Miley Cyrus, a Hannah Montana sztárja nem csak a musicaleket, hanem a popzenét is utálja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus utálja a popzenét
2010. június 02. 08:23
2010. június 02. 09:12
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Biztos nincs új cikk, nem írt senki újat. Ezen ne múljon, épp most akartam írni kettőt kb.
2010. június 02. 10:24
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
A múltkor próbáltam felrakni két cikket. A drága moderátor még arra sem méltatott, hogy válaszoljon, hogy miért nem publikálta. Ezt bezzeg kötelező fölrakni, de már komolyan mondom nem csak anti-bieber program kéne, hanem anti-miley. Nagyobb hír volt az enyémnél, hogy Miley-nak tetkója van bla bla bla... most ez az oldal a sztárokról szól, vagy nem? Hogy kerültem egy Miley rajongói oldalra????? Azt sem értem, hogy miért csak ezek lehetnek hírek, hogy Miley tetkót csinált/Justin Biebernek tetkója van, Nemtomki terhes...Ja de mégse terhes. Ennyi erővel az is hír, amit én akartam írni. Az Odaátosoknak hír lett volna, de itt csak a Hannah MOntana mániás kis 10-13 éves akárkik számítanak. Köszi.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. június 02. 11:04
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
ez a csaj...majd meglátjuk 10 év múlva emlékezünk-e rá...bár a papa biztos nyomatni fogja akkor is...
2010. június 02. 11:56
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
No ennek a csajnak mennyi lehet az IQ-ja? (nem kell válaszolni, ez csak költői kérdés volt)
2010. június 02. 11:59
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Miley managmentjének tényleg oda kéne figyelni jobban, hogy miket nyilatkozgat Miley!
Azt nem értem, hogy akkor ő miként definiálná az új albumának stílusát, ja hogy ez majd a popkategória felett áll, meg hogy az ő zenéi már-már költészeten alapszanak... szerintem sima Britney-féle popzene, amit ő csinál.
El fogom olvasni majd angolul is ezt a nyilatkozatát is, mert annak ellenére, h nem kedvelem nagyon, nem akarom elhinni, hogy folyamatosan hülyeségeket nyilatkozzon!
Azt nem értem, hogy akkor ő miként definiálná az új albumának stílusát, ja hogy ez majd a popkategória felett áll, meg hogy az ő zenéi már-már költészeten alapszanak... szerintem sima Britney-féle popzene, amit ő csinál.
El fogom olvasni majd angolul is ezt a nyilatkozatát is, mert annak ellenére, h nem kedvelem nagyon, nem akarom elhinni, hogy folyamatosan hülyeségeket nyilatkozzon!
2010. június 02. 12:19
"Miley utálja a popzenét"
Mér', ő maga milyen zenét csinál?
Tényleg tiszta gyogyós ez a csaj...
Mér', ő maga milyen zenét csinál?
Tényleg tiszta gyogyós ez a csaj...
2010. június 02. 12:25
Idézet
Miley Cyrus utálja a popzenét
Én meg Miley Cyrus-t utálom.
2010. június 02. 12:42
Idézet (ventura @ 2010.06.02. 12:30)
Írjunk róla hírt? 
Szerintem ne, hamarosan úgyis ideér a hír:
Idézet
Miley Cyrus utálja a Starity-t
2010. június 02. 13:53
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Nem hiszem el, h ilyeneket mondd, megha vki nem hallgat popzenét, az nem azt jelenti egyből, h utálja is
2010. június 02. 13:59
kathleen igazad van. Én is örültem volna a hírnek, mert nagy Odaát fan vagyok!
Miley Cyrus viselkedése meg borzalmas.. hol van ilyenkor az apuci? country, pop..más zenét úgysem csinált. Nagyon szeretheti
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.