A hírek szerint a Fox2000 stúdió tárgyalásokat kezdett egyik soron következõ produkciója kapcsán az Alkonyat sztárjával, valamint a tavalyi Oscar-díj nyertessel, a fõszerepekrõl.


Robert Pattinson karrierjét ugyan az Alkonyat indította be, ám úgy tûnik, hogy egyre komolyabb szerepeket kap meg, hisz a franchise mellett hamarosan láthatjuk a Remember Me címû romantikus drámában. Emellett Uma Thurmannel is közös filmmel készül. De a legnagyobb szenzációs Fox2000 tervének beteljesedése lenne. A stúdió ugyanis Pattinson mellett Sean Penn-re bízná a Water For Elephants címû film két fõszerepét. A Sara Gruen azonos címû novellája alapján készülõ drámában már biztos, hogy szerepet vállal Reese Witherpsoon, a forgatókönyvet a P.S. I Love You írója, Richard LaGravenese jegyzi, a direktori székbe pedig a Legenda vagyok rendezõje, Francis Lawrence ül majd be.

A Water For Elephants egy kilencven éves cirkuszi állatorvos tragikusan gyönyörû életét dolgozza fel, aki egy idõsek otthonában emlékezik vissza kalandjaira. Pattinson a fiatal Jacob-ot alakítaná, még Sean Penn egy állatidomár bõrébe bújik majd.