Starity

Férjhez megy a szupermodell

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. január 19. 20:33 #1
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Harminchatodik születésnapján gitáros barátja egy óriási gyémánt eljegyzési gyûrûvel lepte meg Kate Mosst, és a nyáron az esküvõt is megülik.


Két eljegyzés után úgy tûnik, hogy a harmadikkal már az esküvõig is eljut Kate Moss. Szombaton ugyanis Jamie Hince egy óriási eljegyzési gyûrûvel lepte meg születésnapjára. A The Kills gitárosa a harminchat éves modell után repült Mustique festõi szigetére, és egy romantikus vacsorát követõen fél térdre ereszkedett a hatalmas gyémánttal a kezében. Kate pedig azonnal igent mondott, mert még életében nem volt annyira kiegyensúlyozott és boldog, mint a zenész mellett. Valamint az sem elhanyagolható, a brit szépség lánya, Lila Grace is kitûnõ apára lelet Jamie-ben.

Kate három éve bolondította magába a rockert - és leszámítva, amikor Hince eltûnt, valamint amikor Moss félrelépett - töretlen a kapcsolatuk. Eddig pedig egyedül Johnny Depp tudta maga mellett tartani a balhés modellt ilyen hosszú ideig. A késõbbi próbálkozók közül Pete Doherty ért még el sikereket, de azt inkább írjuk a kokain rovására.
2010. január 22. 12:24 #2
Zs-anna
Zs-anna
bambi
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.03.22.
Hozzászólás: 1044
Csatolások: 4655
Azonosító: 55645
Offline offline
Annyira örülök nekik, remélem boldogok lesznek együtt:)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!