Szerksztettem egy képet Randy Ortonnak Születésnapjára
Bessie erről a képről beszéltem
Pankráció
2012. március 30. 16:55
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.03.30. 16:46)
Nemár.
Én néztem nagyokat hogy miért rövid a haja de így is jól néz ki
De még tegnap vagy tegnap előtt hosszú haja volt:
2012. március 30. 17:33
Unalmamban csináltam egy-két képet.. Nem lettek olyat hiper-szuper jók, de még csak kezdő vagyok..
2012. március 30. 17:37
Idézet (Maci HEEL @ 2012.03.30. 17:33)
Unalmamban csináltam egy-két képet.. Nem lettek olyat hiper-szuper jók, de még csak kezdő vagyok..
A Kofis milyen jó de a többi si jó lett. Milyen programmal csinálod a képeket? Én itt szoktam (online photoshop) http://pixlr.com/editor/
1 felhasználónak tetszik:
Maci HEEL
2012. március 30. 17:39
Idézet (Maci HEEL @ 2012.03.30. 17:33)
A Kelly Kelly-set hol találtad? Azt én csináltam De nem baj! Mármint csak a képeket állítottam össze
2012. március 30. 18:45
Wade Barrettnek nem úgy van hogy elvan törve a karja/keze?
A képen nincs gipszben a karja/keze
A képen nincs gipszben a karja/keze
2012. március 30. 21:17
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.03.30. 17:39)
A Kelly Kelly-set hol találtad? Azt én csináltam De nem baj! Mármint csak a képeket állítottam össze
Komoly? Áh hát ezt nem hiszem el.. am azért mert én úgy szoktam, h Google képkeresőbe beírom az illető nevét és valami egyszrű kis képet szedek amit tudok szerkeszteni, de a tied volt az uccsó, csak addigra már fáradt voltam még nemtom hány oldalt átlapozni.. am bizti nem baj? :$
2012. március 30. 21:19
Idézet (KisRigo @ 2012.03.30. 18:17)
NA MÁR MEGINT EGY REMEK MŰVEM
Tök jó lett!
2012. március 31. 01:17
Twitteren olyan hír jár hogy Michelle McCool terhes. Szeintetek igaz?
2012. március 31. 03:05
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 online |
1. Csajok kérhetnék valamit? Ha találtok háttérképet, vagy szerkesztetek, akkor a sztár háttérképes topikjába töltsétek már fel. Ha link kell kiírom, vagy nyitok ha nincs, és nem tudjátok hogyan kell.
2. Edge baromi jól néz ki rövidhajjal!
3. Már régóta azt hajtogatom, hogy Randy-nek a Legend Killer féle gonoszkodás állt a legjobban. Szerintem neki és Sheamusnak sincs szüksége ennyi pushra, mint amit kapnak. Én speciel örülnék ha MOST a WM-en Randy kikapna Kane-től, és valami rendes sztori íródna közöttük. Randy-Punk viszályt azért szerettem, mert ott volt történet és izgalom is. Nem tudom mit művelnek a sztoriírók mostanában. Elmentek nyaralni? Ha megfizetik beállok szívesen a helyükre! Olyan dolgokat találnék ki, hogy mindenki kapkodhatná a fejét!
4. Punk-Jericho viszály sem az már, aminek indult. Bennük pedig hatalmas potenciál lenne. Ehelyett mit kaptunk?
5. Cena-Rock: végre itt a WM és nem kell több dumát hallanom, hogy Rock ezért utálja Cena-t, Cena meg azt válaszolja neki. Uncsi! Először, másodszor még elment, de most már unalmas! Lépjünk tovább!
3. Már régóta azt hajtogatom, hogy Randy-nek a Legend Killer féle gonoszkodás állt a legjobban. Szerintem neki és Sheamusnak sincs szüksége ennyi pushra, mint amit kapnak. Én speciel örülnék ha MOST a WM-en Randy kikapna Kane-től, és valami rendes sztori íródna közöttük. Randy-Punk viszályt azért szerettem, mert ott volt történet és izgalom is. Nem tudom mit művelnek a sztoriírók mostanában. Elmentek nyaralni? Ha megfizetik beállok szívesen a helyükre! Olyan dolgokat találnék ki, hogy mindenki kapkodhatná a fejét!
4. Punk-Jericho viszály sem az már, aminek indult. Bennük pedig hatalmas potenciál lenne. Ehelyett mit kaptunk?
5. Cena-Rock: végre itt a WM és nem kell több dumát hallanom, hogy Rock ezért utálja Cena-t, Cena meg azt válaszolja neki. Uncsi! Először, másodszor még elment, de most már unalmas! Lépjünk tovább!
2012. március 31. 12:45
Idézet (Bessie @ 2012.03.31. 03:05)
1. Csajok kérhetnék valamit? Ha találtok háttérképet, vagy szerkesztetek, akkor a sztár háttérképes topikjába töltsétek már fel. Ha link kell kiírom, vagy nyitok ha nincs, és nem tudjátok hogyan kell.
Adj linket a topikra ha van.
2012. március 31. 12:46
Edge és Chris Jericho beszélgetnek. Közelebbi kép Edge új hajáról
2012. március 31. 13:12
Játszanak mint a jó gyerekek:
Tövábbi képek:
http://www.wwe.com/shows/wrestlemania/28/axxess-thq-wwe-12-superstar-challenge-photo
Tövábbi képek:
http://www.wwe.com/shows/wrestlemania/28/axxess-thq-wwe-12-superstar-challenge-photo
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni