Komissar Rex / Rex felügyelő (1994–2008)
2010. március 27. 21:34
Moser és Böck a kedvenceim.
Mindig nézem amikor van, most is! Nagyon kedvencem ez a sorozat.
Mondjuk Gedeon Burkhardot sem lehet elhanyagolni!
Mindig nézem amikor van, most is! Nagyon kedvencem ez a sorozat.
Mondjuk Gedeon Burkhardot sem lehet elhanyagolni!
2010. június 02. 11:13
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Csak Moserrel jó, utána zuhanórepülés lefelé a színvonalban...
1 felhasználónak tetszik:
Ramadaa
2010. június 02. 11:46
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline |
Idézet (Boys18 @ 2010.06.02. 11:23)
Elke Winkens le maradt innen pedig ő is fent van az oldalon:D
Tudjuk, hiszen Te magad raktad fel, a másik, imre1992-es nickeddel.
http://starity.hu/forum/topik/159284-elke-winkens-rex-felugyelo/
2010. június 09. 13:53
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Gondoltam ide is bedobom a tervet. Szerveződik egy kirándulás Martin Weinek (Fritz Kunz) borászatához, ahol lehetne bort kóstolni és találkozni a színésszel. Ha valakit érdekel, szóljon és adok bővebb információt.
2010. június 25. 10:22
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline |
jaj, de szerettem régen ezt a sorozatot
2010. június 25. 10:53
Imádtam De mondjuk én csak azokat néztem, amiben Moser volt, utána már egyszerűen nem volt hangulatom. Meg közben elment belőle Karl Markovics is, ő volt a másik nagy kedvenc. De azért néha belepislantottam az új részekbe is Remek kis sorozat!
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
2010. június 25. 18:11
Látom előző hozzáugatásokat nem igazán olvas senki, pedig még csak túl sok sincs belőle itt...
Vagy csak ennyire senkit nem érdekel? Mondjuk oké, én elfogadom, csak meglep.
Vagy csak ennyire senkit nem érdekel? Mondjuk oké, én elfogadom, csak meglep.
2010. július 09. 19:08
AmanteAndiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 130929 offline |
IMÁDTAM KISKOROMBAN A REXET !DE MA IS UGYANÚGY SZERETEM!HA NYOLCVANSZOR ISMÉTLIK NYOLCVANSZOR NÉZEM MEG!MÉG A NÉMET SAT1-EN IS NÉZTEM !:-D TOBIAS MORETTI A LEGNAGYOBB KEDVENC DE ÉN A TÖBBIEKET IS KEDVELTEM NAGYON!:-D AZ ÖSSZES FILMET AMIBEN SZEREPELT MINDENT MEGNÉZTEM!HIHETETLENÜL SOKOLDALÚNAK TARTOM ŐT,MŰVÉSZETÉBEN ÉS MAGÁNÉLETÉBEN IS!:-D ÖRÖKRE A KEDVENC SZÍNÉSZEM MARAD!MÉG AUTOGRAMMOM IS VAN TŐLE!:-D:-D:-D
2010. július 10. 10:53
Szia! Én is. De csak a Morettis részeket, Burkhard már annyira nem kötött le, Pschill meg az utána következő olasz pasi meg már végképp nem - azokat egyáltalán nem is néztem. 1-1 részt láttam mindegyikkel kb....
Tényleg láttad Moretti összes filmjét? Jó neked... Milyen a "Das jüngste Gericht"? Én már évek óta vadászom rá, de még nem sikerült beszereznem.
Gratulálok az autogramhoz is. Tényleg eredeti? Nem csak ilyen nyomtatott?
Pont tegnapelőtt néztem meg zsinórban háromszor is a Rexből az Amok című részt eredeti nyelven... Imádom, ahogy Tobi leteperi Gedeont...
Tényleg láttad Moretti összes filmjét? Jó neked... Milyen a "Das jüngste Gericht"? Én már évek óta vadászom rá, de még nem sikerült beszereznem.
Gratulálok az autogramhoz is. Tényleg eredeti? Nem csak ilyen nyomtatott?
Pont tegnapelőtt néztem meg zsinórban háromszor is a Rexből az Amok című részt eredeti nyelven... Imádom, ahogy Tobi leteperi Gedeont...
Idézet (AmanteAndi @ 2010.07.09. 19:08)
IMÁDTAM KISKOROMBAN A REXET !DE MA IS UGYANÚGY SZERETEM!HA NYOLCVANSZOR ISMÉTLIK NYOLCVANSZOR NÉZEM MEG!MÉG A NÉMET SAT1-EN IS NÉZTEM !:-D TOBIAS MORETTI A LEGNAGYOBB KEDVENC DE ÉN A TÖBBIEKET IS KEDVELTEM NAGYON!:-D AZ ÖSSZES FILMET AMIBEN SZEREPELT MINDENT MEGNÉZTEM!HIHETETLENÜL SOKOLDALÚNAK TARTOM ŐT,MŰVÉSZETÉBEN ÉS MAGÁNÉLETÉBEN IS!:-D ÖRÖKRE A KEDVENC SZÍNÉSZEM MARAD!MÉG AUTOGRAMMOM IS VAN TŐLE!:-D:-D:-D
2010. július 10. 15:14
Én kisebb koromban imádtam ezt a sorozatot És Rex nagyon cuki
Sally Sparrow
2010. július 10. 21:45
Nahát, újabb közös pont??
Idézet (kateblock @ 2010.07.10. 15:14)
Én kisebb koromban imádtam ezt a sorozatot És Rex nagyon cuki
2010. szeptember 11. 12:01
AmanteAndiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 130929 offline |
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni,ha lehet!!! :-) Tudom,hogy amikor még Tobias Moretti-s részek először mentek Mo.-on forgalomban volt Rex felügyelős pénztárca és kiadtak egy pár részt kötetben magyar nyelven és ebből nekem Az új barát című hiányzik!Ha esetleg valakinek megvan és eladná vagy tudtok valamilyen információt,hogy honnan lehetne esetleg beszerezni kérlek írjatok!Előre is köszönöm!!
Szeretném a segítségeteket kérni,ha lehet!!! :-) Tudom,hogy amikor még Tobias Moretti-s részek először mentek Mo.-on forgalomban volt Rex felügyelős pénztárca és kiadtak egy pár részt kötetben magyar nyelven és ebből nekem Az új barát című hiányzik!Ha esetleg valakinek megvan és eladná vagy tudtok valamilyen információt,hogy honnan lehetne esetleg beszerezni kérlek írjatok!Előre is köszönöm!!
2010. szeptember 23. 13:25
Idézet (AmanteAndi @ 2010.09.11. 12:01)
Sziasztok!
Szia! Nekem megvan a könyv, de nem akarom eladni. Viszont nézelődj a Vaterán, Teszveszen, Zsibvásáron, Licit.hu-n, valahol mintha már láttam volna anno...
2010. szeptember 24. 22:35
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.10. 21:45)
Nahát, újabb közös pont??
Igen
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.