Starity

Pankráció

500 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 16. 21:15 #321
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2011.07.16. 20:45)
Lehet hülye kérdés, de a maszkos Kane mindig ugyan az volt, mint a mostani? A maszkos mintha magasabb lenne. Bár nem láttam még őket egymás mellett.  biggrin.gif  biggrin.gif


hheehhe
igen ugyan az volt!de amikor két Kane volt szóval egy gonosz és egy még gonoszabb akkor a még gonoszabb Kane az Luke Gallows volt! biggrin.gif
de Kane az végig Kane volt! smileeee.gif
2011. július 18. 16:45 #322
- törölt felhasználó -    
háááá évek óta nem volt ilyen Main Event meccs PPV-én!nem volt semmi!Cena és Punk nagyon oda tették magukat! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. július 19. 01:29 #323
Fedorov
Fedorov
 
StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.10.10.
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Offline offline
Hát nem is tudom mit írjak. Az elmúlt évek legjobb ppv-je volt. Cena vs. Punk meccs hatalmas volt. MITB meccsek is nagyon jók voltak.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. július 19. 18:20 #324
Fedorov
Fedorov
 
StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.10.10.
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Offline offline
Most mi van Mcmahon-nal? Ebből a Trpile H vs. Mcmahon dologból nem sokat értettem.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 19. 18:21 #325
- törölt felhasználó -    
nem láttam még majd megmondom! biggrin.gif
2011. július 19. 22:23 #326
- törölt felhasználó -    
nah megnéztem a RAW-t!
hhááá valami olyasmi történt hogy a múlt és közelmúlt és a napokban történt "negatív"események miatt Vince McMahon-t a WWE igazgatósága felfüggesztette a szervezet éléről!
John Cenát pedig így nem rúgják ki szóval valami ilyesmi! smileeee.gif
2011. július 19. 23:59 #327
Fedorov
Fedorov
 
StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.10.10.
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Offline offline
Hát elég szar volt ahogy Triple H ott bőgött a ring közepén. A Punk vs. Cena meccset megnéztam ma még egyszer, Punk bevonulását meg kb. már 10-szer. Brutál jó meccs volt. Remélem jövő héten azért lesz még valami csavar a döntőn. Esetleg Punk felbukkanása. Csak nehogy valahogy Cena visszaszerezze az övet ha már nem rúgják ki. Viszont inkább Cena mint Mysterio.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 20. 08:03 #328
- törölt felhasználó -    
jaja!most így még jobban meggyengült a RAW rostere se Punk se HHH se Orton se Edge Se Batista se Jericho! szóval csak középszerű pankrátorok halmaza van a RAW-ban!
Mysterio unalmas és már nem a régi, Kofi Kingston-t hagyjuk máááá,Dolph Ziggler szerintem semmi fantázia nincs Zigglerben,Miz csak egy ripacs de annak nagyon jó de ennyi,Alex Riley talán ha több teret kapna lehetne belőle valami,Del Rió pedig egy túlértékelt pankrátor aki hatalmas Push-t kap amióta megjelent a szervezetnél.
Szóval a RAW nem túl hízelgő ami a pankrátorokat illeti. biggrin.gif de ha Storyk jók akkor nézhetőek lesznek.Szerintem Rey megnyeri az övet és vagy Miz-el vagy Del Rióval fog harcolni a címért tovább.
Kérdés hogy a Cena és Punk story vonal hogyan folytatódik ha folytatódik egyáltalán!
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Fedorov
2011. július 20. 11:04 #329
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Ezt találtam hirtelen smileeee.gif

WWE McMahon nélkül? Veje rúgta ki a pankráció mindenhatóját

A pankrációt kedvelőknek világszerte témát ad a hír, hogy a WWE Univerzum legfőbb emberét, Vince McMahont gyakorlatilag menesztették a szervezet éléről.

Drámai Monday Night RAW élő adásra került sor egy nappal a Money In The Bank PPV esemény után Green Bayben. A legtöbben azt vártuk az előző hetek eseményei után, hogy CM Punk és John Cena sorsa és a WWE Bajnoki cím dőlhet el, arra viszont valószínűleg igen kevesen számítottak, hogy a szervezet jövőjét érintő személyi változás történhet. (A teljes RAW adás összefoglalóját és videóit itt nézheted meg.

Lássuk, hogyan is alakultak az események! CM Punk néhány héttel ezelőtt élő adásban igencsak beolvasott Vince McMahonnak, amire válaszul az elnök-vezérigazgató azonnali hatállyal felfüggesztette a szupersztárt. Másnap megállapodtak ugyan, s bár végleges megoldás Punk jövőjét illetően nem született, sikerült elérni, hogy a MITB PPV gálán ringbe léphessen John Cena ellen.
McMahon bejelentette, hogy amennyiben CM Punk elviszi Chicagóból a WWE féltett bajnoki övét, John Cenát azonnal kirúgja. És Cena veszítette, Punk vitte az övet és távozott...

A PPV adás másnapján esedékes RAW-ra úgy került sor, hogy a WWE Univerzumban nem volt olyan bajnok, akinek élő szerződése lett volna a szervezettel, hisz a címet utoljára elhódító CM Punk kontraktusa előtte nap lejárt. A RAW Tournament ellenére a bajnokavatás nem is sikerült, mert az események kemény és nem várt fordulatot vettek.

A WWE igazgatótanácsa a reggeli órákban összeült és úgy döntöttek, hogy bizalmatlansági indítványt nyújtanak be a szervezet élén álló Vince McMahon ellen. A döntéssel a McMahon család, köztük a tanácsban helyet foglaló Stephanie McMahon (Triple H felesége) is egyetértett.
Hogy miért? McMahon utóbbi időben hozott döntéseit többen megkérdőjelezték és vitatták azok ésszerűségét. Gondoljunk csak bele, hogy a szervezetet az elmúlt hónapokban hány helyről érte kemény kritika. Szupersztárok távoztak és adtak hangot negatív véleményüknek, ráadásul több jel utalt belső viszálykodásra is. A nézettség esett, a rajongók kiszámítható, unalmassá váló vonalakról panaszkodtak.

A hálátlan feladat, hogy a döntést közöljék McMahonnal Triple H-re hárult. The Game három hónapja nem jelent meg élő adásban a nyilvánosság előtt, most pedig saját apósával kellett szembe mennie.
A WWE igazgatótanácsa a bizalmatlansági indítvány benyújtásával egy időben új, ideiglenes vezetőt is nevezett ki az univerzum élére, a döntés már nem meglepő: ez az ember Triple-H.

Hivatalos forrásból meg nem erősített információk szerint Mr. Vince McMahon benyújtotta lemondását az elnök-vezérigazgatói posztról és visszavonul a munkától. VIncent Kennedy McMahon 1945-ben született és évtizedek óta áll a szervezet élén. Szabályos birodalmat épített fel, melynek a pankráció mellett a film, a zene, a játék egyaránt része.

Mi várható a jövőben?

Nehéz eldönteni, hogy ami a WWE berkeiben történik - főleg ha élő adásról van szó -, egy előre megtervezett eseménysor része, vagy nem várt fordulat. Könnyen lehet, hogy maga Mr. McMahon döntött a visszavonulás mellett, a tálalást azonban úgy rendezték, hogy minél többet lehessen kihozni a sztoriból. Könnyen lehet azonban az is, hogy mindez nem a storyline része.

Ha abból indulunk ki, hogy Triple H bizony nem kis közönség kedvenc, azt fogja szem előtt tartani, ami a "népakaratnak" megfelel. Cena marad, ez már hétfő este nyilvánvaló lett, de lehet őt szeretni, vagy nem szeretni, azt el kell ismerni, hogy nem kis népszerűségnek örvend, a WWE pedig nem engedheti meg magának, hogy elveszítse.
Nem engedhetnék meg CM Punk távozását sem, ezért talán nem esünk túlzásba, ha arra számítunk, hogy újabb szerződést kötnek vele és Triple H maradásra bírja.
Hogy kik térhetnek vissza? Batista? Ő is keményen kritizálta volt kenyéradóját és nem titkolta, hogy a szervezet rossz irányba történő elmozdulásáért magát McMahont okolja.
Nem kizárható, hogy a közelmúlt nagyja közül ismét feltűnnek páran, de nem kizárható az sem, hogy fiatal, ma még szinte ismeretlen tehetségek érkeznek.

Egy biztos: Amennyiben Triple H marad a WWE élén, komoly átalakításokra lehet számítani. Hogy nekünk rajongóknak ez mit jelent, a következő hónapok döntik el.

A jelenlegi állás szerint a következő RAW adásban The Miz és rey Mysterio párharcából új WWE Bajnoknak kellene kikerülnie. A jelenlegi felállás és a WWE hivatalos oldala szerint azonban a jelenlegi bajnok, CM Punk továbbra is a RAW tagja...


