Elképzelhető, hogy 2 év légióskodás után újra haza pályán láthatjuk Tápai Szabinát
A teljes cikkhez kattints ide!
Tápai Szabina hazatérhet
2010. március 15. 21:35
2010. március 15. 21:43
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A franciáknál sem tartozik a legjobbak közé, nem tudom, itthon feljavulna-e. Több éve még én is úgy gondoltam, sokra viheti, de az EHF-kupa elhódítása óta alaposan visszaesett, részben a sérülései miatt.
Nem tudom, hogy a Békéscsabának pont egy ilyen rizikót jelentő játékosra van-e szüksége.
Nem tudom, hogy a Békéscsabának pont egy ilyen rizikót jelentő játékosra van-e szüksége.
2010. március 15. 21:45
Én szívesebben látnám újra Fehérváron. Más kérdés, hogy ott viszont a szurkolók meg pont ellenkezőleg. (legalábbis egy részük szerint Ő miatta nem ment jól a csapatnak anno)
2010. március 15. 21:49
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Szerintem azóta sem mentek túl fényesen a dolgok, mióta ő nincs ott, szóval ezt butaságnak tartom. Az új edző sem muzsikál túl jól. Tilinger viszont nagyon jól játszik, érdekes lenne látni, hogy a nagy sztár visszajön cserének mögé.
2010. március 15. 21:52
Idézet (Necros @ 2010.03.15. 21:49)
Szerintem azóta sem mentek túl fényesen a dolgok, mióta ő nincs ott, szóval ezt butaságnak tartom. Az új edző sem muzsikál túl jól. Tilinger viszont nagyon jól játszik, érdekes lenne látni, hogy a nagy sztár visszajön cserének mögé. 
Pontosan. Amióta elment még lejjebb csúszott a csapat. Tehát egy darabig Szabi miatt voltak ott a szponzorok, akiknek a pénzéből viszonylag sikeres csapatot tudtak fent tartani. De mióta elment, azóta csúsznak le a lejtőn. Aminek köszönhetően valószínűleg idén már csak az alsóház lesz meg
2010. március 15. 21:57
|
|
|
Ha a Loki nyer az utolsó két meccsén és a Fehérvár megnyeri a Veszprém elleni találkozót, akkor meglesz a középső ház.
Ahogy említetted a szponzorokat, igazad van, miattuk lehet, jó ötlet lenne visszavinni Fehérvárra Szabinát. Kérdés, ő vissza akarna-e ebbe a helyzetbe jönni.
Ahogy említetted a szponzorokat, igazad van, miattuk lehet, jó ötlet lenne visszavinni Fehérvárra Szabinát. Kérdés, ő vissza akarna-e ebbe a helyzetbe jönni.
2010. július 17. 23:13
|
|
NinaDobrevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 62 Csatolások: 5 Azonosító: 131431 offline
|
Végre !
2012. február 14. 18:40
|
|
Waníliáspuding.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169261 offline
|
Végre visszatért,erre vártam.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.

0 felhasználónak tetszik: