Te szeretsz iskolába járni ?
2010. május 19. 14:50
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
Én szeretek mert ott vannak a haverok
de azon kívül útálom
2010. május 19. 14:54
Minek az iskola
mennyivel jobb lenne már nem kéne nekünk járni majd anyád apád megtanít számolni írni meg olvasni aztán cső
2010. június 20. 18:50
Hát..félig..a haverok miatt igen ,am nem annyira...
2010. június 20. 20:10
Hát igen is meg nem is!
A barátok miatt igen,meg egy pár órát szeretek is de nem mindegyik órát szeretem,és ez a tanárokra is igaz!
A barátok miatt igen,meg egy pár órát szeretek is de nem mindegyik órát szeretem,és ez a tanárokra is igaz!
2010. június 20. 20:48
|
|
Urban Ninjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 32 Azonosító: 124448 offline
|
Ez általában dolgozat függő!
2010. július 05. 02:13
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
az iskolától, osztálytól, tanároktól függ.
a volt 12 évfolyamos gimimbe ez mind nagyon gyenge volt, a közösség SZÖRNYŰ (előítéletek, nagyképűség, menőzés és butaság a köbön), így oda nem is szerettem járni, ezért inkább felvételiztem egy másik gimibe, ahol azért kicsit erősebb a színvonal, és nem az "ország, város" játékra osztogatják magyarból a jegyeket
remélem ott jó lesz és végre nem leszek stréber, azért mert megcsinálom a házit vagy mert 5-ös a TZ-m ...
hát valaki meg a tanulás miatt nem szeret suliba járni. az más xd
a volt 12 évfolyamos gimimbe ez mind nagyon gyenge volt, a közösség SZÖRNYŰ (előítéletek, nagyképűség, menőzés és butaság a köbön), így oda nem is szerettem járni, ezért inkább felvételiztem egy másik gimibe, ahol azért kicsit erősebb a színvonal, és nem az "ország, város" játékra osztogatják magyarból a jegyeket
hát valaki meg a tanulás miatt nem szeret suliba járni. az más xd
2010. július 05. 14:53
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
Én nem utálok de nem is szeretek csak az öszit utálom a tanáraim közül
2010. július 05. 15:06
|
|
Bogi_Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 194 Csatolások: 19 Azonosító: 128093 offline
|
igazából az iskola miatt szerintem senki nem szeret.De ha csak a haverok miatt akkor igen
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.