Miley Cyrus utálja a popzenét
2010. június 02. 16:06
Komolyan megkérem azt a pasit, aki csinálta az Anti-Bieber számítógépes programot, hogy csináljon nekem egyet Májlisba. Amúgy egyértelmű, hogy a pénzért csinálja. Ezzel a nyilatkozatával meg maga alatt vágja a fát. Nem lehet a kiscsaj valami nagy IQ-bajnok...
2010. június 02. 16:18
|
|
katimiys12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 123167 offline
|
hááát pedig a pop az jó
2010. június 02. 16:20
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
én szeretem a pop zenét..az az ő baja ha ő nem szereti..
2010. június 02. 17:08
Hát... Miley úgy látszik, hogy nem tudja mi a jó!
De nem baj. Az tényleg furcsa, hogy popzenét énekel, de mégis utálja... Ez nekem nagyon magas. :S
2010. június 02. 20:04
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Katiegirl15 és Emcsi! Az odaátos hírem nem olyan nagy hír lett volna, csak a sorozattal kapcsolatban egy érdekesség, amiről nem rég szereztem tudomást. Nem akkora hír, mint ez pl. de szerintem aki szereti a sorozatot, annak tetszett volna. Nekem legalábbis tetszett, amikor hallottam róla. De sajna ez van.
Csinibaba! Nem tudom mi bajuk volt a cikkel, mert elolvastam mindent, hogy kell cikket írni, nem másoltam, hanem ahol láttam, azt átírtam a saját szavaimmal. Kicsit rosszul esik, hogy nem küldenek üzit, hogy miért nem jelenhetett meg...
Csinibaba! Nem tudom mi bajuk volt a cikkel, mert elolvastam mindent, hogy kell cikket írni, nem másoltam, hanem ahol láttam, azt átírtam a saját szavaimmal. Kicsit rosszul esik, hogy nem küldenek üzit, hogy miért nem jelenhetett meg...
2010. június 03. 19:16
|
izabella-rozsikahpuszikahúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 121071 offline
|
értelmetlen amit mond,nemis értem.ti értitek?
2010. június 04. 13:15
Mi van??? Nem vágom. :|
Ha nem bírja, akkor miért a pop-ot választotta?
Ha nem bírja, akkor miért a pop-ot választotta?
2010. június 04. 13:33
|
|
cuncus1988visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 45 Azonosító: 123771 offline
|
Szerintem mond valamit de bele sem gondol csak azért, hogy másnap címlapon lehessen.
2010. június 04. 14:46
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
szerintem...van 1-2 popos száma, de azért van rock is...és...az a baj, h miley túl...emberi aggyal gondolkozik, h ki az a hülye aki a rodeo drive-on elkezd dalolászni...namost egy filmben bármi lehet, csak Miley-nak nincs fantáziája..miért, most milyen már a HSM-ben az egész iskola elkezd dalolgatni egy 3emeletes ebédlőben, és mindeki ugyanazt a dalt énekli, és nem hiszem h énekorán tanulták volna meg a What Time is it? -et.... ennyi erővel ez igy is lehet...:S ja bocsi h egy kicsit hosszura sikeredett:D:D
2010. június 05. 12:51
Idézet (Zsüdi @ 2010.06.05. 12:46)
de lenne AZ AZ ÍRDATLAN MENNYISÉGŰ PÉNZ, amiért bevállalnád tuti.
Kapcsolódó sztárok
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: