nahh január 2.-án jön Y2J??whháááááááááááá!!
és akkor zengjen a himnusz!!
Pankráció
2011. december 22. 22:44
igen végre haza érkeztem Győrből!
az volt az első ahogy net közelbe kerültem hogy megnéztem mik a hírek Jerichoról, bár az öcsém folyamatosan szolgáltatta a pankrációs híreket telefonon!
eza régi-új Kane a régi fényében tündöklő Big Show és Jericho nagyot löknének a színvonalon szóval remélem jön Jeri! bár Takernek is örülnék!
az volt az első ahogy net közelbe kerültem hogy megnéztem mik a hírek Jerichoról, bár az öcsém folyamatosan szolgáltatta a pankrációs híreket telefonon!
eza régi-új Kane a régi fényében tündöklő Big Show és Jericho nagyot löknének a színvonalon szóval remélem jön Jeri! bár Takernek is örülnék!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2011. december 22. 22:48
ezt már biztos láttad és hallottad Bess!
nagyon jó ez a zene és videó, ezt hallgatom amióta megjöttem!
nagyon jó ez a zene és videó, ezt hallgatom amióta megjöttem!
2011. december 30. 15:36
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Holy crap:
INDIANAPOLIS – WWE Superstar Randy Orton suffered an injury at SmackDown in Indianapolis that could keep him sidelined for a few weeks, and will prevent him from competing at upcoming WWE live events.
Although the full extent of The Viper’s injury remains to be seen, WWE physician Dr. Michael Sampson examined Orton and updated WWE.com about his condition.
“Randy suffered a herniated disc on the L4-L5 level on the left side, and that’s resulting in pain and weakness down his leg.” Dr. Sampson explained. “He’s going to need some time off for rehab, anti-inflammatory medications and physical therapy.”
Sheamus is scheduled to replace The Viper in Street Fights against Wade Barrett at WWE live events this week.
INDIANAPOLIS – WWE Superstar Randy Orton suffered an injury at SmackDown in Indianapolis that could keep him sidelined for a few weeks, and will prevent him from competing at upcoming WWE live events.
Although the full extent of The Viper’s injury remains to be seen, WWE physician Dr. Michael Sampson examined Orton and updated WWE.com about his condition.
“Randy suffered a herniated disc on the L4-L5 level on the left side, and that’s resulting in pain and weakness down his leg.” Dr. Sampson explained. “He’s going to need some time off for rehab, anti-inflammatory medications and physical therapy.”
Sheamus is scheduled to replace The Viper in Street Fights against Wade Barrett at WWE live events this week.
2011. december 30. 17:31
gerince is megsérült lehet több hónapot is ki fog hagyni!
2011. december 30. 19:27
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2011.12.30. 17:31)
gerince is megsérült lehet több hónapot is ki fog hagyni!
Ne is mondd. Kedd óta sík ideg vagyok. Próbálok mindenhonnét infót szerezni, hogy mit tudni. De annyi mindent beszéltek. A WWE főoldalán sincs túl sok infó. Szerencsére a H-Wrestlinges srácokra is lehet számítani. Ők is olvasgatnak hreket.
De ha belegondolok,hogy majdnem a WresteManiaig nem látok semmit sem Randy akcióiból...
Biztos te is olvastad az ottani híreket. Azért durva, hogy ennyien le vannak sérülve. De most először fog hiányozni valaki.
6 hónap Randy nélkül
2011. december 31. 17:15
Idézet (Bessie @ 2011.12.30. 19:27)
Ne is mondd. Kedd óta sík ideg vagyok. Próbálok mindenhonnét infót szerezni, hogy mit tudni. De annyi mindent beszéltek. A WWE főoldalán sincs túl sok infó. Szerencsére a H-Wrestlinges srácokra is lehet számítani. Ők is olvasgatnak hreket.
De ha belegondolok,hogy majdnem a WresteManiaig nem látok semmit sem Randy akcióiból...
Biztos te is olvastad az ottani híreket. Azért durva, hogy ennyien le vannak sérülve. De most először fog hiányozni valaki.
6 hónap Randy nélkül
6 hónap Randy nélkül
gondolj bele hogy én pedig már több mint 1 éve várom Jericho-t!
hetek óta nem láttam műsort de az e heti RAW-t megnéztem hááá nagyon elkeserítő volt a színvonal az meg még inkább hogy ilyen Dolph Ziglerek meg Zack Ryderek a legjobb pankrátorok akiket feltud mutatni a WWE...szánalmas!
ha Jericho esetleg nem jön másodikán akkor Cenának heel turnt kell adni másképpen meghal a WWE! igazi fanok számára egyszerűen nézhetetlen lesz ha így mennek a dolgok tovább!
így pedig hogy Orton is kiesett a képből háá szerintem a SD-nak is annyi!
Bessie
2012. január 01. 14:20
Sziasztok! Nekem Bessie ajánlotta hogy nézzek be ide.. Remélem találok még olyanokat akikkel tudok beszélgetni a pankrációról... Cenation.*_*
2012. január 01. 14:47
A kövi WM-et már nagyon várom... na és persze a Survivor Series-t.D Hajrá Cenaa
2012. január 01. 18:02
a Túlélő Túrát úgy értem hogy jövőhét vasárnap a tv-ben..
2012. január 02. 01:26
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline |
Kíváncsi vagyok hogy Cena bent lesz e egyáltalán a 30-as rumble-ban, ha már amúgy is megvan a meccse WM-re, nincs értelme. Remélem nem megint DelRio nyeri meg, vagy valami Zack Ryder típusú. Szerintem Ziggler, Sheamus vagy esetleg Kane. Megérdemelne már egy Royal Rumble győzelmet.
Bessie
2012. január 02. 09:56
Del Rio-t én sem akarom hogy megnyerje...Ziggler, Sheamus vagy Kane tényleg megérdemelnék a győzelmet...És ma végre Nyers erő.!
2012. január 02. 10:17
nah ugyan mi lesz este???
Cena heel turn???
Y2J??
McMahonék??
vagy valami más??
remélem ugyanúgy megbolondítják az embereket mint tavaly az Undertaker visszatérésével az utolsó percig bízott benne mindenki hogy Sting jön aztán mégsem!
itt most megint mindenki bízik benne hogy Cena gonosz lesz vagy Jericho visszatér aztán nem lesz belőle semmi!
Cena heel turn???
Y2J??
McMahonék??
vagy valami más??
remélem ugyanúgy megbolondítják az embereket mint tavaly az Undertaker visszatérésével az utolsó percig bízott benne mindenki hogy Sting jön aztán mégsem!
itt most megint mindenki bízik benne hogy Cena gonosz lesz vagy Jericho visszatér aztán nem lesz belőle semmi!
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.