NYEREMÉNYJÁTÉK WWE AKCIÓ FIGURÁÉRT!!!
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2012/06/nyeremenyjatek-1-fordulo.html
Pankráció
2012. június 08. 15:38
2012. június 08. 15:50
Idézet (KisRigo @ 2012.06.08. 10:52)
Zita, Domcsi és Tünde ez csak nektek:
Ha ez lenne a WWE új bajnoki öv akkor tök sz*r:
John Cena vs Brock Lesnar

Ha ez lenne a WWE új bajnoki öv akkor tök sz*r:
John Cena vs Brock Lesnar

Én ezt tegnap olvastam,hogy ilyen lesz a WWE bajnoki öv.Tényleg tök sz*r ha ez lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Domcsi0301
2012. június 08. 15:55
Idézet (Nessa123 @ 2012.06.08. 15:50)
Én ezt tegnap olvastam,hogy ilyen lesz a WWE bajnoki öv.Tényleg tök sz*r ha ez lesz.
Én olyat olvastam tegnap éjfélkor a twitter-en hogy nem ez lesz az új öv! Remélem nem ez lesz hanem valami jobb.
Ezt írta ki egy srác a twitter-en:
,,Relax guys, it's not the real official new title belt. But yeah, I sympathize. It looks like a damn Burger King toy. "
Domcsi0301
2012. június 08. 15:59
Idézet (KisRigo @ 2012.06.08. 15:55)
Én olyat olvastam tegnap éjfélkor a twitter-en hogy nem ez lesz az új öv! Remélem nem ez lesz hanem valami jobb.
,,Relax guys, it's not the real official new title belt. But yeah, I sympathize. It looks like a damn Burger King toy. "
Maradjon úgy ahogy van.
Domcsi0301
2012. június 08. 16:23
2012. június 08. 16:29
Idézet (Nessa123 @ 2012.06.08. 16:23)
Én is
Csak nekem 20.000 forint lenne az egész kiruccanás
2012. június 08. 16:34
Randy Orton kommentálta eltiltását + Hírcsokor
-- Amikor a twitterén Randy Ortont az eltiltásáról kérdezték, a következőket válaszolta…
"Amikor el tudom mondani, akkor rögtön el is fogom mondani. De addig is, semminek se higgyetek, amit olvastok"
-- Triple H-t hirdetik a jövő heti Smackdown felvételére amit a szülővárásában, New Hampshire-ben tartanak. A megjelenése azonban televízión kívüli lesz (de tudjuk, hogy az ilyenek általában a youtube-on is landolnak - a szerk.). John Cena is hírdetve van a show-ra. Itt van a Verizon Wireless Arena hivatalos oldalának promója az eseményről… "Egy különleges színrelépés a WWE Irányítójától, New Hampshire saját szülöttjétől, The Game, Triple H-től!"
-- Az FCW TV az utolsó felvételét készíti ma este Tampa, Floridában. Jim Ross lesz a kommentátor, a show fő eseménye pedig egy Dean Ambrose vs. William Regal meccs lesz. Regal a következőket írta a twitterén a meccsről. "Kedves Dean, néhány órán belül az életünk meg fog változni. Olyan dolgokat fogok csinálni, amik miatt lehet, hogy bocsánatot kell kérnem a gyerekeimtől. William." Annyi biztos, hogy az egyik legnagyobb tehetség, az egyik legnagyobb legendával fog ringbe lépni, míg a kommentátori székben a valaha volt legjobb fog ülni.
Forrás: http://wwewrestling-news.blogspot.hu/
-- Amikor a twitterén Randy Ortont az eltiltásáról kérdezték, a következőket válaszolta…
"Amikor el tudom mondani, akkor rögtön el is fogom mondani. De addig is, semminek se higgyetek, amit olvastok"
-- Triple H-t hirdetik a jövő heti Smackdown felvételére amit a szülővárásában, New Hampshire-ben tartanak. A megjelenése azonban televízión kívüli lesz (de tudjuk, hogy az ilyenek általában a youtube-on is landolnak - a szerk.). John Cena is hírdetve van a show-ra. Itt van a Verizon Wireless Arena hivatalos oldalának promója az eseményről… "Egy különleges színrelépés a WWE Irányítójától, New Hampshire saját szülöttjétől, The Game, Triple H-től!"
-- Az FCW TV az utolsó felvételét készíti ma este Tampa, Floridában. Jim Ross lesz a kommentátor, a show fő eseménye pedig egy Dean Ambrose vs. William Regal meccs lesz. Regal a következőket írta a twitterén a meccsről. "Kedves Dean, néhány órán belül az életünk meg fog változni. Olyan dolgokat fogok csinálni, amik miatt lehet, hogy bocsánatot kell kérnem a gyerekeimtől. William." Annyi biztos, hogy az egyik legnagyobb tehetség, az egyik legnagyobb legendával fog ringbe lépni, míg a kommentátori székben a valaha volt legjobb fog ülni.
Domcsi0301
2012. június 08. 16:50
Idézet (KisRigo @ 2012.06.08. 15:30)
Szegény dinnyék a videó végén:
De legalább elkezdte enni.
2012. június 08. 16:52
Idézet (Nessa123 @ 2012.06.08. 16:34)
Randy Orton kommentálta eltiltását + Hírcsokor
ez jó
2012. június 08. 16:52
Ezt ma csináltam. Brodus Claynek elküldtem Twitter-en remélem válaszol rá és egyuttal követni is fog remélem.
Domcsi0301
2012. június 08. 16:54
Idézet (Nessa123 @ 2012.06.08. 16:50)
De legalább elkezdte enni.
Én is ettem volna na de persze nem abból amiből Brock mert fertőzést nem akarok elkapni
Domcsi0301
2012. június 08. 16:59
Idézet (KisRigo @ 2012.06.08. 16:54)
Én is ettem volna na de persze nem abból amiből Brock mert fertőzést nem akarok elkapni 
hát én is
2012. június 08. 16:59
Idézet (KisRigo @ 2012.06.08. 16:55)
Christian Peep Show

dejóóó
2012. június 08. 17:27
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.08. 16:01)
ohh te jó ég!

Velvet rosszalkodik
2012. június 08. 17:38
Idézet (Domcsi0301 @ 2012.06.08. 16:59)
hát én is
nem akarok Brokkoli fertőzést kapni

2012. június 08. 17:43
Wade Barrett és John Cena nagyon PhotoShop-os kép:
Kapcsolódó sztárok
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
15 éve halt meg az énekesnő.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
Olvadozik az internet Tom Holland és Zendaya aranyos pillanatától
Olvadozik az internet Tom Holland és Zendaya aranyos pillanatától
Imádják a párosukat a közösségi médiában.