Starity

Segítség

61 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 29. 17:21 #541
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (wannascream @ 2010.12.29. 17:19)
Hova?  mellow.gif

Szerintem az adatlapjára gondolt. smileeee.gif Valahol le van írva és képekkel is be van mutatva minden. wink.gif

Csak egy megjegyzésem lenne: ha segítség kell ezért nem kell mindig külön topikot nyitni!
Ha technikai gondod van, akkor a technikában található segítség topikba kell írni, ha itt a Starityvel kapcsolatos, akkor a visszabeszélőben is van arra egy külön topik.
2011. január 12. 16:06 #542
- törölt felhasználó -    
A kapcsolódó sztároknál, hogy lehet több sztárt is beírni? Én csak egyet tudok, mert ha a másikat írom mindig egy másik sztárra vált át. blink.gif
2011. január 12. 18:09 #543
wannascream
wannascream
-
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (Hyoyeon98 @ 2011.01.12. 16:06)
A kapcsolódó sztároknál, hogy lehet több sztárt is beírni? Én csak egyet tudok, mert ha a másikat írom mindig egy másik sztárra vált át.  blink.gif

Én úgy szoktam, hogy leírom valahova, vesszővel elválasztva a sztárok neveit, bemásolom és elmentem.
2011. január 12. 18:32 #544
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Hyoyeon98 @ 2011.01.12. 16:06)
A kapcsolódó sztároknál, hogy lehet több sztárt is beírni? Én csak egyet tudok, mert ha a másikat írom mindig egy másik sztárra vált át.  blink.gif

Biztos, hogy helyesen írtad a nevet? Az is lehet, hogy annak a sztárnak nincs adatlapja. blush.gif
Egyébként nem tudom mi a gond a sztárkapcsolással. Elkezded egyesével bepötyögni a betűket, majd kiválasztod a megfelelő sztárt. biggrin.gif
2011. január 12. 18:44 #545
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (Bessie @ 2011.01.12. 18:32)
Biztos, hogy helyesen írtad a nevet? Az is lehet, hogy annak a sztárnak nincs adatlapja. blush.gif 
Egyébként nem tudom mi a gond a sztárkapcsolással. Elkezded egyesével bepötyögni a betűket, majd kiválasztod a megfelelő sztárt. biggrin.gif

Nálam is úgy van, hogy ha a másodikat írom be, majd rákattintok, akkor két teljesen más személyt jelöl be.
2011. január 13. 09:32 #546
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (wannascream @ 2011.01.12. 18:44)
Nálam is úgy van, hogy ha a másodikat írom be, majd rákattintok, akkor két teljesen más személyt jelöl be.

Nálam is így volt, csináljátok úgy, hogy elkezditek beírni az első nevet (nemzetiségtől függ, hogy a kereszt- vagy a vezetéknév van-e elől) és ne nyomjatok space-t, hanem a legördülő menűben nyíl billenytűvel menjetek lefelé és ha megvan a választott, akkor nyomjatok entert. Ekkor kezdhettek új nevet írni, ugyanígy meg lehet csinálni, de sose egérrel kattintsatok és ne nyomjatok space-t. És olyankor magától odateszi a vesszőt is. Nálam ez bejött. wink.gif
2011. január 13. 09:35 #547
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.01.13. 09:32)
Nálam is így volt, csináljátok úgy, hogy elkezditek beírni az első nevet (nemzetiségtől függ, hogy a kereszt- vagy a vezetéknév van-e elől) és ne nyomjatok space-t, hanem a legördülő menűben nyíl billenytűvel menjetek lefelé és ha megvan a választott, akkor nyomjatok entert. Ekkor kezdhettek új nevet írni, ugyanígy meg lehet csinálni, de sose egérrel kattintsatok és ne nyomjatok space-t. És olyankor magától odateszi a vesszőt is. Nálam ez bejött.  wink.gif

Én is így szoktam csinálni, de én egérrel szoktam kattintani és eddig még mindig sikerült. Space billentyűt viszont én sem alkalmazom.
3 felhasználónak tetszik: Lindsay019, kriszti145, Zsanett.Zsüliett
2011. január 15. 10:14 #548
- törölt felhasználó -    
Nekem az lenne a problémám hogy elkezdtem beírni a kapcsolódó sztárokat az egyik adatlapnál. Kiválasztottam a legördülő menüben,mindent úgy csináltam ahogy kell. Erre volt hogy eltüntetett 2 nevet vagy akár az egészet...egyszerűen nem tudok rendesen beírni és mikor utólag akarok nevet beírni,első kattintásra eltünteti az összes bentlevő nevet. Miért van ez?
2011. február 02. 17:35 #549
- törölt felhasználó -    
Nos szerintem ezt már többen is kérdezték sőtt biztosan, de az adatlapomra hogy lehet videót betenni? blink.gif
Válaszokat előre is köszönöm. rolleyes.gif
2011. február 02. 17:50 #550
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Nikolett_N @ 2011.02.02. 17:35)
Nos szerintem ezt már többen is kérdezték sőtt biztosan, de az adatlapomra hogy lehet videót betenni?  blink.gif 
Válaszokat előre is köszönöm.  rolleyes.gif

