X-faktor, Csillagszületik, Megasztár? Melyik a kedvenced? Ki volt a kedvenced?
2011. január 30. 16:35
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
X-Factor
X-Factoros kedvenceim:
Janicsák Veca
Takács Nikolas
Domokos Fanni
Shodeinde Dorka
X-Factoros kedvenceim:
Janicsák Veca
Takács Nikolas
Domokos Fanni
Shodeinde Dorka
2011. január 30. 16:42
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline |
A Megasztár 1: Dér Heni és Oláh Ibolya
A Megasztár 2: Palcsó Tamás
A Megasztár 3: Rúzsa Magdi
A Megasztár 4: Fekete Dávid
A Megasztár 5: Tolvai Reni
X Faktor: Vastag Csaba
A Csillag születik-et nem nagyon néztem
A Megasztár 2: Palcsó Tamás
A Megasztár 3: Rúzsa Magdi
A Megasztár 4: Fekete Dávid
A Megasztár 5: Tolvai Reni
X Faktor: Vastag Csaba
A Csillag születik-et nem nagyon néztem
2011. július 01. 21:16
Utálom a Megasztárt...
Én szerintem az X-faktor a legjobb és Vecának szurkoltam
Én szerintem az X-faktor a legjobb és Vecának szurkoltam
2011. július 05. 09:40
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline |
x faktor Nikolas
2011. július 05. 10:49
Megasztár 5:Tolvai Reni
Csillag Születik:László Attila
X-faktor:Vastag Csaba és Király L. Norbert.
X-faktor:Vastag Csaba és Király L. Norbert.
2011. július 05. 12:44
Megasztár 5:Tolvai Reni
X-faktor:Vastag csaba,Janicsák Veca,Shodeinde Dorka,Király L. Norbi,Vastag Tomi,Takács Nikolas
X-faktor:Vastag csaba,Janicsák Veca,Shodeinde Dorka,Király L. Norbi,Vastag Tomi,Takács Nikolas
2 felhasználónak tetszik:
Szabó Regina,
Orsie16
2011. július 05. 13:38
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline |
X-faktor: Vastag Tomi,Vastag Csabi,Király L. Norbi, Janicsák Veca
Csillag születik: Szabó Ádám
Csillag születik: Szabó Ádám
1 felhasználónak tetszik:
Szabó Regina
2011. július 05. 14:10
Én mind hármat szoktam nézni, mert nincs jobb dolgom általában akkor.
A Csillag Születik a kedvenc, mert ott számit a zsűri véleménye, és Fáy Miklós személyében van is egy normális tag. A kedvenc Tabáni István volt.
A Megasztár lenne a legjobb, ha a zsűri pontozása döntene és a végén az utolsó 2-3 versenyző sorsáról dönthetne a közönség. Mondjuk ehhez kellene Presser mellé legalább még egy normális zsűritag. Ebből a sorozatból Rúzsa Magdi volt a kedvenc.
Az X-Faktor egy hatalmas csalódás. A Csillag Születikben (ami nem csak énekeseket gyűjtött) több jó énekest hallottam, mint ebben a szarban. A mentorok szánalmas előadása hétről hétre irritált. Ha 3D-s tévém lenne biztos beverném a képüket, amikor mondják, hogy: "Jajj, Norbikám, hogy te milyen isteni voltál megint." Mire a másik: "Jajj, ugyan már...az én csapatom k.rvára jobb, mint a tied. Nekem ez most nem tetszett." stb. Ebből a sorozatból senki nem tetszett. A döntősöknek nem sok közük volt a zenéléshez, előttük meg Janicsákék lol Az a nő akkora egy balf.sz, de inkább hagyjuk Remélem a második X-Faktor értékelhető lesz.
A Csillag Születik a kedvenc, mert ott számit a zsűri véleménye, és Fáy Miklós személyében van is egy normális tag. A kedvenc Tabáni István volt.
A Megasztár lenne a legjobb, ha a zsűri pontozása döntene és a végén az utolsó 2-3 versenyző sorsáról dönthetne a közönség. Mondjuk ehhez kellene Presser mellé legalább még egy normális zsűritag. Ebből a sorozatból Rúzsa Magdi volt a kedvenc.
Az X-Faktor egy hatalmas csalódás. A Csillag Születikben (ami nem csak énekeseket gyűjtött) több jó énekest hallottam, mint ebben a szarban. A mentorok szánalmas előadása hétről hétre irritált. Ha 3D-s tévém lenne biztos beverném a képüket, amikor mondják, hogy: "Jajj, Norbikám, hogy te milyen isteni voltál megint." Mire a másik: "Jajj, ugyan már...az én csapatom k.rvára jobb, mint a tied. Nekem ez most nem tetszett." stb. Ebből a sorozatból senki nem tetszett. A döntősöknek nem sok közük volt a zenéléshez, előttük meg Janicsákék lol Az a nő akkora egy balf.sz, de inkább hagyjuk Remélem a második X-Faktor értékelhető lesz.
2011. július 05. 16:21
És azt senki nem tudja, hogy a Megában kik lesznek a zsűrik?
Jó lenne, ha maradnának azok,akik eddig, de az már biztos, hogy ez nem így lesz.
X- faktort egyáltalán nem néztem. Csillagszületiket igen, de nem volt kedvencem (az egyetlen előadás, ami tetszett, az a nemtudom, melyik tánccsoport tánca volt a They Dont Care About Us (Michael Jackson) számra). A Megasztárt is néztem, ott Tolvai Reni volt, azt hiszem, meg még sokan. Ja, hát persze, és Giorgio Meg az egész szériából nagyon sok tehetség került ki, a kedvencek Caramel és Gáspár Laci, meg még Rúzsa Magdi : )
Tekintve, hogy a zsűrik már nem ugyanazok, nem fogom nézni a Megát.
Jó lenne, ha maradnának azok,akik eddig, de az már biztos, hogy ez nem így lesz.
X- faktort egyáltalán nem néztem. Csillagszületiket igen, de nem volt kedvencem (az egyetlen előadás, ami tetszett, az a nemtudom, melyik tánccsoport tánca volt a They Dont Care About Us (Michael Jackson) számra). A Megasztárt is néztem, ott Tolvai Reni volt, azt hiszem, meg még sokan. Ja, hát persze, és Giorgio Meg az egész szériából nagyon sok tehetség került ki, a kedvencek Caramel és Gáspár Laci, meg még Rúzsa Magdi : )
Tekintve, hogy a zsűrik már nem ugyanazok, nem fogom nézni a Megát.
2011. július 05. 16:31
Néha néha szoktam nézni mind a hármat de egyiket se szeretem igazán. Főleg nem annyira, hogy legyen kedvencem vagy esetleg szavazzak. A selejtezők a legviccesebbek szerintem. XD Az a sok ember... nem hiszem el, hogy Ők maguk nem veszik észre, hogy amit csinálnak az nem jó vagy, hogy nincs is hangjuk. Akkor legalább a szüleik vagy a barátaik megmondhatnák nekik nem?
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 05. 20:11
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline |
én az x faktort nem néztem, csak a megasztárt, szerintem sokkal jobb volt, a csillag születiket is néztem, de a megasztár a favorite, és megintcsak azt fogom nézni
2011. július 09. 19:46
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
X-Factor:Veca,Nikolas,Dorka,Fanni
Csillagszületik:Lászéó Attila
Csillagszületik:Lászéó Attila
2011. július 24. 14:43
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline |
Nekem az X-faktorba a Veca volt a kedvencem
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni