Az új General Manager?
A RAW és a SmackDown adások, John Laurinaitis kirúgása óta nem rendelkezik GM-el. vajon ki kapja meg ezt az állást?
A WWE bejelentette, miszerint a RAW és a SmackDown adások hosszútávú GM-je majd az ezredik RAW ünnepségén kerül bejelentésre, július 23-án. Vjaon ki lesz a kiválasztott? Ti kit látnátok ismét ezen a helyen, netán egy új embert szeretnétek?
Chris Jericho új kinézete!
Chris Jericho a következőket tette közzé a Twitter-én, miután többen az új kinézete felől érdeklődtek.
"Ok tegnap este majdnem úgy néztem ki mint: 1.Bon Jovi 2.Gordon Ramsey 3.Michael J Fox 4.Dave Coulier 5.Kevin Bacon 6.Cher."
Jericho a hétfő esti SuperShow-n tért vissza a 30 napos eltiltásából, és egyből bekerült a WWE Championship Money in the Bank meccsbe. Vajon képes lesz a januári visszatérése óta megszerezni az első PPV győzelmét?
Randy Orton Tweets - fűves cigizett? Álom ellenfél?
Randy Orton a tegnapi nap folyamán több rajongói kérdésre is válaszolt! Természetesen a Twitter-én.
Ebből a legfontosabbak kerülte kiemelésre.
Rajta kapták-e valaha, hogy füves cigizett: Sem megerősíteni nem tudom, sem pedig tagadni nem akarom.
Készül-e a visszatérésére: Keményen edzek egy személyi edzővel immáron négy hete. Remek érzés újra frissnek lenni, és készen vagyok visszatérni.
Véleménye az oldalakról amelyek azt állították, miszerint Cena a kirúgását követelte: Soha nem láttam riporteket a színfalak mögött. A szórakoztatást miatt vannak ott, nem pedig a színfalak mögötti pletykák miatt.
Az álom ellenfele: Brodus Clay
Forrás: http://wwewrestling-news.blogspot.hu
Pankráció
2012. június 27. 13:57
Idézet (Kiskese0001 @ 2012.06.27. 13:17)
Tudom,de itt még M.o-n még nem adták le!
És az ország 90%-a még nem is tudja hogyan végződik biztos!
És az ország 90%-a még nem is tudja hogyan végződik biztos!
A normális pankrációfanok tudják, mert nem csak Viasat 6-ot néznek.
2 felhasználónak tetszik:
Domcsi0301,
riri17
2012. június 27. 14:45
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.06.27. 13:57)
pontosaaan.! D
2012. június 27. 15:41
Ott a pont!
1 felhasználónak tetszik:
Domcsi0301
2012. június 27. 17:30
[quote=Domcsi0301,2012.06.27. 17:28~3172661]avikák:
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_1_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_2_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_3_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_4_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_5_www.kepfeltoltes.hu_.gif
így jó
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_1_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_2_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_3_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_4_www.kepfeltoltes.hu_.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120627/_J_5_www.kepfeltoltes.hu_.gif
így jó
2012. június 27. 18:30
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Ennyi.
Domcsi0301
2012. június 27. 20:01
Köszönöm az egyetértést csajok
riri17,
Domcsi0301
2012. június 27. 21:44
Johnny fáradt:
Na de Taker bá mit keres a gatyában?
A szurkolók
Na de Taker bá mit keres a gatyában?
A szurkolók
riri17,
Domcsi0301
2012. június 27. 22:01
Akkor nyugodt vagyok,nem csak én nézem előre!
Domcsi0301
2012. június 28. 08:44
Idézet (Kiskese0001 @ 2012.06.27. 22:01)
Akkor nyugodt vagyok,nem csak én nézem előre!
SŐT, én még Viasat 6-ot se nézek. Nekem frissen kellenek a hírek, nem 2millióéves késéssel.
Domcsi0301
2012. június 28. 12:42
Sziasztok!
Bocsi, hogy az utóbbi néhány napban nem jöttem fel, de sajnos egy kis kórházi kirándulást kellett tennem, ezért nem voltam fent, de már újra itt vagyok!
Bocsi, hogy az utóbbi néhány napban nem jöttem fel, de sajnos egy kis kórházi kirándulást kellett tennem, ezért nem voltam fent, de már újra itt vagyok!
Domcsi0301
2012. június 28. 13:09
Idézet (Maci HEEL @ 2012.06.28. 12:42)
Sziasztok!
Láttad? Rey-Rey-nek új képe van
Domcsi0301
2012. június 28. 15:46
megnéztem az e heti RAW-t és meglepődtem teljesen nézhető volt!
és Y2J ismét csillog villog mint egy karácsonyfa!
a meccsek is egész jók voltak bár a fő meccset még elnéztem volna egy db-ig kár hogy Big show beavatkozott!
Jerichonak az a fej amikor ráugrott Show Cenára valami ilyesmi játszódhatott le a fejében "heyyy ember ez az én meccsem az enyém.." de aztán Jerichosan szépen ki cammogott a ringből hagyta Shownak Cenát jó lenne ha a Jerishow újra összeállna!
a meccsek is egész jók voltak bár a fő meccset még elnéztem volna egy db-ig kár hogy Big show beavatkozott!
Jerichonak az a fej amikor ráugrott Show Cenára valami ilyesmi játszódhatott le a fejében "heyyy ember ez az én meccsem az enyém.." de aztán Jerichosan szépen ki cammogott a ringből hagyta Shownak Cenát jó lenne ha a Jerishow újra összeállna!
Bessie
2012. június 28. 16:12
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.28. 15:46)
Boldog szülinapot!
Amúgy a Randy pletykára visszatérve: nem értem, miért akarná, hogy kirúgják Johnt? Cena a barátja. Vagy történt köztük valami, a színfalak mögött?
Domcsi0301,
gonzales7
2012. június 28. 19:21
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.28. 15:46)
Boldog Születésnapot!
gonzales7
2012. június 28. 19:25
XD
OMG!
Natalya és Zack
Lol
Bessie ezt csak neked:
OMG!
Natalya és Zack
Lol
Bessie ezt csak neked:
2012. június 28. 19:28
Idézet (Maci HEEL @ 2012.06.28. 12:42)
Sziasztok!
Miért voltál kórházban? Remélem nincs komolyabb bajod és Rey Mysterio erőt adott neked!
2012. június 28. 19:31
John Cena nagyinterjú
John Cena 10 éve lépett először a WWE ringjébe. Ennek alkalmából a WWE.com készített vele egy hosszabb interjút.
WWE.com: 10 éve mutatkoztál be a Smackdown műsorán, azon a napon Kurt Angle ellen léptél ringbe. Mire emlékszel arról a napról, milyen volt életben először kijönni a WWE ringjébe?
JOHN CENA: Csak addig voltam ideges, amíg ki nem értem a ringhez. Kaotikus egy nap volt az. Először azt mondták, 4 órakor lesz meccsem. Aztán azt mondták mégsem, inkább menjek el fodrászhoz, és csináltassam meg a hajam. Szóval elmentem, és épphogy visszaértem a meccsem előtt. Emiatt mindenki ideges volt, engem hibáztatott. Végül Randy Orton összekötötte a két csizmámon a cipőfűzőket (nevet). Úgyhogy amikor végre eljött az idő, hogy kimehetek a ringhez már csak mosolyogtam, tudtam, hogy az eddigi napomnál csak jobban sikerülhet a meccs.
WWE.com: Mind tudjuk, hogy a jövőről szeretsz inkább beszélni, mint a múltról, de mi az, ami a legmeghatározóbb élmény volt a 10 éved alatt?
CENA: Őszíntén… az, hogy minden nap azt csinálhatom, amire egész életemben vágytam. Ez a legmeghatározóbb élményem.
WWE.com: Amikor először ringbe léptél, gondoltad volna, hogy az leszel, aki lettél mára?
CENA: Egyáltalán nem. Mindig csak arra törekedtem, hogy minden meccsemen tökéletesen teljesítsek. Mindig egy újabb és újabb meccset akartam, és bíztam benne, hogy a nézők látni akarnak majd a következő alkalommal is.
