Starity

Biciklist gázolt a színésznõ

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 18. 20:15 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Az Oscar-jelölt Anne Hathaway sokkos állapotba került egy közúti balesetet követõen, pedig éppen õ volt az, aki elütött egy másik embert.



A karácsonyi bevásárlás általában örömteli dolog - leszámítva a végösszeget. Anne Hathaway azonban mégis csaknem szívrohammal zárta a szerdai plázakörútját. A szabályosan közlekedõ autójába ugyanis belecsapódott egy biciklis, és akkorát esett, hogy Anne azt hitte, megölte. Az Oscar-jelölt színésznõ azonnal az áldozat mellett termett, de szerencsére nem lett semmi komolyabb baja, egy-két zúzódást leszámítva. A kiérkezõ mentõknek így nem volt dolguk, a rendõrökkel ellentétben. Ugyanis mind huszonhét éves sztár, mind a bringás magát tartotta bûnösnek. Bár a szépség olyan sokkos állapotban volt, hogy még a jegyzõkönyvet sem tudta aláírni. Ezért órákon keresztül kellett helyszínelniük, és rekonstruálniuk a körülmények, annak ellenére, hogy jelentõs anyagi, vagy személyi sérülés keletkezett volna. Végül abban egyeztek ki a jelenlévõk, hogy a kerékpáros volt figyelmetlen.

Miss Hathaway vérnyomása nemcsak a baleset miatt ugrott meg rohamosan, hanem a sok egyenruhás látványától is. Ugyanis már több mint egy éve jár a nyakára az Államok összes létezõ bûnelhárító hivatala, hogy még több információt kapjanak milliókat sikkasztó ex-szerelmérõl.
2009. december 19. 00:09 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Legalább azzal a nagyon hülyén kinézõ biciklivel nem közlekedik többé a tulaj. rohog.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!