Sok sikert az érettségizőknek!
Holnap matek!^^
Érettségi
2010. május 03. 17:29
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
na én is túl vagyok rajta. egyáltalán nem volt nehéz szerintem, bár a szövegértősbe aki nem figyelt eléggé csúnyán belebukhatott egy-két feladatba. az érvelés témája tényleg elvont volt, de a novella elemzést választottam, arról lehetett jól írni. Megnéztem az origon a nem hivatalos megoldást így van kb két hibám, de nem hiszem, hogy amit én írtam ne lenne elfogadható bár nyilván magamnak bármilyen hülyeséget elfogadnék.
várom a matekot ....
(amúgy valahol már leledzik egy ilyen topik)
várom a matekot ....
2010. május 03. 17:37
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Magyarból a szövegértés nem volt nehéz, csak nagyon sok adat volt benne, amire oda kellett figyelni. A szövegalkotással már meggyűlt a bajom, olyan szar témák voltak, pfuj...végül az érvelést választottam, alig lett 3 oldal, de azért remélem valamire jó lesz.
Matektól iszonyat parázok, kábé semmit nem tudok belőle...
Matektól iszonyat parázok, kábé semmit nem tudok belőle...
2010. május 03. 17:43
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
A holnapi matekotokra leszek nagyon kíváncsi Nyugi, nem lesz olyan vészes! Meg fogja tudni mindenki csinálni. Én is attól paráztam a legjobban, aztán meg ment.
Idegesen nem szabad vizsgázni... tudom, könnyű ezt mondani, de tényleg nyugi skacok!
Idegesen nem szabad vizsgázni... tudom, könnyű ezt mondani, de tényleg nyugi skacok!
2010. május 03. 17:50
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet (bötti @ 2010.05.03. 17:29)
na én is túl vagyok rajta. egyáltalán nem volt nehéz szerintem, bár a szövegértősbe aki nem figyelt eléggé csúnyán belebukhatott egy-két feladatba. az érvelés témája tényleg elvont volt, de a novella elemzést választottam, arról lehetett jól írni. Megnéztem az origon a nem hivatalos megoldást így van kb két hibám, de nem hiszem, hogy amit én írtam ne lenne elfogadható bár nyilván magamnak bármilyen hülyeséget elfogadnék.
várom a matekot ....
várom a matekot ....
szerintem sem volt nehéz a szövegértés,csak az volt benne a szemétség,hogy szinte végig idézni kellett és volt mikor nagyon hosszú részt kellett kivenni,amivel elment egy csomó idő -.-
egyébként az a lol,hogy az sem hibátlan
rögtön az első kérdésre a magyarázata eléggé sántít,vmint az egyik későbbi kérdésre saját szavakkal válaszolt és nem szövegrészlettel amúgy ezt szerintem nem kéne hibának venni,vagy vmennyi pontot adhatnának rá,olyan hülyeség,hogy egy szövegÉRTÉSBEN nem saját szavaiddal kell válaszolni,hanem ki kell másolni,abból mit értettél meg?
2010. május 03. 18:09
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (Jessy @ 2010.05.03. 17:50)
szerintem sem volt nehéz a szövegértés,csak az volt benne a szemétség,hogy szinte végig idézni kellett és volt mikor nagyon hosszú részt kellett kivenni,amivel elment egy csomó idő -.-
rögtön az első kérdésre a magyarázata eléggé sántít,vmint az egyik későbbi kérdésre saját szavakkal válaszolt és nem szövegrészlettel amúgy ezt szerintem nem kéne hibának venni,vagy vmennyi pontot adhatnának rá,olyan hülyeség,hogy egy szövegÉRTÉSBEN nem saját szavaiddal kell válaszolni,hanem ki kell másolni,abból mit értettél meg?
Én utálom megnézni a megoldást, csak idegbeteg leszek tőle... inkább megvárom június 1-jét, mikor kikapjuk...
2010. május 04. 13:15
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Na valaki a matekkal kapcsolatban vélemény? Szerintem az első rész nagyon könnyű volt, kicsit már azt hittem, hogy még a 2. is az lesz és még a végén egy tök jó matekot fogok írni xD
Hát igazából iszonyatosan agymozgatós volt. Én a 18-as feladatot hagytam ki, de azonnal, amint megláttam a tölcséres ábrát. Undi volt. Inkább számolgattam a másik kettőt, amit ha kicsit el is ront az ember, de a gondolat menet jó szerintem a részpontokból egy közepet össze lehet kaparni, ebből nem is hajtottam igazán jobbra.
Remélem azért a holnapi törin nem fognak ennyire kicseszni velünk... Bár ezek után... Meg az után, hogy kevesen jelentkeztek emelt törire még tovább nehezítik a közepet. Remek. Mindenkinek sok szerencsét holnapra is !
Hát igazából iszonyatosan agymozgatós volt. Én a 18-as feladatot hagytam ki, de azonnal, amint megláttam a tölcséres ábrát. Undi volt. Inkább számolgattam a másik kettőt, amit ha kicsit el is ront az ember, de a gondolat menet jó szerintem a részpontokból egy közepet össze lehet kaparni, ebből nem is hajtottam igazán jobbra.
Remélem azért a holnapi törin nem fognak ennyire kicseszni velünk... Bár ezek után... Meg az után, hogy kevesen jelentkeztek emelt törire még tovább nehezítik a közepet. Remek. Mindenkinek sok szerencsét holnapra is !
2010. május 04. 13:38
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Idézet (prézli @ 2010.05.04. 13:30)
Már vártam a matekkal kapcsolatos észrevételeket.
Am. nehéz volt, könnyű vagy közepesen nehéz?
Am. nehéz volt, könnyű vagy közepesen nehéz?
Hát első túl könnyű volt, kb. annyira könnyű volt, mint a 2. rész nehéz :S Kicsit kétértelmű volt és nagyon számolgató kaparós gondolkodós meg mittudomén. Fujj. Gyűlölöm.
2010. május 04. 13:55
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
na matek -.-
én minden eddigi sort megcsináltam ami fent volt a neten, de egyik sem volt ilyen nehéz és szívatós mint ez... undorító volt az egész. emelt szintű anyag is volt benne. az emelt matekosok is akik a közepet írták úgy jöttek le, hogy szóval nem tom mit vártak tőlem gyógymatekostól...az első rész tényleg nem volt nehéz, de a második...inkább nem is írok semmit, mert nyomdafestéket nem tűr amit mondanék xD
én minden eddigi sort megcsináltam ami fent volt a neten, de egyik sem volt ilyen nehéz és szívatós mint ez... undorító volt az egész. emelt szintű anyag is volt benne. az emelt matekosok is akik a közepet írták úgy jöttek le, hogy szóval nem tom mit vártak tőlem gyógymatekostól...az első rész tényleg nem volt nehéz, de a második...inkább nem is írok semmit, mert nyomdafestéket nem tűr amit mondanék xD
2010. május 04. 14:06
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Idézet (bötti @ 2010.05.04. 13:55)
na matek -.-
Nem irigyellek most benneteket.. mostmár hivatalosan is félek, pedig van még 2 évem xD
Azért ügyesek legyetek holnap is, kitartás
Amúgy puskázott valaki? Tegnap volt az Aktívban, hogy egy pár híresség az érettségin is puskázott...
2010. május 04. 14:12
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Hát én megnéztem a mai matekot, szerintem a tavalyi nehezebb volt. Mondjuk az idei a könnyebb év matek-töriből és magyarból a nehezebb.
Nálunk tavaly a matekon pl végigröhögtünk és hangosan súgtunk egymásnak, látványosan puskáztunk. Főleg azért, mert így kikészíthettük a könyvtárost.
Nálunk tavaly a matekon pl végigröhögtünk és hangosan súgtunk egymásnak, látványosan puskáztunk. Főleg azért, mert így kikészíthettük a könyvtárost.
2010. május 04. 14:14
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
MATEK MEGOLDÁSOK ha valakit esetleg érdekel
2010. május 04. 15:49
viraagmrs.padalecki |
Idézet (katie993 @ 2010.05.04. 14:06)
Amúgy puskázott valaki? Tegnap volt az Aktívban, hogy egy pár híresség az érettségin is puskázott...
Miután jól besz@rattak minket, hogy akár az egész termet felfüggeszthetik egy-egy puskázás után továbbadott infóval így eszembe sem jutott. Meg végülis ha csak engem kaptak volna rajta és engem függesztenek fel mondjuk az sem tetszett volna, úgyhogy maradt a jóöreg gógyim.
2010. május 04. 16:25
böttifangörl |
Idézet (Domcicc @ 2010.05.04. 14:12)
Hát én megnéztem a mai matekot, szerintem a tavalyi nehezebb volt. Mondjuk az idei a könnyebb év matek-töriből és magyarból a nehezebb.
szerintem a magyar volt most irtó könnyű, a tavalyi matek pedig egy vicc volt ehhez képest.
2010. május 04. 16:40
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.05.04. 14:14)
MATEK MEGOLDÁSOK ha valakit esetleg érdekel
A 18.-as basszus én azt nem választottam volna...útálom az ilyeneket...
Az eslő rész az tényleg tök könnyűnek néz ki...
2010. május 04. 16:42
viraagmrs.padalecki |
Idézet (xxNikixx @ 2010.05.04. 16:40)
A 18.-as basszus én azt nem választottam volna...útálom az ilyeneket...
az nagyon durva volt xD mikor megláttam rögtön ellapoztam, nekem az ilyen típus a mumusom.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.