Na gyermekeim, megértem véglegesen. el sem hiszem, hogy most egy jó ideig semmiféle tankönyvet nem kell a kezembe vennem, de még csak ránéznem sem.
micsoda megkönnyebbülés
a dolgok jól alakultak, jó tételeket húztam. töriből a rendszerváltást, a forrás is nagyon jó volt hozzá. irodalomból Örkényt, bejött, ez is ment. nyelvtanból a területi és társadalmi nyelvváltozatok és normát. ez sem a legidegenebb tétel volt, szóval szerintem jól sikerült, tök jót vitáztam a magyar tanárommal, teljesen laza volt az egész szitu. féltem a hittantól, mert 48 tételünk volt és mind nagyon nehéz, ellentétben azzal amire számítottam mikor beírtam választottnak. de egész jót húztam, el tudtam mondani, azt mondta az atya, hogy nem volt vészes, nem mondtam nagy hülyeségeket, ő meg amúgy is úgy áll hozzá, hogy tudja, hogy ez csak ilyen töltelék tárgy.
pontos eredményt holnap tudok meg, akkor van záró, de örülök h ma reggel letudtam. 8tól fél 12ig voltam bent, végére mint akit agyonütöttek úgy elfáradtam, bár 2 órát aludtam mára szóval kemény volt.
de most már freedom, feriheit, szabadság
aki még nem volt, annak sok sikert, és negyven kalappal
és köszi annak aki szürkült