Szerintem az X-Faktor sokkal jobb:)
A mEgasztár már uncsi.
X-faktor, Csillagszületik, Megasztár? Melyik a kedvenced? Ki volt a kedvenced?
2010. szeptember 26. 11:02
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
2010. szeptember 26. 11:04
én az x faktor-t nézem...mer sokkal jobb. De a Gusztos Bene miatt néztem egy kicsit a megasztárt is...tennap naon jól énekelt
2010. szeptember 26. 11:23
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (Pancsikakaoh @ 2010.09.26. 11:04)
én az x faktor-t nézem...mer sokkal jobb. De a Gusztos Bene miatt néztem egy kicsit a megasztárt is...tennap naon jól énekelt 
Én is csak Bence miatt néztem meg
Én nem is tudom...Tegnap belenéztem a Megasztárba,amíg az RTL-en reklám ment,aztán mindig átkapcsoltam "véletlenül" a TV2-re az X-faktor közben...Nem tudom...nekem most még az X-faktor unalmas,csak a zsűri miatt érdemes nézni,de mostmár jön az elődöntő,remélem belehúznak
2010. szeptember 26. 11:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12642 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Tegnap X-faktor után átkapcsoltam a Megasztárra. Ezek a párbajok elég gázosak voltak. A 2 zenekar jó volt. De a duettek nem jöttek be. 2 csaj nyávogta az I Love Rock and Rollt, egyszerre. Hogy lehet így eldönteni melyik énekel jobban, ha az egyiktől nem hallani a másikat? Volt 3-3 soruk önállóan, azt annyi. A 16 éves srác aki az angol nővel énekelt, sehol nem volt a nőhöz képest. A srác hangja az első versszakoknál többször is bizonytalan, hamis volt és meg is csuklott. A közepétől összeszedte magát, de akkor sem ő volt a jobb. Megint a 'jajdecuki' kerekedett felül a tehetségesebben.
Tilla, Klaudia, meg az egész műsor totál megagáz. Friderikuszt régebben csíptem, mára egy kiöregedett ripacs lett belőle.
Már a reklámtól és beharangozóktól felmegy az agyvizem. 'Megagiga szinpad' 'Óriási megaprodukció' már nem tudják a jelzőket hova fokozni a műsorban.
Az egyetlen értékelhető a műsorban Presser Gábor, aki most nem volt jelen.
Tilla, Klaudia, meg az egész műsor totál megagáz. Friderikuszt régebben csíptem, mára egy kiöregedett ripacs lett belőle.
Már a reklámtól és beharangozóktól felmegy az agyvizem. 'Megagiga szinpad' 'Óriási megaprodukció' már nem tudják a jelzőket hova fokozni a műsorban.
Az egyetlen értékelhető a műsorban Presser Gábor, aki most nem volt jelen.
2010. szeptember 26. 15:48
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
én tegnap az X-factort néztem , egész jó sokkal színvonalasabb a megasztárnál
, és a megasztár már elég uncsi mivel ez már az istentudja hanyadik évad, tegnap belenéztem a megasztárba te jó ég a zsűri ,hogy volt felöltözve ?
és Tillán az a nadrág
no comment
2010. október 23. 18:02
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
mindkettőt, ha tehetem
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: