Én is hozzászólok! Remélem az új oldal stabil lesz, nem fog belassulni stb. Nekem eddig nincs bejelentkezési gondom, bár IE, és Safari-nál még nem próbáltam persze, de mivel firefox-om van használva, így ott tudom hogy eddig jó. Amik eddig voltak írva ötletek azokkal egyetértek, lesz amit azokból is felhozok, + lesz új ötlet is ami fontos.
Nem tudom hogy a témáknál a hozzászólókat a jövőben lehet e majd elismerni valahogy mint a másik fórumon, szerintem jó dolog, persze felhasználókra már lehet szavazni. Meg esetleg lesznek e klubok itt is. Pl. a másik fórumon BSTH Klub (Bud Spencer, Terence Hill), Schumacher és Massa szurkolók, Scuderia Ferrari, ezeknek vagyok tagja, és még van sok klub.
Beállítások: elég jó lett, de lehetne szerintem visszahozni azt, hogy be lehessen állítani hogy milyen témák ne jelenjenek meg, mint korábban, bár nálam offpartinál 1 ideje nem volt jó, ugyanis beállítás ellenére nem jelent meg fent az új üzenet.
Profil adatlap: Végre itt is van üzenőfal, külön lapra került a szerkesztett adatlapok, és a kedvencek. A profil oldal, kicsit hasonlít a másik sztár fórumhoz pár dologban, persze ez nem rossz.
Keresés: a kereső mezőnél van előtte egy lista hogy hol keresek, ha más oldalakon ilyen van, ott van olyan hogy pl. all, összes. Tehát hogy mindenhol keresek az oldalon belül. ez itt is kellene, + lehetne részletes keresés is. Meg a témákon belüli keresés is jó lenne, persze topic-okon belül is.
Hozzászólásoknál: üzenet elölnézete jó lenne szerintem is. Meg a többi hangulatjel ami volt, persze újak is jöhetnek. Továbbá nem rossz dolog, ha a felhasználó hozzászólásait meg lehet nézni, ahogy korábban volt pl., bár nemigazán használtam.
Sztáradatlapok: van legaktívabb rajongók, de külön menübe van rajongók is, ez jó szerintem. A kategóriánkénti téma nézegetés is megmaradt szerencsére. Viszont régen mondjuk megnyitottam 1 adatlapot, akkor pl. kiválasztottam a candid képeket, aztán volt a címek mellett mint most, hogy pl. 8.kép. Ha erre rákattintottam, kis ablakba felhozta egymás alatt a 8 kép linkjét, és így is meglehetett nyitni. Ugyan nem sokat, sőt alig használtam, de nem volt rossz, ezért ez is visszakerülhetne akár. Ami szerintem sokkal fontosabb viszont: a pl. 8.kép alatt volt olyan hogy megnyitás, majd bezárás. Ezzel alatta megjelenítette, bezárta, a képeket kis méretbe, és rákattintva a képre, új lapon megnyílt a kép teljes méretben. Ezt nagyon sokat használtam, és nagyon várom vissza. Példát is írok: többször előfordult hogy például maresz, vagy másvalaki, a másik fórumra töltött fel, illetve linkelt képeket, amit én leszedtem, és ide feltöltöttem. Ehhez megnyitottam a sztár adatlapját új lapon, és pl. candid képek, aztán az összes képnél lenyitottam a kis képeket, és utána megnéztem hogy a képek szerepelnek e, és ha a csatolás címe is kb. az volt, tehát oda kellett volna csatolni, akkor megnyitottam azt új lapon, és csatoltam, ami repost volt azt meg a repost ellenőrző nem engedte úgyse. Ha meg úgy láttam akkor nem is csatoltam.
Remélem a repost ellenőrző marad, vagy visszatér!
A szerkesztőket meg tényleg jó lenne ha a rendszer listázná, úgy hogy lenne pl. 1 lista, az összes meglévő sztár nevével, és ott látni lehetne hogy melyik adatlapnak nincs szerkesztője.
Ötletdoboz
2010. március 17. 09:56
![]() |
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 ![]() |
2010. március 17. 11:51
Ami az előző fórumban megvolt, az sok alapfunkció volt... Most Freeze-nek azokat a kis gombokat órákig kell írnia... Amiket itt felsoroltatok, azok több hétbe-hónapba fognak telni.
Először nyilván a hibákat fogja kijavítani, az apróságok és kényelmi funkciók szerintem már nem elsődleges szempontok.
Nekünk modiknak is rengeteg dolog hiányzik, úgyhogy ezúton kérnék mindenkit, igyekezzen szabályszerűen postolni, mert összevonni meg áthelyezni stb. nem tudunk még.... asszem...
Először nyilván a hibákat fogja kijavítani, az apróságok és kényelmi funkciók szerintem már nem elsődleges szempontok.
Nekünk modiknak is rengeteg dolog hiányzik, úgyhogy ezúton kérnék mindenkit, igyekezzen szabályszerűen postolni, mert összevonni meg áthelyezni stb. nem tudunk még.... asszem...

