Minden, ami foci
2015. június 16. 20:09
![]() |
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 ![]() |
Bayern München. Mi más lehetne?

2015. július 18. 11:24
Idézet (Becky13 @ 2015.06.16. 20:19)
FC Barcelona *_* <3
Juventus FC, FTC, Barcelona FC.

2015. július 30. 15:25
![]() |
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 ![]() |
Nekem az Arsenal a legjobb (átragadt rám valakiről), de azért van még pár jó csapat.
Go Gunners.
Go Gunners.

2015. augusztus 03. 16:48
![]() |
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 ![]() |
Idézet (,2015.06.16. 20:00~5552277)
Barca, Barca, Barca
Neymar miatt!

Neymar miatt!

Jesszusom.
Már nem azért, de engem irritál ha valaki csak azért szereti a Barcát mert Neymar is ott van, ezt annak ellenére mondom hogy szeretem Neymar-t is és a Barcát is. De, vannak még nagyon jó játékosok rajta kívül is a Barcában. Fogadjunk a foci is csak Neymar miatt érdekel, és Ney-t sem a játékáért szereted hanem azért ahogy kinéz, igazam van? Akkor inkább mondd ezt, de ne szurkolj a Barcának csak divatból, köszi.
2015. augusztus 03. 16:54
![]() |
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 ![]() |
Szeretem a Vidit is

2015. augusztus 19. 13:15
![]() |
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2290 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 ![]() |
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2015.08.03. 16:48)
Jesszusom.
Már nem azért, de engem irritál ha valaki csak azért szereti a Barcát mert Neymar is ott van, ezt annak ellenére mondom hogy szeretem Neymar-t is és a Barcát is. De, vannak még nagyon jó játékosok rajta kívül is a Barcában. Fogadjunk a foci is csak Neymar miatt érdekel, és Ney-t sem a játékáért szereted hanem azért ahogy kinéz, igazam van? Akkor inkább mondd ezt, de ne szurkolj a Barcának csak divatból, köszi.
Igazad van! Én is szeretem Neymárt, bár a barcat már annál kevésbé! Nekem a kedvenc focicsapatom a Real Madrid

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Instagramon kelt ki magából.

Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
Armie Hammer korábbi kommentje újra előkerült.

G-Eazy nemcsak szórakozásból van Ashley Bensonnal
G-Eazy nemcsak szórakozásból van Ashley Bensonnal
A rapper komolyan gondolja.

Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Így néz ki Zendaya, mint M.J., a Pókember 3 forgatásán – fotók!
Mary Jane Watson bőrében láthatjuk Zendayát.