógott egy rólam induló mozgásérzékelõ. Bár sokszor kellett megismételni, azért rendkívül szórakoztató is volt egyben.
2009. december 14. 10:18 #2
LucafromHungary
LucafromHungary
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.02.25.
Hozzászólás: 778
Csatolások: 202
Azonosító: 53312
Offline offline
XD erre nem lehet mit mondani! biggrin.gif kíváncsi vagyok az eredményre.
2009. december 14. 10:44 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
A filmre még valamennyire én is kíváncsi vagyok, de a trailerek annyira nem gyõztek meg. James Cameron annyira istenítette meg minden, hogy legalább egy fantasztikus élményt vártam volna, de most inkább egy igényesen megcsinált látványfilm és nem több szinten mozog nálam, megtekintés elõtt. mellow.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!