__
Hétfőn a Rawn ez történt:
A főmérkőzés helyére a tulajdonos Vince McMahon érkezik és azt mondja: "Kevés az idő és ezért a WWE Bajnoki címmeccset a jövőhétre kell áthelyeznünk. Most egy fontosabb dologról van szó, arról, hogy John Cenára mi is várna."

De mielőtt belekezdne a mondanivalójába, megjelenik Cena és így szól: "Nem megyek át ugyanazokon a dolgokon amit már egyszer Shawn Michaels-sel megcsináltál. Tegnap este egy pokoli meccset vesztettem, aminek a hibája te voltál, és ha még emlékszel a WrestleMania XXVIII. főmeccsén is szerepelni fogok The Rock ellen. A WWE nekem az életel lett és úgy vélem, hogy ide tartozok. Ha elküldesz, akkor büszkén felemelt fejjel fogok elsétálni és CM Punk szavai ellenére nem fogon megcsókolni a segged érte."

"Cena én nem akarom ezt, de..." Vince nem tudta befejezni a válaszát mert megszólalt Triple H zenéje, megjelenik és ő is hozzáteszi a véleményét:
"Ez az egész számodra csak egy üzlet Vince, de én ma reggel voltam a bíróságon és egy bizalmatlansági indítványt állíttattam ki, aminek értelmében kineveztem valakit a WWE működtetésére, ez az ember pedig én vagyok. John Cena nem lesz kirúgva és elfoglalom a helyem a WWE élén. Én szeretlek és sajnálom."

Triple H nehéz szavakat mondott az apósának, aki sírásra fakadt, de mielőtt az új Chairmen elfoglalná a helyét, azelőtt a közönség még megtapsolja McMahon-t.
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Fedorov
2011. július 20. 11:31 #330
- törölt felhasználó -    
szerintem csak a Story szerint van ki rúgva! biggrin.gif
de pankráció fan szemével nézve! biggrin.gif "MINDENHATÓ"?? nagy xart 2000 után teljesen próbálta lekoppintani a WCW-t azt a WCW-t amit Eric Bischoff és Hogan épített fel!elég megnézni a WWF és WCW 95-99 közötti időszakát a WWF sehol sem volt középszerű műsorokat csináltak volt nekik a RAW és a Wrestlemánia az ECW(ez OK) meg egy két gagyi ppv és ennyi!ezzel szemben a WCW-ban a pankráció az Aranykorát élte!még az Elimination chamber is Eric Bischof ötlete volt!jó lehet hogy 2000-ben kifaroltak a befektetők a WCW mögül és elfogyott a pénz és McMahon jobban forgatta a saját vagyonát de míg így sem volt képes megismételni azt amit a WCW-ban elért Bischof és Hogan és a többiek!szóval akkor kellett volna eltávolítani McMahon-t amikor 2000 után Eric Bischoff még a szervezetnél volt ha akkor ezt meglépték volna és halál komolyan eltávolították volna McMahon-t aztán Eric ült volna a helyére nagyon más WWE lenne a mai! smileeee.gif
rettentő szánalmas volt ahogy HHH rinyázott a közönség meg még "thank you"-zott ennek a szemétnek! dry.gif
eleve megszüntette az ECW-t rengeteg fantasztikus pankrátort tett ki a WWE-ből felvásárolta a WCW-t az NWO-t teljesen lejáratta amikor Rock legyőzte Hogan-t hagggyjuk máááá és még ennek mondják hogy "köszönjük Vince"?..pff
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Fedorov
2011. július 20. 12:17 #331
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Kicsit offolok:
Sikerült megszereznem Daniel Bryan és Triple H adatlapját (neki még nincs biója, de ma megírom. rolleyes.gif )

PLUSZ:
Tegnapelőtt egy csere keretében megkaptam Randy Orton adatlapját. yahoo.gif yahoo.gif pompom.gif pompom.gif hullam.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 20. 19:18 #332
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.07.20. 12:17)
Kicsit offolok: 
Sikerült megszereznem Daniel Bryan és Triple H adatlapját (neki még nincs biója, de ma megírom. rolleyes.gif )
PLUSZ:
Tegnapelőtt egy csere keretében megkaptam Randy Orton adatlapját. yahoo.gif yahoo.gif pompom.gif pompom.gif hullam.gif


jaja láttam Bryan új képét nagyon jó!!! meghajolo.gif
HHH-ról is rakj majd be valami jobb képet léci! blush.gif

hhheehhe akkor tied Randy! biggrin.gif látom nagy az öröm Bessienek! biggrin.gif

én pedig szintén Candee segítségével megszereztem Jericho profilját szóval nálam Jericho nálad Orton indulhat a fight! biggrin.gif biggrin.gif (vicceltem)biggrin.gif
de WWE műsorban már jó lenne egy Jericho vs.Orton!! meghajolo.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. július 22. 00:16 #333
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Idézet (gonzales7 @ 2011.07.20. 19:18)
jaja láttam Bryan új képét nagyon jó!!! meghajolo.gif 
HHH-ról is rakj majd be valami jobb képet léci! blush.gif 
hhheehhe akkor tied Randy! biggrin.gif látom nagy az öröm Bessienek! biggrin.gif 