2010. március 17. 21:36
Idézet (Éowyn @ 2010.03.16. 21:45)
Gondolom, a modik

Pffff.... na ki lett osztva a meló

2010. március 18. 20:11
![]() |
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 ![]() |
Az aláírást le lehetne csökkenteni egy (1!) sorra. Mert ugyebár aláírásról van szó, nem pedig regényből kiragadott 3 oldalról vagy életérzésről...
(egy-pár forumozó nagyon "elszállt" ilyen téren)

2010. március 18. 20:12
![]() |
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3293 Csatolások: 6254 Azonosító: 24869 ![]() |
Idézet (Tamás2.0 @ 2010.03.18. 20:11)
Az aláírást le lehetne csökkenteni egy (1!) sorra. Mert ugyebár aláírásról van szó, nem pedig regényből kiragadott 3 oldalról vagy életérzésről...
(egy-pár forumozó nagyon "elszállt" ilyen téren)

Dehogyis egy sorra!

Én igyekeztem összetömöríteni.

Nagyon jó lenne viszont az a határozott, sötétebb elválasztóvonal a hozzászólások és az aláírás között.
Gondolom, semmi akadálya

2010. március 18. 20:16
![]() |
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 ![]() |
Nekem a következő funkciók hiányoznak:
- Üzenetek megjelölése olvasottként
- Kis kék boríték,hogy melyik topikokhoz szóltam hozzá
- Adatlapnál a Thumbnail képek (ikon képek lenyitás,bezárás)
- Adatlapnál az adott sztár csatolt képeinek száma
- Születésnapos fórumozók külön kiemelve
Most kb. ennyi jutott eszembe.
- Üzenetek megjelölése olvasottként
- Kis kék boríték,hogy melyik topikokhoz szóltam hozzá
- Adatlapnál a Thumbnail képek (ikon képek lenyitás,bezárás)
- Adatlapnál az adott sztár csatolt képeinek száma
- Születésnapos fórumozók külön kiemelve

Most kb. ennyi jutott eszembe.

2010. március 18. 20:47
![]() |
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 ![]() |
Idézet (Necros @ 2010.03.15. 21:10)
- a Youtube videó gombnál Ctrl+V cseréje, mert én beilleszteni szoktam vele és így mindig felugrál a kis ablak
Köszönet ezért!

Az aláírásomat én is összébb nyomtam, így már elfogadható?

2010. március 19. 16:50
Még két apróság:
1. "Stúdió fotózások" —> Stúdiófotózások
2. "Twitter azonosítója" —> Twitter-azonosítója
És egy kérdés:
Van arra nézve valamilyen — írott, vagy íratlan — szabály, hogy milyen gyakorisággal lehet ugyanarról a sztárról cikket írni? Nem mintha naponta 10 cikket akarnék írni, csak szerintem ezt jó tudni, főleg, ha beindul a nagyüzem.
1. "Stúdió fotózások" —> Stúdiófotózások
2. "Twitter azonosítója" —> Twitter-azonosítója
És egy kérdés:
Van arra nézve valamilyen — írott, vagy íratlan — szabály, hogy milyen gyakorisággal lehet ugyanarról a sztárról cikket írni? Nem mintha naponta 10 cikket akarnék írni, csak szerintem ezt jó tudni, főleg, ha beindul a nagyüzem.

2010. március 19. 17:35
![]() |
daydreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.23. Hozzászólás: 14 Csatolások: 5 Azonosító: 115401 ![]() |
Na.. Nem olvastam vissza, szóval bocs, ha ismétlek.
Nekem egyáltalán nem jön be az új oldal, szóval, ahelyett, hogy el kezdeném szidni a csodásan szemkárosító színeket, inkább azt javasolnám, hogy tegyetek be emellé egy szolidabb, vagy a régi témát, és a felhasználók hagy válogassanak kedvükre.
És többet nem is írok, mert a végén még megbánom.
Sorry.
Nekem egyáltalán nem jön be az új oldal, szóval, ahelyett, hogy el kezdeném szidni a csodásan szemkárosító színeket, inkább azt javasolnám, hogy tegyetek be emellé egy szolidabb, vagy a régi témát, és a felhasználók hagy válogassanak kedvükre.
És többet nem is írok, mert a végén még megbánom.
Sorry.
2010. március 20. 21:02
![]() |
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 ![]() |
Ugyan ez csak kis probléma de azért leírom, szóval az adatlap szerkesztésnél, ha entert nyomok túl nagy a sorköz és teljesen széthúzza a filmográfiát. Mintha kihagynék egy sort. Vagy lehet csak én vagyok béna?
2010. március 20. 21:21
Idézet (Gabor28 @ 2010.03.20. 21:02)
Ugyan ez csak kis probléma de azért leírom, szóval az adatlap szerkesztésnél, ha entert nyomok túl nagy a sorköz és teljesen széthúzza a filmográfiát. Mintha kihagynék egy sort. Vagy lehet csak én vagyok béna?
Ez teljesen jó, ugyanis az ENTER alapértelmezésben új bekezdést jelent, és nem sortörést. Ha sortörést szeretnél, akkor használd a SHIFT+ENTER kombinációt.
2010. március 21. 12:34
Az e-mail címemet hol látom és hol tudom megváltoztatni? A regisztrációhoz szükséges az e-mail cím, de a profilszerkesztésnél nem látok ilyen mezőt.
Ötletként felmerült bennem egy olyan opció, hogy e-mailben értesítést kapjanak a felhasználók a különböző eseményekkor (pl. új üzenetet kapott, valaki írt az üzenőfalára, hozzászóltak az általa indított témában, stb.), ahogy a Facebookon van.
Meg még be lehetne építeni egy fordítót, hogy a külföldi sztárok Twitter-üzenetei magyarul jelenjenek meg.
(Ezt persze viccnek szántam)
Ötletként felmerült bennem egy olyan opció, hogy e-mailben értesítést kapjanak a felhasználók a különböző eseményekkor (pl. új üzenetet kapott, valaki írt az üzenőfalára, hozzászóltak az általa indított témában, stb.), ahogy a Facebookon van.
Meg még be lehetne építeni egy fordítót, hogy a külföldi sztárok Twitter-üzenetei magyarul jelenjenek meg.

