Pankráció
2011. augusztus 09. 22:09
hááá megint nagyon nagyot promóztak Punk és Cena is!jó volt megint a RAW!
2011. augusztus 10. 19:11
Idézet (Fedorov @ 2011.08.10. 00:47)
Vajon amikor Punk a kirúgott pankrátorok neveit mondta az is benne volt a szövegében??? Amúgy miért nem jön Jericho?
gyakorlatilag azt nyilatkozta Jericho hogy 20 éve semmi mással nem foglalkozott csak a pankrációval és úgy érzi most van lehetősége a zenekarával a Fozzy-val több és nagyobb sikereket elérni!szóval egyenlőre nem kíván visszatérni! nem tudom mi ennek a valóság alapja de egyenlőre úgy néz ki hogy Y2J nem jön!
2011. augusztus 14. 14:40
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Nem értem hogy Christian-t miért gyűlölte meg ennyire a közönség. Még a let's go Sheamus-t is elkezdték, pedig aztán Sheamus se egy nagy közönség kedvenc. Ha Jericho nem jön akkor maradjon az öv Christian-nál. Tényleg nem kéne Orton-ból Cena 2-t csinálni, hogy a végén már csak csalással lehet legyőzni, vagy egy évben csak 1-szer kap ki normálisan. Mindenki teljesen biztos benne hogy Orton nyer. Szerintem lesz valami.
2011. augusztus 14. 16:54
Idézet (Fedorov @ 2011.08.14. 14:40)
Nem értem hogy Christian-t miért gyűlölte meg ennyire a közönség. Még a let's go Sheamus-t is elkezdték, pedig aztán Sheamus se egy nagy közönség kedvenc. Ha Jericho nem jön akkor maradjon az öv Christian-nál. Tényleg nem kéne Orton-ból Cena 2-t csinálni, hogy a végén már csak csalással lehet legyőzni, vagy egy évben csak 1-szer kap ki normálisan. Mindenki teljesen biztos benne hogy Orton nyer. Szerintem lesz valami.
én még mindig remélem hogy jön Jericho!
2011. augusztus 15. 22:28
Idézet (Bessie @ 2011.08.15. 22:23)
Mit szóltok a SummerSlamhez?
húúúúúú basszus a két fő meccs hatalmas volt Orton mekkorát küldött már és Christian előtt is le a kalappal! igaz tele volt hibával és Orton is megsérült de nekem ennek ellenére tetszett!
a WWE meccs is nagyon jó volt!
és hááááááá KEVIN NASH!!hhháááááhháááá
Del Rió győzelme számomra tárgytalan teljesen elhalványul NASH megjelenése mellett!
ha nincs Jericho hááá könyörgöm jöjjön NASH!!!
"Jackknife Powerbomb" és ennyik vagytok semmik!NASH rulezz!!
2011. augusztus 16. 01:43
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Nekem is tetszett mindkét main event. Sajnos elkaptam face-en egy képet délután, mielőtt láttam volna a műsort, amikor Nash odavágja Punk-ot úgy hogy gondoltam hogy Punk nyer. De Del Rio nee. Most mi lesz? Cena majd mondja hogy Punk nem tisztán nyert. Triple threat meccs lesz? És hogy jön a képbe Nash? Triple H vs. Nash?? Ortonék meccsén arra számítottam, hogy Edge segít Christian-nak nyerni, aztán a nagy ünneplésben ad neki egy spear-t és mondja hogy nincs semmi baja csak szabadságon volt és mehet az Edge vs. Christian feud. Orton meg mehetett volna mondjuk Sheamus ellen. De jó is lett volna.
2011. augusztus 16. 18:33
jahh egy Christian VS.Edge feud jó lett volna főleg úgy hogy Edge szimulálta a sérülését és a visszavonulását! nagy dolog lett volna.én egy Nash vs.HHH feudra számítok.korábban olvastam egy pletykát arról hogy Nash mindenképp szerepelt volna ezen a Summerslam-en mivel be volt tervezve egy Big Show-Nash összecsapás csak Show sérült így Nash szerepeltetését így oldották meg hogy be avatkozik a végén Punk győzelmébe.
háá kíváncsian várom a továbbiakat.
háá kíváncsian várom a továbbiakat.
2011. augusztus 16. 22:05
hááá valami elképesztően gyenge RAW volt a tegnapi!
én komolyan nem is értem hogy Cena mit pattog már megint egyből előveszik ha nincs nála a WWE öv!nevetséges már komolyan!
Punk pedig próbálta oltani Nash-t de szerintem ez most nem nagyon jött össze neki. igyekezett előadni magát Nash-nek de most komolyan Kevin Nash mit nem látott még ebben a show bizniszben???
ez a promó kettőjük között szerintem nagyon nem működött gyakorlatilag ez az ember az egyik felelőse annak hogy a pankráció a csúcsra jutott és amit a WWE próbál utánozni illetve megismételni.
szóval ennek az embernek adja elő magát CM Punk hogy ő mekkora real??nahhh nee mááár!
én komolyan nem is értem hogy Cena mit pattog már megint egyből előveszik ha nincs nála a WWE öv!nevetséges már komolyan!
Punk pedig próbálta oltani Nash-t de szerintem ez most nem nagyon jött össze neki. igyekezett előadni magát Nash-nek de most komolyan Kevin Nash mit nem látott még ebben a show bizniszben???
ez a promó kettőjük között szerintem nagyon nem működött gyakorlatilag ez az ember az egyik felelőse annak hogy a pankráció a csúcsra jutott és amit a WWE próbál utánozni illetve megismételni.
szóval ennek az embernek adja elő magát CM Punk hogy ő mekkora real??nahhh nee mááár!
2011. augusztus 17. 00:50
Fedorov |
Nekem sem igen jött be a raw. A Nash Punk párbeszédből nem sokat értettem. Miz szendvicset zabál - inkább nem mondok rá semmit. Del Rio-t nem tudom miért hívják Undisputed Champion-nak, elvileg ez csak Cena vagy Punk lehetett volna. Persze Cena nélkül nincs Raw. Nagyon remélem hogy nem Cena vs. Del Rio meccs lesz a későbbiekben és hogy Punk is bekapcsolódik ha már tőle vette el az övet. Bár most inkább egy Nash vs. Punk van kilátásban. Amúgy amikor Jericho volt az Undisputed Champion, akkor hogy szedték újra szét a két övet?
2011. augusztus 17. 18:55
amikor Jericho megnyerte az öveket később HHH verte őt meg a Wrestlemánián.majd amikor a WWE két részre szakadt RAW és Smackdown a régi WCW nehézsúlyú öv ami most ugye a World Heavyweight öv került HHH-hez így ő lett az első Heavyweight bajnok az öv maradt a RAW-ban.a WWE övért pedig valami torna volt és ment a Smackdownba asszem valami ilyesmi történt akkor az övekkel.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. augusztus 18. 20:25
2011. augusztus 23. 17:33
ezt hallgattam egész nap!egy kis Cena 2005-ből!
2011. augusztus 24. 14:02
Fedorov |
Na végre Bourne övet nyert. Main event-en várható volt valami. Egyébként úgy látszik hogy Punk kellett Cena-nak hogy normális meccseket hozzon össze. Jó volt amikor Cena pólóját 2-szer is visszadobták meccs előtt . Kíváncsi leszek ADR-val mi lesz. Remélem nem azt kell most hónapokig nézni ahogy DelRio-t szarrá verik aztán a végén azzal a karfeszítéses submission-nel nyer.
2011. augusztus 27. 18:48
Fedorov |
Ha már Smackdown-on is lesz lassan egy Cena, akkor a női mezőnybe is kell egy Kelly Kelly személyében. Ezzel a seggrecsapkodással legyőzi Glamazont meg Taminát is. Na ne már. Egész eddigi WWE-s pályafutása alatt nem győzött ennyiszer mint az elmúlt 1 hónapban. Kicsit kezd unalmas lenni az a 3 mozdulat amit csinál. Olyan mint amikor Natalya volt a bajnok aztán állandóan sharpshooter-t csinált. A végén már tekertem a meccseit.
2011. augusztus 31. 09:18
hááá én már nem tudom hallod hogy mi is történik!
most HHH törölte a Nash-Punk meccset és kihívta ő maga Punk-ot!
örültem Nash felbukkanásának de ilyen harmat gyenge storyt írni neki hááá inkáb maradt volna a TNA-ben!
nagyon lassan és unalmasan bontakozik ki a HHH-Punk-Nash feud!
egy triple threat meccsnek örülnék leginkább nahh az érdekessé tenné ezt az egész történetet!
most HHH törölte a Nash-Punk meccset és kihívta ő maga Punk-ot!
örültem Nash felbukkanásának de ilyen harmat gyenge storyt írni neki hááá inkáb maradt volna a TNA-ben!
nagyon lassan és unalmasan bontakozik ki a HHH-Punk-Nash feud!
egy triple threat meccsnek örülnék leginkább nahh az érdekessé tenné ezt az egész történetet!
2011. augusztus 31. 12:31
nahh most olvastam hogy Nash fizikailag nincs rendben és nem valószínű hogy ki bírna egy intenzív meccset az elejétől a végéig! és állítólag ez a RAW előtt derült ki nem sokkal egy erőnléti vizsgálaton így végül HHH-Punk meccs lesz a Night of Champions-on.
de ha Nash nincs egészségileg rendben mi a fenének kellett akkor egyáltalán szerződést kötni vele?nem értem!
feltételezem Nash-nek jól jött egy kis anyagi juttatás egy-két szereplésért!de akkor írhattak volna neki valami menedzseri szerepet vagy ilyesmit nem kellett volna így ráereszteni a push-olt Cm Punk-ra mert így eléggé hülyét csinál magából és unalmassá is vált ez a feud hogy pofáznak pofáznak és nem történik semmi csak egy powerbomb Punknak!
nah mind1
de ha Nash nincs egészségileg rendben mi a fenének kellett akkor egyáltalán szerződést kötni vele?nem értem!
feltételezem Nash-nek jól jött egy kis anyagi juttatás egy-két szereplésért!de akkor írhattak volna neki valami menedzseri szerepet vagy ilyesmit nem kellett volna így ráereszteni a push-olt Cm Punk-ra mert így eléggé hülyét csinál magából és unalmassá is vált ez a feud hogy pofáznak pofáznak és nem történik semmi csak egy powerbomb Punknak!
nah mind1
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.