én pedig szintén Candee segítségével megszereztem Jericho profilját szóval nálam Jericho nálad Orton indulhat a fight! biggrin.gif  biggrin.gif (vicceltem)biggrin.gif

de WWE műsorban már jó lenne egy Jericho vs.Orton!! meghajolo.gif  thumbsup.gif

Hirtelen ezt a képet találtam Triple H-ről, ami tetszett. biggrin.gif Bióját megírtam, de teljesen kifáradtam tőle. Pedig mennyi mindent ki kellett hagyni. rohog.gif

Bryan képe nekem is tetszik. biggrin.gif És örülök, hogy táskát nyert. Remélem jókor fogja beváltani! biggrin.gif

Naná, hogy nagy az öröm. Nem hittem volna, hogy valaha enyém lesz az adatlapja, hisz CanDee hozta létre évekkel ezelőtt, és végig nála volt. Azért bevallom reménykedtem. blush.gif

Jericho vs Orton fight? Oké! De milyen meccs legyen? biggrin.gif Normál, vagy egy különleges meccstípus? biggrin.gif Úgy látom, már előkészültél ... avatárilag biggrin.gif Awesome! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 22. 08:11 #334
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.07.22. 00:16)
Hirtelen ezt a képet találtam Triple H-ről, ami tetszett. biggrin.gif Bióját megírtam, de teljesen kifáradtam tőle. Pedig mennyi mindent ki kellett hagyni. rohog.gif 
Bryan képe nekem is tetszik. biggrin.gif És örülök, hogy táskát nyert. Remélem jókor fogja beváltani! biggrin.gif
Naná, hogy nagy az öröm. Nem hittem volna, hogy valaha enyém lesz az adatlapja, hisz CanDee hozta létre évekkel ezelőtt, és végig nála volt. Azért bevallom reménykedtem. blush.gif 
Jericho vs Orton fight? Oké! De milyen meccs legyen? biggrin.gif Normál, vagy egy különleges meccstípus? biggrin.gif Úgy látom, már előkészültél ... avatárilag biggrin.gif Awesome! thumbsup.gif


hhoohhóó há mindenképp egy Ironman meccs vagy egy I Quit meccs! biggrin.gif és természetesen mindkettő a World Heawyweight bajnoki címért menne! biggrin.gif

jahhh ez jó kép HHH-ről! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. július 22. 19:50 #335
Fedorov
Fedorov
 
StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.10.10.
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Offline offline
Szerintem Bryan-nél fogják meghúzni hogy bukja a beváltást. Valahogy nem tudom elképzelni világbajnokként. Már Miz is jobban megszenvedett Ortonnal mint eddig bárki aki táskát váltott be. Valakinek buknia kell egyszer és szerintem Bryan lesz.
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 23. 18:53 #336
- törölt felhasználó -    
elég bugos SD-on volt! biggrin.gif
az elején amikor bejön Teddy Long, majd nézzétek a nagy WWE jelnél a kamerás csávót! biggrin.gif
a végén pedig Orton szépen mellé lépett az asztalon. mekkorát esett te jó ég! w00t.gif

és hallottam egy-két pletykát ami egyre jobban terjed a pankráció rajongók közt lehet hogy a WWE leigazolja Samoa Joe-t a TNA-ből!nahh az nem akármilyen dolog lenne! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. július 23. 19:09 #337
- törölt felhasználó -    
szóval Samoa Joe! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. július 27. 00:56 #338
Fedorov
Fedorov
 
StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.10.10.
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Offline offline
Huh. Raw-t érdemes megnézni! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. július 27. 08:21 #339
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2011.07.27. 00:56)
Huh. Raw-t érdemes megnézni! thumbsup.gif


jahhh a vége jó volt! biggrin.gif
2011. július 27. 13:53 #340
Fedorov
Fedorov
 
StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.10.10.
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Offline offline
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
500 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok