Miley szerelmével mutatkozott a The Last Song premierjén, Liam-el a valóságban is eggyüt vannak
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley megmutatja szerelmét
2010. április 01. 12:19
Hát sok sikert neki,habár nem érdekel különösebben.
2010. április 01. 16:19
|
mr.sixpackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 121140 offline
|
"eggyüt vannak"??? Kik írják ezeket? Talán inkább együtt. Jézusom! Megbuktál, leülhetsz...
2010. április 01. 18:00
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
ettől jobb promot egy filmnek mint, hogy összejönnek a főszereplők még én sem tudtam volna kitalálni.. úgy látszik a sikerért mindent.. grat. az értelmi szerzőnek
2010. április 01. 18:03
Sajnos mivel akárki írhat cikket, nem tudunk minden kis helyesírási hibára figyelni, mikor jóváhagyjuk. De kijavítottam most.
2010. április 01. 18:30
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
ja, ez a cikk már nekem is rémlik valamelyik újságból, pedig nem vagyok nagy májli-fan..
2010. április 03. 11:44
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Még jó, hogy rengeteg színész jött már össze egy film forgatásán... Zac és Vanessa (akik mind a 3 HSM során már egy pár voltak), Brad és Angelina, Ryan Gosling és Rachel Macadams, Demi Lovato és Joe Jonas (jön a Camp Rock 2, jujjj) és még páran... Nyilván ők is mind az adott film promotálása miatt tettetik/tettették, hogy szerelmesek nem de?
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: