Idézet (symor @ 2011.03.09. 16:19)
Nagyon zöld lehetek a témában, és meglehetősen figyelmetlen, hiszen valószínűleg már volt róla szó valamikor, talán felhívásszerűen is, viszont lemaradtam a dologról.
Ezért itt bátorkodom megkérdezni, hogy mi változott a képek feltöltését illetően?
Ugyanis nemrég indítottam el egy témát Timothy Daltonról, amelyhez nem egy képet is mellékeltem a "Képfeltöltés - Képek feltöltése" rendszerén keresztül. A képek beolvasásra kerültek, de nem maradtak ott egymás alá rendezve, mint korábban, hanem "eltűntek", bár a rendszer fogadottnak írta ki őket. Ezt követően a hozzászólást elküldtem, viszont a képek nem kerültek ki.
Elsőként élnék a gyanúval, hogy alulinformált vagyok és a képfeltöltés menete megváltozott az oldalon, miszerint a rendszer fogadja a képeket és később kikerülnek, mondjuk valaki közbenjárására és nem rögtön, mint régebben. Gondoltam a Képtárolóra való átirányítás miatt van ez így és csak ki kell várni.
Ennek a lehetőségét még most sem vetném el, csakhogy azóta lett egy hozzászóló, aki a képeket kéri számon tőlem a témához. Szeretném megkérdezni ezért, hogy tényleg megjelennek idővel a feltöltött képeim, vagy teljességgel el vagyok tájolva és valamit egészen máshogy kellett volna csinálnom?
Nekem is ezt csinálta napokig. Egyáltalán nem tudtam képet feltölteni. Mint utólag kiderült az Internet Explorer kapcsolat nélküli módra volt állítva és ez okozta nálam a problémát. Fogalmam sincs miért hatott ki a Firefoxra, de miután visszaállítottam megoldódott a probléma. Azóta többször előfordult, de legalább már tudom, hogy ilyenkor csak meg kell nyitnom az Explorert, kiszedni a pipát a kapcsolat nélküli módnál és megoldódik a gond. Nem tudom, hogy nálad is erről van szó vagy valami másról, de nézd meg hátha jó lesz.