Pankráció
2011. április 11. 23:34
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A EuroSporton van pankráció?
Ezt nem is tudtam. Igaz, nem is nagyon nézem.
Egyébként még mindig azon a HATALMAS dolgon gondolkoztam.
Nem lehet, hogy a TNA-nak valami köze lesz ehhez?
Vagy jövőre mégis betervezik hazánkat?
Vagy ide látogat Undertaker, vagy HHH?
Egyébként még mindig azon a HATALMAS dolgon gondolkoztam.
Vagy jövőre mégis betervezik hazánkat?
Vagy ide látogat Undertaker, vagy HHH?
2011. április 12. 17:53
Idézet (Fedorov @ 2011.04.12. 01:08)
Nincs meg ez az extrem rules-os kép wallpaper méretben??
eddig még nem találtam.de amint lesz belőle felrakom ide.
ha esetleg te találnád meg először akkor nem habozz töltsd fel !
2011. április 12. 17:54
hááááá valami döbbenetes hírt kaptam ahogy haza értem melóból!
EDGE visszavonul?? egészségi problémákkal indokolja a döntését. és a tegnapi RAW-ban közli a rajongókkal!
bízom benne hogy ez csak valami szívatás de így olvasva a cikket elég komolynak tűnik!
a RAW-t még nem láttam.
EDGE visszavonul?? egészségi problémákkal indokolja a döntését. és a tegnapi RAW-ban közli a rajongókkal!
bízom benne hogy ez csak valami szívatás de így olvasva a cikket elég komolynak tűnik!
2011. április 12. 18:39
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.12. 17:54)
hááááá valami döbbenetes hírt kaptam ahogy haza értem melóból!
a RAW-t még nem láttam.
WTF??
Imádkozom, hogy áprilisi tréfa legyen!
Ezt nem hiszem el! Igaz! Most néztem meg a WWE Facebook oldalán. Ez most túlságosan ledöbbentett!
2011. április 12. 20:59
megnéztem a RAW-t!és igen nagyon úgy néz ki hogy igaz sajnos!
nincs többé Rated R Superstar!
hháá nagyon szomorú vagyok..
háá nagy köszönet EDGE sok mindenért!!!
különösen a Mick Foley elleni hardcore meccsért az a meccs felejthetetlen egy pankráció fannak!
"YOU THINK YOU KNOW ME"
és így sajnos Jericho sem fog tudni revansot venni Edgen a sérelmekért a fene vigye el!
igaz az a story lezárult de jó lett volna látni őket ismét egymás ellen!
nincs többé Rated R Superstar!
hháá nagyon szomorú vagyok..
háá nagy köszönet EDGE sok mindenért!!!
"YOU THINK YOU KNOW ME"
és így sajnos Jericho sem fog tudni revansot venni Edgen a sérelmekért a fene vigye el!
2011. április 12. 21:22
|
|
BessieJung Kook |
|
Nagyon nem tetszett a tegnapi Raw. Egyedül Sin Caranak tudtam örülni.
Remélem vége lesz az Extreme Rules-on a Cole-Lawler viszálynak.
Azért a műsor végén csak felbukkant a Nexus.
Hogy a fene vinné el őket.
Na de ilyet! Ziggler legyőzte Ortont.
Remélem vége lesz az Extreme Rules-on a Cole-Lawler viszálynak.
Azért a műsor végén csak felbukkant a Nexus.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. április 13. 18:45
nah meg van a nagy bejelentés:
"Egyenesen a Viasat6-tól érkezett a következő hír, ami olyan bombahír, hogy megéri ide is kirakni:
Hát eljött a bejelentés ideje is! Néhány napja megírtuk, hogy egy nagy bejelentésre készülünk a Nyers Erővel kapcsolatban!
Nos, készüljetek Magyarország első Wrestlemaniájára... és ne is álljatok le itt, hanem készüljetek úgy, hogy ezentúl minden hónapban lesz egy vasárnap, amikor is megnézhetitek a Viasat6-on a Nagyadásokat, azok teljes hosszában!"
ez egy nagyon nagy dolog!
Respekt Viasat 6!
"Egyenesen a Viasat6-tól érkezett a következő hír, ami olyan bombahír, hogy megéri ide is kirakni:
Hát eljött a bejelentés ideje is! Néhány napja megírtuk, hogy egy nagy bejelentésre készülünk a Nyers Erővel kapcsolatban!
Nos, készüljetek Magyarország első Wrestlemaniájára... és ne is álljatok le itt, hanem készüljetek úgy, hogy ezentúl minden hónapban lesz egy vasárnap, amikor is megnézhetitek a Viasat6-on a Nagyadásokat, azok teljes hosszában!"
ez egy nagyon nagy dolog!
Respekt Viasat 6!
Bessie
2011. április 13. 19:37
Istenem de szép is lenne egyszer sorban állni mondjuk a Papp László aréna előtt,arra várva hogy bejuthassunk egy RAW Budapesti turné műsorára!
Jericho-Cm Punk-Orton közös fotó és dedikáltatnám velük a RAW-os poszteremet is az biztos!
nah mind1 kellemes képzelgés!
jah és igen a vaterán rengeteg WWE-is relikvia és ruházat található hetek óta. rendeltem már tőle az öcsémnek egy CM Punk-os pólót!
szóval megbízható az eladó!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=wwe&c=0
Jericho-Cm Punk-Orton közös fotó és dedikáltatnám velük a RAW-os poszteremet is az biztos!
nah mind1 kellemes képzelgés!
jah és igen a vaterán rengeteg WWE-is relikvia és ruházat található hetek óta. rendeltem már tőle az öcsémnek egy CM Punk-os pólót!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=wwe&c=0
Bessie
2011. április 15. 10:42
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
2011. április 15. 19:42
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.15. 16:34)
nagyon elérzékenyültem a Smackdown-on. és ha szégyen ha nem, kicsit be is könnyeztem!
Thank you Edge!
Thank you Edge!
Én még nem mertem megnézni. Már a Rawn is megkönnyeztem a búcsúzást, és ahogy olvastam a beszámolókból, a SmackDownban igazán elbúcsúztatták, nemcsak a színfalak mögött.
De ma előkapom a 100-as zsepicsomagot, és megnézem. Nagyon fog hiányozni. Szerettem azt az őrült fejét.
Nagy respect és thanks.
gonzales7
2011. április 18. 22:06
Május 14-én 3 órás Raw Draft adás lesz.
valóban átkerül Orton a Smackdownba? vagy ez csak pletyka?
kíváncsi leszek.
mert ha Del Rió megnyeri az övet az Extreme Rules-on lenne benne fantázia hogy Orton harcba szálljon a Nehézsúlyú övért immáron a Smackdown pankrátoraként!
kíváncsi leszek.
mert ha Del Rió megnyeri az övet az Extreme Rules-on lenne benne fantázia hogy Orton harcba szálljon a Nehézsúlyú övért immáron a Smackdown pankrátoraként!
Bessie
2011. április 19. 21:25
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.18. 22:06)
Május 14-én 3 órás Raw Draft adás lesz.
kíváncsi leszek.
kíváncsi leszek.
Na ez tényleg érdekes lesz. Ki megy át, és ki jön?
Amúgy tetszett a hétfői Raw.
Morrison és R-Truth meccselése elég érdekes lett a végén. Azért sajnáltam R-Trutht. De ez van. Ez a hajó elment.
Bourne-Ziggler meccse is lájkos. Persze nem tudok elmenni Ziggi új külseje mellett. Nekem tetszik. Egész emberi feje lett.
Cole lovaggá avatása?
Tag team meccs:
Sin Cara-Cena vs. Miz-Riley. Ez is nagyon várós volt. "Természetesen" Cena volt az első, de én alig vártam, hogy pacsizzon Sin Caraval.
Orton-Punk. Egész hosszú volt, és kapott is Randy rendesen. Azért Punk feje tükrözte a hangulatát. Egy este 2-szer kikapott a Viperától.
Azért érdekes volt az a kis lázadozás Mason részéről. Vártam a folytatást, de nem az lett amit akartam.
gonzales7
2011. április 19. 21:31
Idézet (Bessie @ 2011.04.19. 21:25)
Na ez tényleg érdekes lesz. Ki megy át, és ki jön?
Én is olvastam arról, hogy Randy átmegy a SD-ba. Lehet, hogy így akarnak véget vetni Punk és Orton feudjának?
Morrison és R-Truth meccselése elég érdekes lett a végén. Azért sajnáltam R-Trutht. De ez van. Ez a hajó elment.
Bourne-Ziggler meccse is lájkos. Persze nem tudok elmenni Ziggi új külseje mellett. Nekem tetszik. Egész emberi feje lett.
Cole lovaggá avatása?
No comment!!!
Tag team meccs:
Sin Cara-Cena vs. Miz-Riley. Ez is nagyon várós volt. "Természetesen" Cena volt az első, de én alig vártam, hogy pacsizzon Sin Caraval.
A végeredmény is like.
Orton-Punk. Egész hosszú volt, és kapott is Randy rendesen. Azért Punk feje tükrözte a hangulatát. Egy este 2-szer kikapott a Viperától.
Szivacs Punk.
Azért érdekes volt az a kis lázadozás Mason részéről. Vártam a folytatást, de nem az lett amit akartam.
Cole lovaggá avatása?
Tag team meccs:
valóban jó kis RAW volt!
jahh Zigglernek komolyan jobban áll ez az új külső!
és R-Truth tombolása nagyon tetszett végre valamit kezdenek a karakterével és nem csak egy udvari bohóc lesz belőle továbbra is.remélem hogy haragjában még az Extrem Rules-os WWE cím meccsbe is be fog avatkozni!
végén amikor a NEXUS be rontott és mutatták Punk fejét közelről ott a köteleknél az többször visszatekertem pusztultam rajta!
Mason Ryan remélem összefogja törni előbb utóbb a Nexust!
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!