Na, eddig nem is tudtam erről a topic-ról (látszik, milyen gyakran néztem fel) xD
Most nem szeretnék kisregényt írni, mindenesetre annyit mondok: 2009 ősze óta vagyok pankráció-függő, ugyanis "szerelem" lett első látásra
Sose felejtem el, egy Undertaker-meccset láttam elsőként - még fiatal volt - a régi szép időkből (még egy '90-es évekbeli adás volt), egyszóval telitalálat! Azóta Taker bá' a legnagyobb old-school favoritom, rögtön utána Triple H és Shawn Michaels
Sajnos én is tapasztaltam, hogy az utóbbi egy-másfél évben igen csak lecsökkent a színvonal. Nagyon sok adást néztem meg egész a '80-as évek végétől, de a legtöbbet talán a 2007-09-es időszakból, utána pedig már élőben vagy másnap néztem mindig.
Sajnos igaz, a PG meg a gyenge sztorik félig-meddig kinyírták a bizniszt
Azért még bizakodom, hátha... most az 1000. adáshoz is úgy állok: biztos ütni fog! Persze lehet, hogy nagyon csalódom
Azért kiemelnék a régi WCW-s korszakból valakit: Bill Goldberg! Az az ember és a sajátos streak-je, á! Na ő tudott hangulatot csinálni és igazi ütős meccseket. Megvan legalább 10 WM nekem, a 2004-es azért odavágott (minden meccse nagy volt véleményem szerint), a Goldberg vs Brock Lesnar pedig különösen tetszett!
TNA-t is nézek, igaz kicsit (?) lemaradtam, utoljára a Slammiversary-t láttam
Onnan Jeff Hardy, Kurt Angle, RVD pl. akiket különösen kedvelek, de őszintén szólva legnagyobb favoritom A. J. Styles (na és a Fortune volt, amíg működtek)!
Valószínűleg éjjel vagy holnap meg is nézem a legutóbbi PPV-jüket, látom volt Styles - Daniels Last Man Standing (az WWE-nél úgy is fehér holló-ritkaságú
) meg valamilyen Tournament az X Division övért, jó lehetett!
Hm, így kezdetnek most ennyit, aztán majd még jelentkezem a nagy sorozatnézéseim + meccsnézések mellett
Üdv mindenkinek, Andy voltam