Starity

Pankráció

500 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. május 02. 13:49 #1621
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.02. 13:43)
Nekem mindegy smileeee.gif A lényeg hogy kifejezi, hogy I AM CENATOR heart.gif

Így van! magamra is tetováltatnám hogy CENATION csak tuti nem bírnám ki.
2012. május 02. 13:51 #1622
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.05.02. 13:49)
Így van! magamra is tetováltatnám hogy CENATION csak tuti nem bírnám ki.

Ott helyben pisilnék be rohog.gif
2012. május 02. 13:56 #1623
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.02. 13:51)
Ott helyben pisilnék be  rohog.gif

Kb. én is de lehet valahol venni neten vagy boltban tetováló filcet. Azzal rám írnám hogy CENATION vagy akármit ami pankrációval kapcsolatos!
2012. május 02. 15:35 #1624
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Na látjátok, én picit bajban lennék. laugh.gif Hiába imádom Randyt, de kizárt, hogy egy kígyót tetováltatnék, vagy rajzoltatnék magamra. Nagyon undorodom tőlük, és ha meglátok egyet, világgá szaladok. fatcat.gif
Viszont egy Apex Predator, vagy RKO az már jó szöveg lenne, nem beszélve a nevéről. spiteful.gif
1 felhasználónak tetszik: Málnahab
2012. május 02. 16:19 #1625
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.05.02. 13:56)
Kb. én is de lehet valahol venni neten vagy boltban tetováló filcet. Azzal rám írnám hogy CENATION vagy akármit ami pankrációval kapcsolatos!

Egyik ismerősöm ( 15 éves, fiú ) a vádliára tetováltatta:
Rise Abouve Hate de k***a jól néz ki komolyan thumbsup.gif meghajolo.gif biggrin.gif
Tipp: ha nem akarod tetkónak, csináld hennával.. biggrin.gif
Az egy 3 hét után lekopik, és nem fáj, mert nem tűvel csinálják, hanem csak a bőr felső rétegére festenek biggrin.gif
2012. május 02. 16:22 #1626
- törölt felhasználó -    
Am én a Viasat6-on nézem a pankrációt, mi a baj azzal?
V van másik csatorna ahhol magyar szinkronnal nyomják, előrébb van? (tuti h van ha már beszéltetek róla) 110.gif unsure.gif blink.gif
2012. május 02. 16:26 #1627
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.05.02. 16:22)
Am én a Viasat6-on nézem a pankrációt, mi a baj azzal?
V van másik csatorna ahhol magyar szinkronnal nyomják,  előrébb van? (tuti h van ha már beszéltetek róla)  110.gif  unsure.gif  blink.gif

Így értetted a mondanivalómat Niki? ohmy.gif heart.gif
Ez nem rád vonatkozott. Csak a nyersero.wwe.hu-n a múltheti Raw-ot is a legjobbnak az évben titulálták, mert Rock Cena-t alázta. Ha ez nekik a legjobb, mit szólnának a 2006-os, esetleg 2005-ös pankrációhoz? Nagyon gyengék az adások a régiekhez képest.
2012. május 02. 16:27 #1628
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.05.01. 21:15)
Jaa!  w00t.gif  biggrin.gif 
Most már viláágos! wink.gif köszi heart.gif  smileeee.gif 
Gondolom jók voltak, ha ennyire visszasírod őket  unsure.gif  smileeee.gif heart.gif

Igazából mindenkit megtámadtak, de a stílusukat bírtam nagyon.
Simply Flawless biggrin.gif
2012. május 02. 16:36 #1629
- törölt felhasználó -    
Sziasztok.Ha nem bánjátok,megpróbálnék én is becsatlakozni laugh.gif .
Igaz csak egy ideje követem folyamatosan az eseményeket,mégis meglepődtem milyen érdekes is tud lenni az egész.Ismerősöm vett rá hogy nézzek már meg egy részt,korábban nem nagyon akartam,mégse bánom mert sokkal izgalmasabb mint amire számítottam.Nagyon tetszenek a felvezető szövegek is,ad egy kis hangulatot ezeknek a meccseknek,meg persze azok a humoros beszólások néha..számomra sokkal érdekesebb mint mondjuk egy focimeccs,amiről most nem fejtem ki a véleményem rohog.gif
Mindenesetre jelenleg a legnagyobb favoritjaim közé CM Punk,Randy Orton,The Miz és persze The Rock tartozik.
Annyit egyébként mindenképp meg kell még említsek pozitívumként hogy a bevonulózenék,na azok még nagyon jók,jópár akadt már amit leszedtem magamnak. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Bessie, Málnahab
2012. május 02. 16:37 #1630
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.05.02. 16:36)
Igaz csak egy ideje követem folyamatosan az eseményeket,mégis meglepődtem milyen érdekes is tud lenni az egész.Ismerősöm vett rá hogy nézzek már meg egy részt,korábban nem nagyon akartam,mégse bánom mert sokkal izgalmasabb mint amire számítottam.Nagyon tetszenek a felvezető szövegek is,ad egy kis hangulatot ezeknek a meccseknek,meg persze azok a humoros beszólások néha..számomra sokkal érdekesebb mint mondjuk egy focimeccs,amiről most nem fejtem ki a véleményem rohog.gif 
Mindenesetre jelenleg a legnagyobb favoritjaim közé CM Punk,Randy Orton,The Miz és persze The Rock tartozik.
Annyit egyébként mindenképp meg kell még említsek pozitívumként hogy a bevonulózenék,na azok még nagyon jók,jópár akadt már amit leszedtem magamnak. biggrin.gif