WWE.com: Elég más volt az felszerelésed akkoriban. Gondoltad volna, hogy valaha farmernadrágban fogsz majd ringbe lépni?
CENA: Láttam egy fotót magamról 2002-ből a WWE Magazinban, és valóban nagyon más voltam. Sokkal tradicionálisabb volt a ring felszerelésem. De ezután jött a váltás, és nem akartam beállni a sorba és olyan lenni, mint mindenki más, és ehhez az öltözködés is hozzátartozott. Nem voltam biztos a dologban, de aztán minden jól sikerült.
WWE.com: Hogyan kezdtél ráérezni a “Dr. of Thuganomics” karakterre?
CENA: Akkoriban a “ruthless aggression” napjait éltük, és semmiben nem különböztem a többiektől. Én is agresszív voltam, és ők is. Az, hogy én lehetek 'Dr. of Thuganomics' egy jó lehetőség volt, amit sikerült megragadnom. Nagyon bizarr volt egyébként elsőre. A Vanilla Ice kinézet, a mezek, a láncok. Nagyon máshogy kellett kinéznem, mert egy olyan érából jöttem, ahol sok hozzám hasonló srác volt. Ez volt a lehetőségem, hogy kitűnjek közülük.
WWE.com: És azóta is kitűnsz mindenki közül, egyáltalán nem vagy olyan, mint a többiek. Egyes emberek kifütyülnek, mások pedig rajonganak érted. Bármi is történjék, úgy látszik, nincs hatással rád, ha kifütyülnek a felnőttek. A gyerekek viszont felnéznek rád. Gondoltad volna, hogy egyszer egy példakép leszel?
CENA: Nem, viszont nagyon hízelgőnek tartom. Ha megnézed ki voltam 4 vagy 6 évvel ezelőtt, és ki vagyok ma...hát elég nagy a különbség. Nem törődtem semmivel és senkivel, mindenkinek beszóltam. Én volt a "pipe bomb" királya mielőtt még a "pipe bomb" fogalom megszületett volna. Viszont elkezdtem koncentrálni a nézőkre és a termékünkre, amit szeretnénk adni, így elindultam egy úton, amelyen csak a saját értékeim szerint fogok cselekedni és úgy gondoltam, akármi lesz, aki velem tart velem tart, aki nem nem, én ezen az úton végig fogok menni.
Nagyon meghat, amikor a szülők odajönnek hozzám, és azt mondják, "Köszönöm, hogy nézhetünk téged, remek példakép vagy a gyerekünknek, ne hallgass senkire, csak csináld azt, amit eddig is"
John Cena már túl van a 300. kérés teljesítésén is
WWE.com: Ha már a gyerekeknél tartunk. A Make-a-Wish alapítvány nagykövete vagy. Mit jelent ez számodra?
CENA: Felnyitja a szemed, és rámutat az élet értékes dolgaira. Nem számít, mennyire volt nehéz napom, mindig örömmel vagyok azokkal a srácokkal, akiket meglephetek csak azzal, hogy ott vagyok. A hátrányos helyzetű kölykök a legkeményebbek a világon. Minden nap küzdenek az életükért, és mindezt mosolyogva teszik. Annyira boldogok, hogy láthatnak engem, és ez az, ami mindig a realitásban tart, ők azok, akik mindig megmutatják nekem az utat.
WWE.com: Tíz év alatt tizenkét bajnoki cím. Mi az, amire emlékszel az első bajnoki győzelmedről, ami JBL ellen történt a Wrestlemania 21-en?
CENA: Elsőre? Izgalom és megkönnyebbülés egyben. Azt gondoltam, oké bajnok vagyok, ha most halok meg, boldogan halok meg. Gyerekként te akarsz lenni a WWE bajnok. Most pedig te vagy a WWE bajnok. De aztán ahogy fejlődsz, ez már nem lesz elég neked. Meg akarod tartani az övet. Aztán ha elveszted az övet, akkor vissza akarod nyerni. Ez egy őrült körforgás, de pont ezért imádom ennyire a pankrációt: Amíg fizikálisan rendben vagy, mindig lehet egy célod, amit el akarsz érni.
