|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Annyira el lett cseszve a WWE...
Semmi színvonal, semmi izgalmasság. Semmi az ég világon. Sorra hagyják elveszni a legjobb dívákat, így volt ez Melina-val, Maryse-zal, Michelle-vel, meg a többiekkel. A díva részleget egyáltalán nem becsülik. A 'szupersztárok' közül is, aki éppen közimádat tárgya, azt nyomatják. Pl. Punkot. Szeretem meg minden, csak már túl sok push-t kapott illetve kap még mindig. Meg Kofi, Santino, Ziggler, Swagger, Vickie és Laurinaitis. Ennyi embert lehet látni kb. a Raw-on. Jó, tudom, Cena. Ő is mindig ottvan, és uncsi, oké. Ezt elismerem. Nekem nem unalmas, de az most tök lényegtelen. Rock is ott megjelenik egyszer két hónaponta és mindenki az ő seggét nyalja, mert állítólag akkora pankrátor, pedig csak egyszer küzdött ebben az évben(meg tavaly is) Nem tudom mi lesz a WWE-vel de hogy nem olyan mint 4-5 éve, és nem is lesz többet olyan, az biztos. Ha McMahon (és tudom hogy nem csak ő a hibás) így hagyja a dolgokat, megy a süllyesztőbe a cég 3 év múlva. Akik meg a Viasat 6-on nézik, azoknak meg az év legjobb meccsei ezek amik most mennek, közben meg annyira borzasztóak... hova süllyedt a WWE! Pedig annyira jó cég volt még tavaly nyáron is...
1 felhasználónak tetszik:
Maci HEEL