Noss,látom már ilyet is lehet és Selena kihagyhatatlan
http://starity.hu/sztarok/selena-gomez/
Itt találtok róla adatokat(ha valaki nem ismerné).
Nah egykis magánvélemény. Személy szerint én nagyon szeretem. Sok disney sztáron látom azt hogy beképzelté válik,elszáll magától. Ennek tökéletes példája Miley Cryus,persze nem ő az egyetlen.
De ő nem szállt el magától,és ez azért fontos..Ráadásul jó hangja van,remek számai vannak,úgyhogy egyetlen olyan okot sem ismerek amiért utálnom kéne.
Egy kis bemutató gyanánt itt a legújabb száma:
Selena Gomez
2010. június 07. 15:24
15 felhasználónak tetszik:
juli és ancsi,
Barbygirl95,
Brigitte,
Dancsy,
Vikici,
SelenaGirl,
johnkimsmith,
Vivienn096,
Ajsika,
kinx,
Amcs28,
Sel_Trixi,
Patyó12,
Selena Gomez Fan.2,
E. és Zendaya ever
2010. június 07. 15:37
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Én a Disney sztárok (már ha mondhatom így) közül őt szeretem a legjobban (de végülis csak őt ). Nagyon aranyos és szimpatikus, tényleg nem szállt el vele a ló.
Énekesnőként annyira nem a kedvencem, mert nem az én stílusom, de a Naturally tetszik és a Tell Me Something aranyos szám.
Énekesnőként annyira nem a kedvencem, mert nem az én stílusom, de a Naturally tetszik és a Tell Me Something aranyos szám.
2010. június 07. 17:10
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4734 Azonosító: 2282 offline |
Én is gondolkodtam, hogy Selena is megérdemli, hogy külön topicja legyen, de nem akartam én lenni az a személy, mert akkor megint jöttek volna egyesek elcsépelt szövegekkel. Persze, sejtettem, hogy mellettem van még egy másik keményvonalas Selena rajongó, aki úgy is nyitni fog egyet neki is, és nem is csalódtam!
Selena énektudása azért észrevehetően fejlődik. Tavaly szeptemberében még számomra is fájt meghallgatni egy élő fellépést, mostanra ez azért erőteljesen változott.
Kíváncsian várom majd ezt a nyarat, mivel elég sok Selena esemény várható. Új klip (rögtön kettő is), új mozifilm, majd augusztusban egy csomó amcsi koncert, ahonnan tuti rengeteg kép érkezik majd, aztán szeptember végére ígérte az új albumának USA-beli megjelenését, ami nálam biztos előrendeléses lesz!
Szóval jó kis nyár lesz!
Selena énektudása azért észrevehetően fejlődik. Tavaly szeptemberében még számomra is fájt meghallgatni egy élő fellépést, mostanra ez azért erőteljesen változott.
Kíváncsian várom majd ezt a nyarat, mivel elég sok Selena esemény várható. Új klip (rögtön kettő is), új mozifilm, majd augusztusban egy csomó amcsi koncert, ahonnan tuti rengeteg kép érkezik majd, aztán szeptember végére ígérte az új albumának USA-beli megjelenését, ami nálam biztos előrendeléses lesz!
Szóval jó kis nyár lesz!
2010. június 07. 18:16
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline |
Én is imádom:)) Kedvencem mióta megláttam.
Igen,igen sok-sok Selena-s esemény, már a Ramona and Beezus-t is várom,biztosan jó lesz.Az új klippekre kiváncsi vagyok:))
És jó a topic
Igen,igen sok-sok Selena-s esemény, már a Ramona and Beezus-t is várom,biztosan jó lesz.Az új klippekre kiváncsi vagyok:))
És jó a topic
2010. június 07. 21:14
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Nagyon szeretem, olyan aranyos. Jó hangja van, jó színésznő. Nem hallani róla rosszat, ő tényleg egy igazai példakép lehet.
Tök jó fej volt, hogy visszahívta a rajongóit. Imádnivaló.
Tök jó fej volt, hogy visszahívta a rajongóit. Imádnivaló.
2010. június 08. 18:35
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4734 Azonosító: 2282 offline |
Sajnos eltolták a Ramona and Beezus most júliusban megjelenő mozifilm betétdalának megjelenését kint USA-ban.
