Miley szerelmével mutatkozott a The Last Song premierjén, Liam-el a valóságban is eggyüt vannak
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley megmutatja szerelmét
2010. április 01. 12:19
Hát sok sikert neki,habár nem érdekel különösebben.
2010. április 01. 16:19
|
mr.sixpackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 121140 offline
|
"eggyüt vannak"??? Kik írják ezeket? Talán inkább együtt. Jézusom! Megbuktál, leülhetsz...
2010. április 01. 18:00
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
ettől jobb promot egy filmnek mint, hogy összejönnek a főszereplők még én sem tudtam volna kitalálni.. úgy látszik a sikerért mindent.. grat. az értelmi szerzőnek
2010. április 01. 18:03
Sajnos mivel akárki írhat cikket, nem tudunk minden kis helyesírási hibára figyelni, mikor jóváhagyjuk. De kijavítottam most.
2010. április 01. 18:30
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
ja, ez a cikk már nekem is rémlik valamelyik újságból, pedig nem vagyok nagy májli-fan..
2010. április 03. 11:44
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Még jó, hogy rengeteg színész jött már össze egy film forgatásán... Zac és Vanessa (akik mind a 3 HSM során már egy pár voltak), Brad és Angelina, Ryan Gosling és Rachel Macadams, Demi Lovato és Joe Jonas (jön a Camp Rock 2, jujjj) és még páran... Nyilván ők is mind az adott film promotálása miatt tettetik/tettették, hogy szerelmesek nem de?
Kapcsolódó sztárok
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: