Figyelem vámpírfiúk! Vegyetek példát, mit fogtok ajándékozni a szerelmeteknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt a Twilight eljegyzési gyűrű!
2010. április 28. 22:01
gossipsistersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 124950 offline |
2010. április 28. 22:15
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
szép-szép, de eljegyzésem még mostanába nem lesz, úgyhogy nem igazán 'vágyom rá' xD amúgy én nem látok benne semmi különöset...szerintem simán lehet ilyet kapni ékszerboltba o.O
2010. április 28. 23:30
Bárányos lány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.26. Hozzászólás: 596 Csatolások: 873 Azonosító: 37752 offline |
engem sem nyűgözött le különösebben, dehát ízlések és pofonok
2010. április 29. 07:28
macskusz95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.05. Hozzászólás: 334 Csatolások: 86 Azonosító: 124293 offline |
Hát azért szebb is lehetne!
2010. április 29. 08:32
Megvan a véleményem azokról, akik ilyeneket vesznek. Az eljegyzés 2 emberről szól, nem egy ilyen *CENSORED*-ről, mint a Twilight.
2010. április 29. 10:36
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline |
Jézusom.....! Egyébként érdekes ez a kinti eljegyzési herce húrca is.Mert kint a lányok,annak családja, és főleg a kotnyeles mindig nagyon okos "eszet mindig osztani tudó" barátnők a gyűrű mérete és milyensége alapján döntik el mennyire szereted a lányt, és mennyire gondolod komolyan a leány kérést. Én ezt speciel,gusztustalannak,visszataszítónak,é "bunkóságnak" tartok. Ne, hogy már egy szaros kő mérete mutassa már meg, hogy kit mennyire szeretek, és mennyire komolyak a szándékaim...arról nem is beszélve,hogy kint eljegyzési gyűrű nincs kő nélkül.Ez is mekkora f*****g.Ha valakivel le akarom élni az életem,és megkérem a kezét akkor teljesen mindegy, hogy mit húzok az ujjára mert ez csak a szándékom jelképe, és jelzés az illető hölgy iránt, hogy mik a terveim vele.Erre célra teljesen megteszi egy szép formás arany gyűrű is.Nem értem ezt a köves baromságot ezeknél a hülye amcsiknál.....Az tuti ha valakinek az ujjára gyűrűt fogok húzni, az sima arany gyűrű lesz...
2010. április 29. 10:43
Idézet (Hiro @ 2010.04.29. 10:36)
Jézusom.....! Egyébként érdekes ez a kinti eljegyzési herce húrca is.Mert kint a lányok,annak családja, és főleg a kotnyeles mindig nagyon okos "eszet mindig osztani tudó" barátnők a gyűrű mérete és milyensége alapján döntik el mennyire szereted a lányt, és mennyire gondolod komolyan a leány kérést. Én ezt speciel,gusztustalannak,visszataszítónak,é "bunkóságnak" tartok. Ne, hogy már egy szaros kő mérete mutassa már meg, hogy kit mennyire szeretek, és mennyire komolyak a szándékaim...arról nem is beszélve,hogy kint eljegyzési gyűrű nincs kő nélkül.Ez is mekkora f*****g.Ha valakivel le akarom élni az életem,és megkérem a kezét akkor teljesen mindegy, hogy mit húzok az ujjára mert ez csak a szándékom jelképe, és jelzés az illető hölgy iránt, hogy mik a terveim vele.Erre célra teljesen megteszi egy szép formás arany gyűrű is.Nem értem ezt a köves baromságot ezeknél a hülye amcsiknál.....Az tuti ha valakinek az ujjára gyűrűt fogok húzni, az sima arany gyűrű lesz...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.