A profil szerkesztésénél az eszközöknél második sor, ötödik mező, második ikonjára (kis videó ikon) kattints, másold be a YouTube videó beágyazó (embed) kódját és nyomj rendbent. Ennyi az egész. wink.gif
2011. február 02. 19:16 #551
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.02.02. 17:50)
A profil szerkesztésénél az eszközöknél második sor, ötödik mező, második ikonjára (kis videó ikon) kattints, másold be a YouTube videó beágyazó (embed) kódját és nyomj rendbent. Ennyi az egész.  wink.gif

De nekem nem engedi. Nem fogadja el. Hiába kattintok a rendben gombra nem csinál semmit.
2011. február 02. 23:36 #552
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Nikolett_N @ 2011.02.02. 19:16)
De nekem nem engedi. Nem fogadja el. Hiába kattintok a rendben gombra nem csinál semmit.

Az aláírásomban találsz egy linket. Kattints rá, olvasd el (az egészet elolvashatod, hidd el, nem árt wink.gif ), ott megtalálod a képest választ, hogy mit hogyan csinálj. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2011. február 04. 20:21 #553
goldman
goldman
Hozzászólás: 2470
Csatolások: 6673
Azonosító: 67315
Sziasztok.
Szerettem volna háttérképeket feltölteni, de nem sikerült. Már többször próbálkoztam, de mindig azt irja ki, hogy nem háttérkép felbontású. A képek mérete 1280x720, szerintem ezek a hátterekhez valók. Esetleg tudna valaki segiteni? Köszönöm.
2011. március 09. 16:19 #554
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Nagyon zöld lehetek a témában, és meglehetősen figyelmetlen, hiszen valószínűleg már volt róla szó valamikor, talán felhívásszerűen is, viszont lemaradtam a dologról.

Ezért itt bátorkodom megkérdezni, hogy mi változott a képek feltöltését illetően?

Ugyanis nemrég indítottam el egy témát Timothy Daltonról, amelyhez nem egy képet is mellékeltem a "Képfeltöltés - Képek feltöltése" rendszerén keresztül. A képek beolvasásra kerültek, de nem maradtak ott egymás alá rendezve, mint korábban, hanem "eltűntek", bár a rendszer fogadottnak írta ki őket. Ezt követően a hozzászólást elküldtem, viszont a képek nem kerültek ki.

Elsőként élnék a gyanúval, hogy alulinformált vagyok és a képfeltöltés menete megváltozott az oldalon, miszerint a rendszer fogadja a képeket és később kikerülnek, mondjuk valaki közbenjárására és nem rögtön, mint régebben. Gondoltam a Képtárolóra való átirányítás miatt van ez így és csak ki kell várni.

Ennek a lehetőségét még most sem vetném el, csakhogy azóta lett egy hozzászóló, aki a képeket kéri számon tőlem a témához. Szeretném megkérdezni ezért, hogy tényleg megjelennek idővel a feltöltött képeim, vagy teljességgel el vagyok tájolva és valamit egészen máshogy kellett volna csinálnom?
2011. március 09. 16:43 #555
cápa
cápa
Hozzászólás: 4359
Csatolások: 12883
Azonosító: 8237
Idézet (symor @ 2011.03.09. 16:19)
Nagyon zöld lehetek a témában, és meglehetősen figyelmetlen, hiszen valószínűleg már volt róla szó valamikor, talán felhívásszerűen is, viszont lemaradtam a dologról.
Ezért itt bátorkodom megkérdezni, hogy mi változott a képek feltöltését illetően? 
Ugyanis nemrég indítottam el egy témát Timothy Daltonról, amelyhez nem egy képet is mellékeltem a "Képfeltöltés - Képek feltöltése" rendszerén keresztül. A képek beolvasásra kerültek, de nem maradtak ott egymás alá rendezve, mint korábban, hanem "eltűntek", bár a rendszer fogadottnak írta ki őket. Ezt követően a hozzászólást elküldtem, viszont a képek nem kerültek ki.
Elsőként élnék a gyanúval, hogy alulinformált vagyok és a képfeltöltés menete megváltozott az oldalon, miszerint a rendszer fogadja a képeket és később kikerülnek, mondjuk valaki közbenjárására és nem rögtön, mint régebben. Gondoltam a Képtárolóra való átirányítás miatt van ez így és csak ki kell várni.
Ennek a lehetőségét még most sem vetném el, csakhogy azóta lett egy hozzászóló, aki a képeket kéri számon tőlem a témához. Szeretném megkérdezni ezért, hogy tényleg megjelennek idővel a feltöltött képeim, vagy teljességgel el vagyok tájolva és valamit egészen máshogy kellett volna csinálnom?

