Selena Gomez
2012. május 13. 15:23
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Én nagyon szeretem
2012. május 13. 15:40
AKI SZERETI SELENÁT AZ ITT ÁLLJON MEG!
Soha nem voltam Selena rajongó, mindig is unszimpatikusnak találtam őt és a tehetségéről sem tudott meggyőzni soha. A sorozata elég gagyi, egyszerű Harry Potter koppintás. Egyébként még az 1. évad elment, de a többi az nagyon nem kellett volna. Láttam még őt pár diznis filmben, tök egyforma karaktereket játszott. Az érzések nem nagyon látszódnak az arcán, pl.: a sorozatában elvileg egy kemény csajt kéne játszania, de csak a magyar hangja javít valamit a helyzeten, anélkül semmi sem lenne. Az éneklésről meg csak annyit hogy borzalmas hangja van, a számai pedig laposak. Egyébként ez a jókislány stílusa nem jön be, de tényleg nem azzal van bajom hogy nincsenek botrányai, hanem az hogy látszik hogy csak megjátssza.
Soha nem voltam Selena rajongó, mindig is unszimpatikusnak találtam őt és a tehetségéről sem tudott meggyőzni soha. A sorozata elég gagyi, egyszerű Harry Potter koppintás. Egyébként még az 1. évad elment, de a többi az nagyon nem kellett volna. Láttam még őt pár diznis filmben, tök egyforma karaktereket játszott. Az érzések nem nagyon látszódnak az arcán, pl.: a sorozatában elvileg egy kemény csajt kéne játszania, de csak a magyar hangja javít valamit a helyzeten, anélkül semmi sem lenne. Az éneklésről meg csak annyit hogy borzalmas hangja van, a számai pedig laposak. Egyébként ez a jókislány stílusa nem jön be, de tényleg nem azzal van bajom hogy nincsenek botrányai, hanem az hogy látszik hogy csak megjátssza.
9 felhasználónak tetszik:
Thora_90,
Barbiefan Bff,
Snowkiss,
FruzShina.,
Corby,
gyurmiiiii,
titkos girl,
MadHatter,
CuteLoveGirl
2012. május 13. 17:49
Idézet (LadyBlair @ 2012.05.13. 15:40)
Teljes mértékben egyetértek veled!
2012. május 14. 19:58
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Én utálom ezt a kis csajt.
2 felhasználónak tetszik:
Snowkiss,
CuteLoveGirl
2012. július 21. 19:52
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (LadyBlair @ 2012.05.13. 15:40)
Egyetértek
2012. július 22. 14:06
Zendaya Bella BFFvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 102 Csatolások: 3 Azonosító: 179764 offline |
Szerintem Selenának nagyon jó hangja van!!!
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. július 24. 18:08
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Én képeket mutatnék:
Ajsika
2012. augusztus 05. 21:33
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline |
A mostanában színészkedni próbáló Selena Gomez már viszonylag régen együtt van Justin Bieberrel, de ettől még nem veszi túl komolyan a magánéletét – írja a Femalefirst. Egy interjúban arról faggatták, hova tart a kapcsolatuk az énekessel, amire elárulta, hogy nagyjából sehova: "Szerencsés vagyok, nagyon jól érzem magam így. De 20 éves vagyok. Semmit nem veszek túl komolyan a magánéletemben. Remek barátaim vannak, és sok embert nagyon szeretek. Úgy érzem, minden a magától érkezik. A házasság megtörténik majd, ha minden úgy áll az életemben" – mondta Gomez, aki a szüleitől való elköltözést sem sürgeti, mert hogy nagyon jól érzi ott magát.
2012. augusztus 06. 07:43
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Idézet (Bellsh1998 @ 2012.08.05. 21:33)
A mostanában színészkedni próbáló Selena Gomez már viszonylag régen együtt van Justin Bieberrel, de ettől még nem veszi túl komolyan a magánéletét – írja a Femalefirst. Egy interjúban arról faggatták, hova tart a kapcsolatuk az énekessel, amire elárulta, hogy nagyjából sehova: "Szerencsés vagyok, nagyon jól érzem magam így. De 20 éves vagyok. Semmit nem veszek túl komolyan a magánéletemben. Remek barátaim vannak, és sok embert nagyon szeretek. Úgy érzem, minden a magától érkezik. A házasság megtörténik majd, ha minden úgy áll az életemben" – mondta Gomez, aki a szüleitől való elköltözést sem sürgeti, mert hogy nagyon jól érzi ott magát.
Hát, tudod, szerintem ezt cikkben kellett volna megírd.
Sugarbabes
2012. augusztus 06. 08:13
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline |
hát pedig komolyan kéne vennie mert mást fognak róla gondolni az emberek
2012. augusztus 06. 19:42
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Szerintem Selena alapjából egy bájos lány.
Nekem tetszett a sorozata a Wizards Of Waverly Place, bár a 4. évad már annyira nem.
A többi filmben amiben játszott nem igazán győzött meg a tehetséges színészi játékáról, egyedül a Monte Carlo-ban tetszett még a karaktere.
Az éneklésről annyit hogy élőben sajna hangja nem sok van, viszont maga a számai nagyon is tetszenek, és azért néhánynak elég jó mondanivalója van (na nem a Love You Like A Lovesong-ra gondolok...).
De úgy összességében szeretem a lányt, mert tényleg kedves, bájos, aranyos, de szerintem a tehetségéhez képest nagyon túl van sztárolva.
Nekem tetszett a sorozata a Wizards Of Waverly Place, bár a 4. évad már annyira nem.
A többi filmben amiben játszott nem igazán győzött meg a tehetséges színészi játékáról, egyedül a Monte Carlo-ban tetszett még a karaktere.
Az éneklésről annyit hogy élőben sajna hangja nem sok van, viszont maga a számai nagyon is tetszenek, és azért néhánynak elég jó mondanivalója van (na nem a Love You Like A Lovesong-ra gondolok...).
De úgy összességében szeretem a lányt, mert tényleg kedves, bájos, aranyos, de szerintem a tehetségéhez képest nagyon túl van sztárolva.
2012. augusztus 13. 11:49
Selena.♥ Ő egyszerűen csodálatos. Sokan azt mondják még a Disney dédelgeti, pedig ez nem igaz!!! Selena nem szállt el magától a siker miatt. Ugyanolyan ember maradt mint volt. Vicces, kedves, aranyos. Azt mondják sokan hogy megjátsza a jó kislányt!! Ez sem igaz, ha megjátszaná akkor lennének botrányai, mivel az igazi énünket nem lehet elrejteni.Selena csodálatos színésznő. Itt nem a Disney filmjeire gondolok. Természetesen azok is nagyon jók. Pl. a Hamupipőke történet, Ramona és Beezus, Csajok Monte Carloban, Spring Breakers (2013), The Getaway (2013), Feet The DOg (2014). Ezek mellett 3 nagylemezt dobott piacra és mind a három arany lett. Az UNICEF legfiatalabb nagykövete és van egy ruha márkája a Dream Out Loud. Sokan azt állítják hogy élőben egy nulla a hangja. Komolyan? Attól még hogy nagy sztár neki is van lámpaláza, és ő is bizonytalanul lép színpadra (ezt egy interjúban el is mesélte). Élőben is csodálatos hangja van, és ő az a sztár aki sohase playback-el. Ő egy csodálatos ember, a videókon látszik mennyire aranyos kedves és vicces. Imádom amíg csak élek. ♥♥ #Selena She's My Idol.'
vasasreka8
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.