Rob Magyarországra jött forgatni a Bell Ami című új filmjének néhány jelenetét. Kristen Stewartnak most volt a 20. születésnapja, de úgy tűnik nem csak ünnepelni érkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart féltékeny
2010. április 16. 09:54
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
És arra nem gondol senki, hogy alig tudnak találkozni és talán most összejött nekik vagy egyszerűen együtt akarták megünnepelni K születésnapját? Valószínű, hogy pont a magyar rajongókkal fogja megcsalni, amikor szinte Rob közelébe se engedték őket. Sajtó...
2010. április 16. 10:17
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 online |
Először is, ha Rob meg akarná csalni Kristent, akkor megtenné. Akár USA-ban, akár máshol. Másodszor lehet hogy csak együtt akartak lenni, ahogy Fuller is mondta.
Harmadszor igaz, hogy a magyar nők a legszebbek, de szerintem Robnak főleg tini rajongói vannak. :)Na de ebbe ne menjünk bele...
Ennek a hírnek kicsit kacsa szaga van
Harmadszor igaz, hogy a magyar nők a legszebbek, de szerintem Robnak főleg tini rajongói vannak. :)Na de ebbe ne menjünk bele...
Ennek a hírnek kicsit kacsa szaga van
2010. április 16. 12:35
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Szerintem egy kicsit együtt akartak lenni,miért te nem utaznád át a fél világot a szerelmedért!Persze anyagi lehetőségekhez mérten!
2010. április 16. 14:31
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline |
De miért pont 1 rajongóval akarná megcsalni Kristent? Ez hülyeség. Ha akarná akk már rég megetette volna. Ha nem szeretné akk miért kérte vna meg a kezét?!
2010. április 16. 14:41
szerintem hülyeség ha megakarná csalni nem kérte volna meg a kezét
2010. április 16. 14:41
Nem hinném hogy Rob megcsalná őt,szóval felesleges ez az ellenőrzés szerintem.
2010. április 16. 18:36
Laraaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 2 Azonosító: 59108 offline |
csak h tisztázzunk vmit..ugye ti FuNkYpUnKy27 és Natoviczanna nem gondoljátok h tényleg megkérte a kezét? csak mert vmelyik külföldi szennylap azt írta? egyelőre rob még azt se mondta ki hogy együtt vannak, habár ez elég nyilvánvaló. istenem, majd ha rob szájából hallom, akkor. nademindegy. mindenki eldönti h mit gondol:D
egyébként meg ez egyáltalán nem reális. miért nem lehet meglátogatni vkit akit szeretünk?
egyébként meg ez egyáltalán nem reális. miért nem lehet meglátogatni vkit akit szeretünk?
2010. április 16. 19:36
HaleyJScottúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 42 Azonosító: 117763 offline |
Sztem Kristennek nincs mitől tartania
2010. április 16. 20:16
nyuszipuszi14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 125216 offline |
Kicsit sajtó szaga van, annyira mű ez a story... Rob, ha akarná bárhol, bármikor megcsalhatná Kristent. És Fullerrel is egyetértek. Alig találkoznak, mindketten forgatnak, lehet csak így tudtak találkozni... nem kell ebből nagy ügyet csinálni. szeretik egymást, akkor meg? én szurkolok Robstennek:)
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.