Légy üdvözölve meghajolo.gif
Egyetértek minden szavaddal. Bár a Rock-os résszel nem igazán, de hát arról nem te tehetsz, hanem ő. Remélem jól érzed majd magadat itt a wrestling fanok között smileeee.gif
Dívák közül nem csípsz senkit? És hol szoktad követni az eseményeket? smileeee.gif Majd ha még így eszembe jut valami kérdezek rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Maci HEEL
2012. május 02. 16:41 #1631
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.02. 16:37)

Dívák közül nem csípsz senkit? És hol szoktad követni az eseményeket? smileeee.gif Majd ha még így eszembe jut valami kérdezek  rohog.gif

A baj az hogy olyan meccset még keveset sikerült látnom így onnan maximum Kelly Kelly-t tudnám jelenleg kiemelni. laugh.gif
2012. május 02. 16:46 #1632
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.05.02. 16:41)
A baj az hogy olyan meccset még keveset sikerült látnom így onnan maximum Kelly Kelly-t tudnám jelenleg kiemelni. laugh.gif

Ahw, király laugh.gif
Volt ám még néhány jó díva, amíg a WWE ki nem rúgta őket (Bella ikrek, Melina, Maryse,Mickie James, Michelle McCool) vagy nem csinált belőlük egy r*bancot (Eve)
Most már alig van díva, Beth, Natalya, Kharma, K2, Alicia, Eve, Tamina (van még valaki?)
2012. május 02. 16:59 #1633
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.05.02. 16:19)
Egyik ismerősöm ( 15 éves, fiú ) a vádliára tetováltatta:
Rise Abouve Hate  de k***a jól néz ki komolyan  thumbsup.gif  meghajolo.gif  biggrin.gif 
Tipp: ha nem akarod tetkónak, csináld hennával.. biggrin.gif 
Az egy 3 hét után lekopik, és nem fáj, mert nem tűvel csinálják, hanem csak a bőr felső rétegére festenek  biggrin.gif

Tudom milyen az a henna festés. 15 évesen fura 18 év alatt nem csinálják meg sehol szalonban de tuti ismerősnél csinálta.
2012. május 02. 16:59 #1634
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.02. 16:46)
Ahw, király  laugh.gif 
Volt ám még néhány jó díva, amíg a WWE ki nem rúgta őket (Bella ikrek, Melina, Maryse,Mickie James, Michelle McCool) vagy nem csinált belőlük egy r*bancot (Eve) 
Most már alig van díva, Beth, Natalya, Kharma, K2, Alicia, Eve, Tamina (van még valaki?)

Huu,azthiszem,nem tudom pontosan.Ezt egyébként ismerősöm is említette meg pont el is kaptam egy részt amiben ez az Eve bukkant fel,minden volt csak nem szimpatikus személyiség elsőre,lehet pont emiatt. laugh.gif
2012. május 02. 17:01 #1635
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.05.02. 15:35)
Na látjátok, én picit bajban lennék. laugh.gif Hiába imádom Randyt, de kizárt, hogy egy kígyót tetováltatnék, vagy rajzoltatnék magamra. Nagyon undorodom tőlük, és ha meglátok egyet, világgá szaladok. fatcat.gif 
Viszont egy Apex Predator, vagy RKO az már jó szöveg lenne, nem beszélve a nevéről. spiteful.gif

Egy "I Love Randy Orton" szöveget magadra tetováltatnál?
2012. május 02. 17:08 #1636
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.05.02. 16:36)

Üdv a pankrációs fórumban na meg a pankráció világában!
2012. május 02. 17:30 #1637
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.05.02. 16:59)
Huu,azthiszem,nem tudom pontosan.Ezt egyébként ismerősöm is említette meg pont el is kaptam egy részt amiben ez az Eve bukkant fel,minden volt csak nem szimpatikus személyiség elsőre,lehet pont emiatt. laugh.gif

Pedig régen Kelly Kelly legjobb barátnője volt. dry.gif
2012. május 02. 17:30 #1638
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.05.02. 17:01)
Egy "I Love Randy Orton" szöveget magadra tetováltatnál?

Én simán spiteful.gif
2012. május 02. 17:34 #1639
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.02. 17:30)
Pedig régen Kelly Kelly legjobb barátnője volt.  dry.gif

Igen,ezt említették is abban a részben,meglepő is volt számomra ezt nézve ez a hirtelen változás unsure.gif
Idézet
Én simán

Megmondom őszintén én semmiféle tetkót nem vállalnék be akár a legnagyobb kedvencemmel kapcsolatban sem,nem lelkesedek ezért a dologért.Egyszer megbánom és már le se tudom mosni..maximum henna alapúba mennék bele vagy olyanba ami lemosható azért ha szükséges.
2012. május 02. 17:36 #1640
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2012.05.02. 17:34)
Igen,ezt említették is abban a részben,meglepő is volt számomra ezt nézve ez a hirtelen változás unsure.gif 
Megmondom őszintén én semmiféle tetkót nem vállalnék be akár a legnagyobb kedvencemmel kapcsolatban sem,nem lelkesedek ezért a dologért.Egyszer megbánom és már le se tudom mosni..maximum henna alapúba mennék bele vagy olyanba ami lemosható azért ha szükséges.

Hát, én olyan bevállalós fajta vagyok biggrin.gif
Amúgy köszi a jelölést wink.gif
500 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok