Starity

Átlátszó felsõben Superman barátnõje

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 18. 20:30 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Egy pikáns fotósorozattal igyekszik visszakerülni a hollywoodi körforgásba Kate Bosworth, és még a mellvillantástól sem riadt vissza.


Két éve ugyan Superman visszatért a filmvászonra, de az összes szereplõnek sikerült kivégeznie a karrierjét. Így Kate Bosworthnek is, akinek így legalább több ideje jut a modellkedésre. Például az olasz Vogue számára, ahol még a mellbimbóit is megmutatta. Bár nem profán, direkt módon, de a vékony blúza nagyon nem akadályozza keblei ékességének vizuális észlelését. Ennek a ténynek Kate nagyon nem örült, ezért az utómunka során kicsit világosítottak a fotókon. Ezzel a villantást nem lehetett eltakarni, ellenben az ember feje belefájdul, ha két másodpercig nézi a mûveket.

A huszonhat éves színésznõ lovagja, James Rousseau viszont büszke kis szerelmére. Bár õ jelentõsen máshogy értékeli a meztelenséget, mint egy átlag ember, hiszen modellként dolgozik.
2009. december 19. 00:24 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Idézet(Bessie @ 2009. December 18. - 20:30)
Bár õ jelentõsen máshogy értékeli a meztelenséget, mint egy átlag ember, hiszen modellként dolgozik.

Ebbõl már nagyon elegem van... A meztelenség, az erotika még ma is nagyobb bûn, mint az erõszak a médiában. dry.gif Fõleg az USA-ban, de sajnos máshol is.
Elég csak a GTA: San Andreas Hot Coffee botrányára emlékezni, a korábbiaknál picit még durvább, erõszakosabb játékmenettel nem volt gond, de az az alapból nem elérhetõ gagyi minijáték már kiverte a biztosítékot...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!