A "Live Like There's No Tommorow" június 9.-e helyett július 13-án, egy héttel a film bemutatója előtt.
Pedig a félperces dalelőzetes alapján egy jó kis szám volt. Egy visszafogottabb, nem dancesebb popszám. Mondjuk azért érthető, hogy a filmstúdió szeretné felfuttatni mind a dalt, mind a filmet, és hát ugye mindkét dolog főszereplője Sel éppen itt forgat nálunk és erre már nincs ideje, hogy még pluszban promótálja ezeket is!
A "Live Like There's No Tommorow" június 9.-e helyett július 13-án, egy héttel a film bemutatója előtt.
Pedig a félperces dalelőzetes alapján egy jó kis szám volt. Egy visszafogottabb, nem dancesebb popszám. Mondjuk azért érthető, hogy a filmstúdió szeretné felfuttatni mind a dalt, mind a filmet, és hát ugye mindkét dolog főszereplője Sel éppen itt forgat nálunk és erre már nincs ideje, hogy még pluszban promótálja ezeket is!
1 felhasználónak tetszik:
Ajsika
2010. június 13. 11:32
Idézet (Miley2.0 @ 2010.06.13. 10:14)
Én véleményem szerint gyűlölöm... Előre is bocsánat a rajongóknak, de szerintem kicsit el van szállva magától és még egyszer bocsi a rajongóknak!!!!!!!
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha szerinted ő el van szállva magától, akkor az imádott kedvencedről Mileyról mit mondhatnánk, ja nem kell semmit, mert azt megteszi Miley magától is a nyilatkozatai során...
2010. június 13. 11:46
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
Idézet (Dream7 @ 2010.06.13. 10:17)
ám véleményem szerint itt a forumon is elvan szállva mindenki magátol
Hát igen...ennek így sok értelme van, hogy mindenki le "utálom"-ozza az adott topikban valaki kedvencét, azzal a kifogással, hogy ez a véleményem...
2010. június 14. 11:09
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline |
Nekem a Round & Round teszik csak kar hogy rovid
Ajsika
2010. június 14. 12:10
Én is imádom ő a kedvencem a Disney sztárok közül nem ő az egyetlen de őt birom a legjobban:)
És sztem tehetséges nagyon is és példaképnek is mondahtók mert nem a batrányaival híres a sajtó......én imádom ő a példaképem:D
És várom má az új klippjét biztos fantasztikül lesz;)
És sztem tehetséges nagyon is és példaképnek is mondahtók mert nem a batrányaival híres a sajtó......én imádom ő a példaképem:D
És várom má az új klippjét biztos fantasztikül lesz;)
2010. június 16. 12:41
Dorothy23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 30 Azonosító: 127400 offline |
Szerintem tehetséges. Én nagyon szeretem már rég óta.. Ügyes, okos, tehetséges és tuti jó fej a való életben.
2 felhasználónak tetszik:
csilagoseg,
Amcs28
2010. június 16. 12:48
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline |
Régebben nem szerettem, sőt, elég ellenszenvesnek találtam, de aztán a Monte Carlo forgatásán láttam (találkozni sajnos nem találkoztunk) és egy nagy fordulatot vett a róla alkotott véleményem, most már kifejezetten szeretem, így jobban megismerve már kedves, szerény lánynak látom
2010. június 17. 10:49
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Régebben én sem szerettem selenát, nagyon Miley-s voltam, de ez már megváltozott. Szeretem dalait, a megjelenését, nekem nagyon szimpatikus. Nem szállt el a sikerektől, jók a filmjei, nagyon kedvelem.
Vikici
2010. június 17. 10:54
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline |
Idézet (soma10 @ 2010.06.13. 11:32)
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha szerinted ő el van szállva magától, akkor az imádott kedvencedről Mileyról mit mondhatnánk, ja nem kell semmit, mert azt megteszi Miley magától is a nyilatkozatai során... :) :koccint:
Hát az biztos...:)) :D
2010. június 17. 10:56
Hú én is szeretem nagyon Selnát szerintem nagyon jó fej.És egyáltalán nem beképzelt:)
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.