figyi, lehet h nem lehet reklámozni, de nagyon kérlek titeket látogassátok az oldalamat, és segítsetek, mi legyen benne:
www.kellykellyforever.eoldal.hu köszii
Életrajz, cikkek, érdekeségek képek meg avatarok. Na meg persze videók amikben ő szerepel.
Pár hír - Rey Mysterio meg fog jelenni a SummerSlam Axxess eseményen, akárcsak Randy Orton, John Cena, Triple H, Sheamus, CM Punk.
- A WWE.com-on megjelent egy írás Jim Ross-tól, melyben azt fejti ki, hogy milyen is volt együtt dolgozni Jesse Ventura-val és Jim Cornette-el.
- A WWE személyzete július 4-5-ére szabadságot kapott, majd pénteken térnek vissza a munkába.
- Zack Ryder a mai nap posztolta a Twitterére: "Kedd este megnyertem a Battle Royalt és én leszek a SD GM-je jövő héten! Ez komoly tesó! Broski visszatér és a "Ryder Forradalom" 'folytatódik!"
- Egyre több pletyka terjeng arról, hogy a WWE valami nagyra készül Tyson Kidd-el kapcsolatban. Vajon ő nyeri a MITB táskát?
- DDP bekerült a WWE.com Alumni szekciójába.
- Szeptember 30-án Lilian Garcia fogja énekelni az amerikai nemzeti himnuszt New Yorkban, a Metlife Stadionban, amikor is az NFL alapszakaszának 4. fordulójában a New York Jets a San Francisco 49ers csapatát fogadja majd.
- Bray Wyatt (Husky Harris) a Twitteren írt a sérüléséről: "Mit jelent nekem a mellizom-szakadás? Nem fogom sérülésekre vesztegetni az időmet, amikor ilyen jó esélyem van újra szerepelni. Ami az NXT-t illeti, egy másodpercet sem akarok kihagyni!"
- Justin Gabriel és Jinder Mahal fel fognak lépni a pénteki FCW-n.
- Újabb legenda megjelenése vált biztossá az 1000. RAW-n: Roddy Piper. A WWE továbbá felvette a kapcsolatot ez ügyben Tatankával is.
- Rengeteg WWE-hez közeli ember szeretné, ha Ric Flair-t neveznék ki állandó GM-nek az 1000. RAW alkalmával. Azonban a WWE vs. TNA per miatt ez a kinevezés elég lehetetlennek tűnik jelen pillanatban.
- Tyson Kidd a következőket írta Twitterén miután megtámadta Tensai hétfőn este: “Jobban érzem magam. Ennél sokkal több kell, hogy padlóra küldjenek.”
- Paul Heyman-t megkérdezték, hogy szerinte mi volt CM Punk karrierjének csúcspontja. Heyman a következőt válaszolta: “A legjobb még csak most fog jönni! Hiszek benne!”
- Ahogy láthattuk kedden este, Ryback egy könnyű győzelmet szedett össze Curt Hawkins ellen. Úgy tűnik azonban, hogy Reks és Hawkins még nem adta fel Ryback legyőzésének reményét. Ennek adtak hangot a twitterükön.
Hawkins: “Tisztán látható volt, hogy Ryback csalt kedden este… A jó hír az, hogy jóban vagyok a jövő heti GM-el, úgyhogy revansot fogok kérni.”
Reks: “Szerintetek Hawkins mérges lenne, ha megtudná, hogy csaltam a pénzfeldobásnál? De ne aggódjatok, nem végeztünk még Rybackkel.”