A célom most a 16-os szám [Ric Flair összes világbajnoki regnálásának száma]. Messze vagyok még tőle, de ez a legközelebbi célom. Hatalmas lenne, ha ezt el tudnám érni. De ha elérem a 16-ot, akkor már a 20 a célom, és ha elérem a 20-at, akkor a 25. Ez az, amiért érdemes ringbe lépni. Hogy mindig elérd a céljaid, amit kitűzöl magad elé.
WWE.com: Mit vársz a következő 10 évtől?
CENA: Magabiztos vagyok, és minden nap megpróbálom feltérképezni, hogy hogyan változik a szervezet, mik az új célok. Nincs olyan nap, hogy ne tanulnék valami újat a WWE-ről. 10 év után is olyan, mintha még csak most kezdeném a tanulást. Mindig van hova fejlődni, és van mit tanulni.
WWE.com: Van valami, amit hiányoltál az eltelt a 10 évből?
CENA: Nincs. Igazán elégedett vagyok ezzel a 10 évvel. Sőt, nem is lehetnék boldogabb. Minden nap az álmomat élem meg, és semmin nem változtatnék. Semmilyen döntést - akár legyen az személyes, vagy üzleti döntés - nem változtatnék meg.
John Cena 10 éve lépett először a WWE ringjébe. Ennek alkalmából a WWE.com készített vele egy hosszabb interjút.
WWE.com: 10 éve mutatkoztál be a Smackdown műsorán, azon a napon Kurt Angle ellen léptél ringbe. Mire emlékszel arról a napról, milyen volt életben először kijönni a WWE ringjébe?
JOHN CENA: Csak addig voltam ideges, amíg ki nem értem a ringhez. Kaotikus egy nap volt az. Először azt mondták, 4 órakor lesz meccsem. Aztán azt mondták mégsem, inkább menjek el fodrászhoz, és csináltassam meg a hajam. Szóval elmentem, és épphogy visszaértem a meccsem előtt. Emiatt mindenki ideges volt, engem hibáztatott. Végül Randy Orton összekötötte a két csizmámon a cipőfűzőket (nevet). Úgyhogy amikor végre eljött az idő, hogy kimehetek a ringhez már csak mosolyogtam, tudtam, hogy az eddigi napomnál csak jobban sikerülhet a meccs.
WWE.com: Mind tudjuk, hogy a jövőről szeretsz inkább beszélni, mint a múltról, de mi az, ami a legmeghatározóbb élmény volt a 10 éved alatt?
CENA: Őszíntén… az, hogy minden nap azt csinálhatom, amire egész életemben vágytam. Ez a legmeghatározóbb élményem.
WWE.com: Amikor először ringbe léptél, gondoltad volna, hogy az leszel, aki lettél mára?
CENA: Egyáltalán nem. Mindig csak arra törekedtem, hogy minden meccsemen tökéletesen teljesítsek. Mindig egy újabb és újabb meccset akartam, és bíztam benne, hogy a nézők látni akarnak majd a következő alkalommal is.
WWE.com: Elég más volt az felszerelésed akkoriban. Gondoltad volna, hogy valaha farmernadrágban fogsz majd ringbe lépni?
CENA: Láttam egy fotót magamról 2002-ből a WWE Magazinban, és valóban nagyon más voltam. Sokkal tradicionálisabb volt a ring felszerelésem. De ezután jött a váltás, és nem akartam beállni a sorba és olyan lenni, mint mindenki más, és ehhez az öltözködés is hozzátartozott. Nem voltam biztos a dologban, de aztán minden jól sikerült.
WWE.com: Hogyan kezdtél ráérezni a “Dr. of Thuganomics” karakterre?
CENA: Akkoriban a “ruthless aggression” napjait éltük, és semmiben nem különböztem a többiektől. Én is agresszív voltam, és ők is. Az, hogy én lehetek 'Dr. of Thuganomics' egy jó lehetőség volt, amit sikerült megragadnom. Nagyon bizarr volt egyébként elsőre. A Vanilla Ice kinézet, a mezek, a láncok. Nagyon máshogy kellett kinéznem, mert egy olyan érából jöttem, ahol sok hozzám hasonló srác volt. Ez volt a lehetőségem, hogy kitűnjek közülük.
WWE.com: És azóta is kitűnsz mindenki közül, egyáltalán nem vagy olyan, mint a többiek. Egyes emberek kifütyülnek, mások pedig rajonganak érted. Bármi is történjék, úgy látszik, nincs hatással rád, ha kifütyülnek a felnőttek. A gyerekek viszont felnéznek rád. Gondoltad volna, hogy egyszer egy példakép leszel?
CENA: Nem, viszont nagyon hízelgőnek tartom. Ha megnézed ki voltam 4 vagy 6 évvel ezelőtt, és ki vagyok ma...hát elég nagy a különbség. Nem törődtem semmivel és senkivel, mindenkinek beszóltam. Én volt a "pipe bomb" királya mielőtt még a "pipe bomb" fogalom megszületett volna. Viszont elkezdtem koncentrálni a nézőkre és a termékünkre, amit szeretnénk adni, így elindultam egy úton, amelyen csak a saját értékeim szerint fogok cselekedni és úgy gondoltam, akármi lesz, aki velem tart velem tart, aki nem nem, én ezen az úton végig fogok menni.
Nagyon meghat, amikor a szülők odajönnek hozzám, és azt mondják, "Köszönöm, hogy nézhetünk téged, remek példakép vagy a gyerekünknek, ne hallgass senkire, csak csináld azt, amit eddig is"
John Cena már túl van a 300. kérés teljesítésén is
WWE.com: Ha már a gyerekeknél tartunk. A Make-a-Wish alapítvány nagykövete vagy. Mit jelent ez számodra?
CENA: Felnyitja a szemed, és rámutat az élet értékes dolgaira. Nem számít, mennyire volt nehéz napom, mindig örömmel vagyok azokkal a srácokkal, akiket meglephetek csak azzal, hogy ott vagyok. A hátrányos helyzetű kölykök a legkeményebbek a világon. Minden nap küzdenek az életükért, és mindezt mosolyogva teszik. Annyira boldogok, hogy láthatnak engem, és ez az, ami mindig a realitásban tart, ők azok, akik mindig megmutatják nekem az utat.
WWE.com: Tíz év alatt tizenkét bajnoki cím. Mi az, amire emlékszel az első bajnoki győzelmedről, ami JBL ellen történt a Wrestlemania 21-en?
CENA: Elsőre? Izgalom és megkönnyebbülés egyben. Azt gondoltam, oké bajnok vagyok, ha most halok meg, boldogan halok meg. Gyerekként te akarsz lenni a WWE bajnok. Most pedig te vagy a WWE bajnok. De aztán ahogy fejlődsz, ez már nem lesz elég neked. Meg akarod tartani az övet. Aztán ha elveszted az övet, akkor vissza akarod nyerni. Ez egy őrült körforgás, de pont ezért imádom ennyire a pankrációt: Amíg fizikálisan rendben vagy, mindig lehet egy célod, amit el akarsz érni.
A célom most a 16-os szám [Ric Flair összes világbajnoki regnálásának száma]. Messze vagyok még tőle, de ez a legközelebbi célom. Hatalmas lenne, ha ezt el tudnám érni. De ha elérem a 16-ot, akkor már a 20 a célom, és ha elérem a 20-at, akkor a 25. Ez az, amiért érdemes ringbe lépni. Hogy mindig elérd a céljaid, amit kitűzöl magad elé.
WWE.com: Mit vársz a következő 10 évtől?
CENA: Magabiztos vagyok, és minden nap megpróbálom feltérképezni, hogy hogyan változik a szervezet, mik az új célok. Nincs olyan nap, hogy ne tanulnék valami újat a WWE-ről. 10 év után is olyan, mintha még csak most kezdeném a tanulást. Mindig van hova fejlődni, és van mit tanulni.
WWE.com: Van valami, amit hiányoltál az eltelt a 10 évből?
CENA: Nincs. Igazán elégedett vagyok ezzel a 10 évvel. Sőt, nem is lehetnék boldogabb. Minden nap az álmomat élem meg, és semmin nem változtatnék. Semmilyen döntést - akár legyen az személyes, vagy üzleti döntés - nem változtatnék meg.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.