Starity

Emma Watson bekerült a Rekordok könyvébe

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 18. 21:25 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Emma Watson bár még nincs húsz éves, de máris õ lett az elmúlt évtized legtöbb pénzt keresett színésznõje.



Az alig 19 éves brit színésznõ karrierje 2001-ben indult az elsõ Harry Potter filmmel. Azóta összesen hat kötetet filmesítettek meg, a Hermione szerepében tündöklõ Watson pedig a leggazdagabb angol tini lány lett már ennek köszönhetõen évekkel ezelõtt.

Emma alig 9 éves volt, amikor kiválasztották a szerepre, így természetesen, 18. születésnapjáig szülei õrködtek az általa megkeresett, dollármilliók felett. Amelybõl neki sikerült a legtöbbet összeszorgoskodnia az utóbbi tíz évben, olyan világsztárokat megelõzve ezzel, mint Julia Roberts, Halle Berry, vagy épp Cameron Diaz. Pedig, az elsõ kettõ, egyaránt pont ebben az idõszakban tett szert Oscar-díjára…

A Guiness Rekordok könyvébe bár mint az elmúlt évtizedben legtöbb pénzt keresõ színésznõ kerülhetett be, de akár egy másik csúcs okán is felvételt nyerhetne. Azon filmek ugyanis, amelyekben Emma Watson szerepelt, átlagban 897 millió dollárral örvendeztették meg a készítõit, amely abszolút rekord a filmes szakmában az elmúlt évtizedet figyelembe véve.

Ráadásul, Watson mindezt legutóbb a Cincin lovaggal alaposan meg is fejelte. A vicces animációs filmben az egyik mesehõsnek kölcsönözte a hangját, többek között olyan hollywoodi hírességek társaságában, mint Dustin Hoffman, Matthew Broderick vagy épp William H. Macy. A Cincin lovag végül 5,4 milliárd dolláros bevételt generált az összes jogdíját figyelembe véve.
2009. december 19. 00:14 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Idézet(Bessie @ 2009. December 18. - 21:25)
Cincin lovag

blink.gif omg.gif Ennél hülyébb magyar címet nehezen lehetne kitalálni... dry.gif

Emmának gratula, de vége lehetne már a HP filmeknek, szeretném már másban is látni. smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!