Punk kedvenc története Vince McMahonnal kapcsolatban: "Nemrég volt a Hall Of Fame ceremóniánk, ahol Edge lett beiktatva. Elmondott egy történetet, aminek én is a részesen voltam. Még csak 5-6 hónapja túráztam a WWE-vel, és kaptam egy hívást, hogy valaki megsérült vagy eltiltották, már nem is emlékszem. Azt mondtam, oké, akkor becsomagolok és indulok. El is mentünk Irakba, ahol az alvási kötelezettségek nevetségesek voltak. Nem emlékszem már a tábornok nevére, de ő is a szobánkban volt. Egy szobában voltam JBL-el, Undertakerrel, Edge-el és Vince McMahonnal és mindannyian emeletes ágyon aludtunk. Én voltam felül, JBL pedig az alsó ágyon aludt. Jobbra tőlem volt Vince és ő egyedül feküdt az emeletes ágyon. Balra tőlem Undertaker aludt alul, felette pedig Edge... És volt még egy hatalmas ágy a szobában, amit meghagytunk a tábornoknak, hiszen ő kért fel minket a show-ra. Ez is egy olyan momentum volt, amikor csak feküdtem és azon gondolkoztam, hogy milyen bizarr az életem, hogy itt fekszik alattam JBL jobbra tőlem pedig maga Vince McMahon és mindannyian emeletes ágyakon kuporgunk. Egyszer csak azt hallottam, hogy valaki elenged egy hatalmas durrantást majd Vince McMahon kínosan elkezd nevetni...Ezután azt gondoltam: Hű milyen bizarr az életem, itt kuporgok egy emeletes ágyon, alattam JBL fekszik, jobbra tőlem meg maga Vince McMahon fingik."
Teljes cikk:
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2012/06/cm-punk-interju.html