Így első olvasatra szerintem a hiba nem nálad van. unsure.gif

Ha biztos vagy benne, hogy a csatolás manager feltöltötte a képeidet és így sem jelennek meg én azt javaslom, hogy nyugodtan írj egy moderátornak. Ők ha jól emlékszem meg tudják ezt csinálni wink.gif
2011. március 09. 17:12 #556
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (symor @ 2011.03.09. 16:19)

Nekem is ezt csinálta napokig. Egyáltalán nem tudtam képet feltölteni. Mint utólag kiderült az Internet Explorer kapcsolat nélküli módra volt állítva és ez okozta nálam a problémát. Fogalmam sincs miért hatott ki a Firefoxra, de miután visszaállítottam megoldódott a probléma. Azóta többször előfordult, de legalább már tudom, hogy ilyenkor csak meg kell nyitnom az Explorert, kiszedni a pipát a kapcsolat nélküli módnál és megoldódik a gond. Nem tudom, hogy nálad is erről van szó vagy valami másról, de nézd meg hátha jó lesz. wink.gif
2011. március 09. 19:58 #557
symor
symor
Köszönöm, bevált!
2011. március 10. 12:18 #558
symor
symor
Sziasztok!

Ismét valaki segítéségét kérem abban, hogy hogyan tudom a "Kapcsolódó sztárokat" megjeleníteni, ha a "Társalgó - Filmek, sorozatok" fórumon indítanék új témát?

Automatikusan nincs jelen témaindításnál az a lehetőség, mint máshol, hogy beütöm a neveket és megjelennek a hivatkozott adatlapok alul. Mégis lehetséges valahogy, hogy odakerüljenek a Kapcsolódó sztárok, hiszen más társalgó témáknál is jelen vannak, csak nem egyértelmű miként kerültek oda.

A Társalgónál egy moderátort kell piszkálnom, hogy megjelenjenek a kapcsolódások, vagy van ennek egyszerűbb módja is?

Mert, amíg nem tudom inkább nem indítom el potyára a témát, sztár-hivatkozások nélkül.
2011. március 10. 19:43 #559
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (symor @ 2011.03.10. 12:18)
Sziasztok!
Ismét valaki segítéségét kérem abban, hogy hogyan tudom a "Kapcsolódó sztárokat" megjeleníteni, ha a "Társalgó - Filmek, sorozatok" fórumon indítanék új témát? 
Automatikusan nincs jelen témaindításnál az a lehetőség, mint máshol, hogy beütöm a neveket és megjelennek a hivatkozott adatlapok alul. Mégis lehetséges valahogy, hogy odakerüljenek a Kapcsolódó sztárok, hiszen más társalgó témáknál is jelen vannak, csak nem egyértelmű miként kerültek oda. 
A Társalgónál egy moderátort kell piszkálnom, hogy megjelenjenek a kapcsolódások, vagy van ennek egyszerűbb módja is?
Mert, amíg nem tudom inkább nem indítom el potyára a témát, sztár-hivatkozások nélkül.

Természetesen van egyszerű mód, hogy megold ezt moderátori segítség nélkül. Témanyitás után még fél óráig utánszerkesztheted a megnyitott témát. Ha a szerkesztés gombot választod, akkor meg fog jelenni a kapcsolódó sztárok rész is. A szerkesztés gombot a hozzászólásod ablakában találod lent, jobb oldalt.
2011. március 10. 22:15 #560
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Másnál is előfordult cikkírás közben az a probléma, hogy rendesen kitöltött mindent, a közzétételnél mégis kiírja, hogy hibásan töltött ki valamit, de nincs bejelölve semmi? dry.gif
Egy ideje itt szarakodok vele, nem sűrűn írok cikket, de ez a fél óra még ezt a kis kedvemet is elvette...
61 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!