Segítség
2017. június 25. 18:20
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline |
Sziasztok!Még új vagyok a Starity-n,és kéne egy kis segítség.A profilomnál épp írom a bemutatkozást,és megemlítem a kedvenc sorozataimat.Mindegyik sorozat cím után szeretnék berakni egy gifet,csak nem tudom,hogy hogyan kell.Valaki segítene?
2017. június 25. 18:35
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (rainbowguy77 @ 2017.06.25. 18:20)
Sziasztok!Még új vagyok a Starity-n,és kéne egy kis segítség.A profilomnál épp írom a bemutatkozást,és megemlítem a kedvenc sorozataimat.Mindegyik sorozat cím után szeretnék berakni egy gifet,csak nem tudom,hogy hogyan kell.Valaki segítene?
Fel kell töltened a gifeket valamilyen képtároló, képmegosztó oldalra, mint a kephost vagy a photobucket. Én photobucketot használok, de oda regisztráció szükséges, a kephost gyorsabb, regisztráció mentes. Utána meg beilleszted a linkjét a profilodba. Pirossal körbekarikáztam az ikont. Ezzel képet is, meg gifet is be tudsz illeszteni. A mellette lévő ikon meg a videóké. Csak youtube videót tudsz linkelni.
2017. július 02. 10:00
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (simplegirl. @ 2017.06.30. 20:16)
Kedves moderátorok!
Egy kérdésem lenne, erről a topikról. Az összes kép eltűnt róla, akkor át kell tetetni az Archívumba és egy új topikot nyitni, vagy figyelem nélkül hagyni az eltűnt képeket és oda feltölteni a képeket?
A választ előre is köszönöm!
Amennyiben megvannak a képek, akkor feltöltheted a jelenlegi topikba, ezt követően valamelyikünk kitakarítja az első hozzászólást.
Archívumba az a topik kerül, ahol nincs lehetőség a képek újbóli feltöltésére.
2017. július 03. 13:02
KryPatlnrhys larsen <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 12576 Csatolások: 610 Azonosító: 224684 offline |
Sziasztok!
Tegnapelőtt létrehoztam, egy új témát. Írtak is hozzá, kb.50 db hozzászólás volt, és ma már nem találom. Nem volt másik ilyen téma, mégis eltűnt. Miért van ez?
Tegnapelőtt létrehoztam, egy új témát. Írtak is hozzá, kb.50 db hozzászólás volt, és ma már nem találom. Nem volt másik ilyen téma, mégis eltűnt. Miért van ez?
2017. július 04. 19:10
rainbowguy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265066 offline |
Idézet (Ellie Andrews @ 2017.06.25. 18:35)
Fel kell töltened a gifeket valamilyen képtároló, képmegosztó oldalra, mint a kephost vagy a photobucket. Én photobucketot használok, de oda regisztráció szükséges, a kephost gyorsabb, regisztráció mentes. Utána meg beilleszted a linkjét a profilodba. Pirossal körbekarikáztam az ikont. Ezzel képet is, meg gifet is be tudsz illeszteni. A mellette lévő ikon meg a videóké. Csak youtube videót tudsz linkelni.
Jaj bocsánat hogy ilyen későn látom.Nagyon szépen köszönöm
2017. július 04. 20:31
Sziasztok!
Nemrég hoztam létre egy sztáradatlapot egy angol színésznőnek, nem tudja valaki, miért nem tudok képet csatolni a hölgy profiljához? Az évről évre képeket engedi a rendszer, de ha a "portrékép" részhez megyek, akkor csak ezt dobja ki:
Mit lehet így csinálni, hogy nem látható semmilyen ikon, ami hozzásegíthetne a feltöltéshez? Előre is köszönöm a segítséget!
Nemrég hoztam létre egy sztáradatlapot egy angol színésznőnek, nem tudja valaki, miért nem tudok képet csatolni a hölgy profiljához? Az évről évre képeket engedi a rendszer, de ha a "portrékép" részhez megyek, akkor csak ezt dobja ki:
Mit lehet így csinálni, hogy nem látható semmilyen ikon, ami hozzásegíthetne a feltöltéshez? Előre is köszönöm a segítséget!
2017. július 04. 21:03
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Gothic01 @ 2017.07.04. 20:31)
Sziasztok!
Szia!
Ilyenkor általában a Flash Player a ludas a dologban. Csak frissíteni kell és utána már valószínűleg tudsz profilképet csatolni.
2017. július 04. 21:14
Idézet (Szandi0820 @ 2017.07.04. 21:03)
Szia!
Ilyenkor általában a Flash Player a ludas a dologban. Csak frissíteni kell és utána már valószínűleg tudsz profilképet csatolni.
Megtörtént a frissítés, de a helyzet változatlan :/
2017. július 05. 00:56
Idézet (Gothic01 @ 2017.07.04. 21:14)
Megtörtént a frissítés, de a helyzet változatlan :/
Velem is volt már ilyen, nem tudom miért. De vártam, amennyit kellett és nekem magától helyreállt.
2017. július 05. 02:29
Idézet (Roseline. @ 2017.07.05. 00:56)
Velem is volt már ilyen, nem tudom miért. De vártam, amennyit kellett és nekem magától helyreállt.
Időm az végül is van, csak kicsit furcsa, hogy szerencsétlen fotó nélkül van fent...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.