(Ezt persze viccnek szántam)
2010. március 21. 14:05
![]() |
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6472 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 ![]() |
Idézet (El Mexicano @ 2010.03.21. 12:34)
Az e-mail címemet hol látom és hol tudom megváltoztatni? A regisztrációhoz szükséges az e-mail cím, de a profilszerkesztésnél nem látok ilyen mezőt.
Valóban kimaradt, pótolva lesz.

Idézet (El Mexicano @ 2010.03.21. 12:34)
Kialakítás alatt van ez a funkció.

2010. március 21. 14:19
Nem tudtam, hogy hova írhatnám, úgyhogy emellett a topic mellett döntöttem. Nem értem, hogy néhányan miért a nagy HQ képekhez töltik a kicsiket? Ahogy látom megmaradt a Kis felbontású képek c. topic, de vannak akik elkezdték a HQ képekhez tölteni a kicsiket, és akkor ez most hogy van? Az illetők rossz helyre rakta a képeket, vagy össze lesz vonva? Mert szerintem ez nem túl jó ötlet...

2010. március 21. 14:23
![]() |
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 ![]() |
Idézet (QueenB @ 2010.03.21. 14:19)
Nem tudtam, hogy hova írhatnám, úgyhogy emellett a topic mellett döntöttem. Nem értem, hogy néhányan miért a nagy HQ képekhez töltik a kicsiket? Ahogy látom megmaradt a Kis felbontású képek c. topic, de vannak akik elkezdték a HQ képekhez tölteni a kicsiket, és akkor ez most hogy van? Az illetők rossz helyre rakta a képeket, vagy össze lesz vonva? Mert szerintem ez nem túl jó ötlet... 

Igen ezt már én is láttam és elég vegyes remélem csak rossz helyre töltötte fel

2010. március 21. 14:36
![]() |
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 ![]() |
Amíg más döntés nem születik, kis felbontású képek csak is az ennek külön kialakított fórumrészbe tölthetőek fel, és oda is csak Scan és Shoot témakörben. A többi továbbra is törölve lesz, amint ilyen topic nyílik.
Lehetőségeimhez mérten én is igyekszem kiszűrni ezeket a képeket, de ebben Ti is tudtok segíteni a Moderátor topic-ban jelezhetitek, ha kis méretű képeket találtok, és az nem oda való.
Lehetőségeimhez mérten én is igyekszem kiszűrni ezeket a képeket, de ebben Ti is tudtok segíteni a Moderátor topic-ban jelezhetitek, ha kis méretű képeket találtok, és az nem oda való.
2010. március 21. 14:43
Idézet (joe_r @ 2010.03.21. 14:36)
Amíg más döntés nem születik, kis felbontású képek csak is az ennek külön kialakított fórumrészbe tölthetőek fel, és oda is csak Scan és Shoot témakörben. A többi továbbra is törölve lesz, amint ilyen topic nyílik.
Lehetőségeimhez mérten én is igyekszem kiszűrniezeket a képeket, de ebben Ti is tudtos segíteni a Moderátor topic-ban jelezhetitek, ha kis méretű képeket találtok, és az nem oda való.
Lehetőségeimhez mérten én is igyekszem kiszűrniezeket a képeket, de ebben Ti is tudtos segíteni a Moderátor topic-ban jelezhetitek, ha kis méretű képeket találtok, és az nem oda való.
Épp ebben a témában tettem egy javaslatot, hogy ezt jó lenne írásban is rögzíteni, hova mit lehet feltölteni és mit nem.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Kim Sae-ron elhunyt.

A Velünk véget ér írónője visszatért Instagramra - egy árulkodó csavarral
A Velünk véget ér írónője visszatért Instagramra - egy árulkodó csavarral
Visszatért a Velünk véget írónője.

Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Az első nyilvános szereplése.